Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 982 57.13%
Fiasco 223 12.97%
ceva la mijloc 514 29.90%
Voters: 1719. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-10-2009, 02:39   #11241 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
Parerea mea proprie si personala e ca ar trebui ca toata lumea sa astepte o metoda simpla si clara de la Dev-Team, dupa cum i-am zis si lu' nea' Poison aici de fata. Dar, la urma urmei, fiecare face cum crede ca e mai bine.
Nu stiu exact procesul cu blackra1n, dar cred ca trebuie intai update la 3.1.2, iar apoi rulat programul. Daca nu ma insel, era un tutorial acum cateva pagini, si exista si link spre iClarified in Thread Introduction.

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 07:40   #11242 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Smile

Quote:
Originally Posted by catanzaro27 View Post
Dacă vrei push si nu merge, sunt in aceeaşi situaţie ca si tine, telefonul nu a fost activat niciodată doar hackactivated. Poţi folosi cu incredere aplicatia backgrounder. De ex dacă vrei push pt messenger cu backgrounder nu o sa-ţi închidă aplicatia si o sa fi notificat când îţi da cineva un mesaj.
Posted via Mobile Device
Merci , dar nu doresc aplicatiile sa imi ruleze in background , ca sug baterie in prostie si nu poti omora iphonu' sa iti deschida 5 jocuri si 10 programe sa iti stea in background , pentru ca nu are memorie si iti suge tot din baterie.

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 08:47   #11243 (permalink)
Registered User

Phone: iPhone 3G white
Quote:
Originally Posted by Apple View Post
Eu zic să nu te mai complici deloc.. Dar să știi că am postat o imagine pentru 3GS, caută prin thread, e deja făcută, îți poate spune zazone dacă merge că eu nu știu.
Cred că am greşit gândindu-mă la cai verzi pe pereţi. Telefonul este într-adevar identic cu cel dinainte, adica un 3G (şi nu 3GS cum spusesem iniţial) white.

@Apple, am si in PC imagine custom pt 3G, făcută cu mânuţa mea, dar prefer să o mai fac o dată şi să fiu urmărit de încă o pereche de ochi când fac treaba asta. Aşa că, cel mai probabil prin weekend.

Dar mersi de sfat (şi de ajutorul pe care ai fost dispus să mi-l acorzi săptămâna trecută).

Quote:
Originally Posted by Mister X View Post
Parerea mea proprie si personala e ca ar trebui ca toata lumea sa astepte o metoda simpla si clara de la Dev-Team, dupa cum i-am zis si lu' nea' Poison aici de fata. Dar, la urma urmei, fiecare face cum crede ca e mai bine.
Problema este că Dev Team au tot anunţat că NU lucrează la o modalitate de JB pentru Windows, deci e posibil să mai dureze ceva timp până când vom avea metoda cea simplă...

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 09:00   #11244 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
redsn0w is dead. Why? Pentru ca noile 3GS`uri si iPod`uri au un bootrom nou care nu e afectat de exploit`ul folosit in redsn0w. Asa ca toate telefoanele noi sunt pasibile a nu fi jailbreak`uite prea curand, aici includem si ce va aduce Orange in viitorul apropiat.

zaone is online now    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 09:10   #11245 (permalink)
Registered User

Am o întrebare: dar întâi voi face o introducere.
Am sunat la orange săptămâna trecută, când aveam beleaua cu telefonul, şi i-am întrebat în ce situaţii se ocupă de deblocarea iphone-urilor. Răspunsul lor a fost cam aşa:
- dacă telefonul este luat la abonament, şi NU a expirat perioada contractuală, clientul va suporta un tarif de 30 de euro pentru deblocarea efectivă, plus 70 de euro o taxa de penalizare
- dacă telefonul este luat la abonament şi a expirat perioada contractuală, SAU telefonul este luat la liber, atunci clientul va plăti doar acea taxa de deblocare de 30 de euro.

Ce nu i-am întrebat, pentru că nu mă interesa la vremea respectivă, eu NEavând telefonul luat de la ei, este: dacă ai telefonul cumpărat de la ei, dar din diferite motive (a fost cadou, sau s-au pierdut) nu mai ai actele (factura + garanţie), ţi-l mai deblochează? Mă gândesc că ei pot verifica foarte uşor pe baza imei-ului că telefonul a fost într-adevăr luat de la ei, şi în cazul asta doar lipsa bunăvoinţei i-ar putea face să refuze. Greşesc?

Old 16-10-2009, 09:14   #11246 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Phone: IPhone 3G 8Gb
Quote:
Originally Posted by zaone View Post
redsn0w is dead. Why? Pentru ca noile 3GS`uri si iPod`uri au un bootrom nou care nu e afectat de exploit`ul folosit in redsn0w. Asa ca toate telefoanele noi sunt pasibile a nu fi jailbreak`uite prea curand, aici includem si ce va aduce Orange in viitorul apropiat.
Din motivul asta sunt tot mai bucuros ca am 3Gu' meu :d. Probabil ca o sa vedem si o creştere a preţului la telefoanele second ca ale noastre.
Posted via Mobile Device

catanzaro27 is online now    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 09:26   #11247 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
Originally Posted by catanzaro27 View Post
Din motivul asta sunt tot mai bucuros ca am 3Gu' meu :d. Probabil ca o sa vedem si o creştere a preţului la telefoanele second ca ale noastre.
Posted via Mobile Device
inca unu bucuros si entuziast cu "sa moara capra vecinului"
orice, numa repede repede la bisnitza va sta capul exact ca faza cu nokia ala 1100.
....

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 09:34   #11248 (permalink)
Registered User

Situatie ipotetica: eu sa zicem ca mi-am luat telefonul nou. Am dat 18 milioane. Daca il vand acuma, sh, impecabil, iau 13. Odata cu eventuala crestere a preturilor o sa iau, sa zicem, 14. Unde e bisnita?

Hai sa nu vorbim doar pt a face acuzatii. Si nu mi se pare ca replica lui catanzaro27 se traduce cum ai expus-o tu. Nu zice nimic de capra vecinului, omul se bucura ca nu-i moare LUI capra. In fine...

Old 16-10-2009, 10:59   #11249 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Ai o mica greseala weezer si asistentii Orange sunt prea prosti ca sa stie, daca telefonul e luat LA PRET STANDARD de la Orange atunci deblocarea e GRATUITA conform legii introduse de la 1 Septembrie. Stiu asta pentru ca am fost intr`un Orange Shop si era sa trimit telefonul la service in Bucuresti pentru DECODARE GRATUITA doar ca am renuntat preferand sa nu raman fara telefon 2 saptamani.

Old 16-10-2009, 11:01   #11250 (permalink)
Registered User

Mie asa mi-au zis, asa va zis, si sunt 100% sigur ca n-am inteles io aiurea.
Dar ai idee, daca n-am acte, mi-l mai decodeaza?

Old 16-10-2009, 11:03   #11251 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Lasa ca si mie mi s`a zis ca il pot decoda in Orange shop si abia cand am vazut ca reprezentantul din Orange shop vroia sa il eticheteze pentru trimitere la Bucuresti l`am intrebat de ce face asta cand la serviciul clienti mi s`a zis altceva. Sfatul meu e sa vorbiti cu cel putin 2 persoane de la serviciul clienti pentru ca HABAR NU AU pe ce lume traiesc.
In legatura cu actele. habar nu am, ti`am zis atunci sa mergi la service`ul din Pipera, doar acolo poti afla ce si cum, la telefon e doar o pierdere de timp si de nervi.

Old 16-10-2009, 11:41   #11252 (permalink)
Nick anterior: _Nasty_

nasty's Avatar

Phone: iPhone 3G
Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Ce`ai rezolvat pana la urma?
Salut, am sa incerc azi si iti zic.
Am fost ocupat pana acum, nu am avut nici cand sa citesc forumul.

nasty is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 12:11   #11253 (permalink)
Registered User

se poate sa imi raspunda si mie cineva la intrebare? multumesc

lich87 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 12:15   #11254 (permalink)
Registered User

d2any's Avatar

Phone: iPhone 3G 8Gb
Apple's Jailbreak-Proof iPhone 3GS Units Totally Aren't - Iphone 3gs jailbreak - Gizmodo

d2any is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 14:24   #11255 (permalink)
Registered User

mirciulik.6's Avatar

Phone: iPhone 3g 16gb white Nokia E71 steel grey
cum pot sa activez un iPhone 3gs pt care nu am cartela sim originala? exista vreo posibilitate ?

mirciulik.6 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 14:36   #11256 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Cu un custom fw facut cu Pwnage tool sau cu redsn0w daca nu are 3.1.

Old 16-10-2009, 15:01   #11257 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
Quote:
Originally Posted by lich87 View Post
se poate sa imi raspunda si mie cineva la intrebare? multumesc
Primul post al meu de pe pagina asta (563) ti se pare ca nu-ti raspunde?

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2009, 00:37   #11258 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Phone: IPhone 3G 8Gb
Quote:
Originally Posted by klaxhu View Post
inca unu bucuros si entuziast cu "sa moara capra vecinului"
orice, numa repede repede la bisnitza va sta capul exact ca faza cu nokia ala 1100.
....
Te inseli amarnic baietas.
Posted via Mobile Device

catanzaro27 is online now    Reply With Quote
Old 17-10-2009, 10:48   #11259 (permalink)
Registered User

TheLeader's Avatar

Phone: 3120classic, 2630.
Am si eu o problema, si apelez la voi !
Am cumparat ieri un iPhone 3G de 16 GB. Toate bune si frumoase, codat fiind m-am apucat sa-i fac jailbrake, ca la carte cu redsn0w. In momentul in care a scris "updating ramdisk" a dat programul eroare cu "Don't Send'. Si totul s-a dus de rapa.

Are careva vreo idee ce pot sa-i fac? Va multumesc !

TheLeader is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2009, 11:02   #11260 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheLeader View Post
Am si eu o problema, si apelez la voi !
Am cumparat ieri un iPhone 3G de 16 GB. Toate bune si frumoase, codat fiind m-am apucat sa-i fac jailbrake, ca la carte cu redsn0w. In momentul in care a scris "updating ramdisk" a dat programul eroare cu "Don't Send'. Si totul s-a dus de rapa.

Are careva vreo idee ce pot sa-i fac? Va multumesc !
Deschizi din nou si repeti procesul, am patit si eu odata asa si a 2`a oara a mers, eventual daca esti pe vista si win 7 il poti deschide ca administrator si cu compatibilitate pe xp sp3.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules