![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.90% |
| Voters: 1719. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11241 (permalink) | ||
|
Parerea mea proprie si personala e ca ar trebui ca toata lumea sa astepte o metoda simpla si clara de la Dev-Team, dupa cum i-am zis si lu' nea' Poison aici de fata. Dar, la urma urmei, fiecare face cum crede ca e mai bine. Nu stiu exact procesul cu blackra1n, dar cred ca trebuie intai update la 3.1.2, iar apoi rulat programul. Daca nu ma insel, era un tutorial acum cateva pagini, si exista si link spre iClarified in Thread Introduction.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #11243 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white | Quote:
@Apple, am si in PC imagine custom pt 3G, făcută cu mânuţa mea, dar prefer să o mai fac o dată şi să fiu urmărit de încă o pereche de ochi când fac treaba asta. Aşa că, cel mai probabil prin weekend. Dar mersi de sfat (şi de ajutorul pe care ai fost dispus să mi-l acorzi săptămâna trecută). Problema este că Dev Team au tot anunţat că NU lucrează la o modalitate de JB pentru Windows, deci e posibil să mai dureze ceva timp până când vom avea metoda cea simplă... | ||
|
| | #11244 (permalink) | ||
|
redsn0w is dead. Why? Pentru ca noile 3GS`uri si iPod`uri au un bootrom nou care nu e afectat de exploit`ul folosit in redsn0w. Asa ca toate telefoanele noi sunt pasibile a nu fi jailbreak`uite prea curand, aici includem si ce va aduce Orange in viitorul apropiat.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11245 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Am o întrebare: dar întâi voi face o introducere. Am sunat la orange săptămâna trecută, când aveam beleaua cu telefonul, şi i-am întrebat în ce situaţii se ocupă de deblocarea iphone-urilor. Răspunsul lor a fost cam aşa: - dacă telefonul este luat la abonament, şi NU a expirat perioada contractuală, clientul va suporta un tarif de 30 de euro pentru deblocarea efectivă, plus 70 de euro o taxa de penalizare - dacă telefonul este luat la abonament şi a expirat perioada contractuală, SAU telefonul este luat la liber, atunci clientul va plăti doar acea taxa de deblocare de 30 de euro. Ce nu i-am întrebat, pentru că nu mă interesa la vremea respectivă, eu NEavând telefonul luat de la ei, este: dacă ai telefonul cumpărat de la ei, dar din diferite motive (a fost cadou, sau s-au pierdut) nu mai ai actele (factura + garanţie), ţi-l mai deblochează? Mă gândesc că ei pot verifica foarte uşor pe baza imei-ului că telefonul a fost într-adevăr luat de la ei, şi în cazul asta doar lipsa bunăvoinţei i-ar putea face să refuze. Greşesc? | ||
|
| | #11246 (permalink) | ||
| Quote:
Posted via Mobile Device | |||
|
| | #11247 (permalink) | ||
| Quote:
orice, numa repede repede la bisnitza va sta capul exact ca faza cu nokia ala 1100. .... | |||
|
| | #11248 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Situatie ipotetica: eu sa zicem ca mi-am luat telefonul nou. Am dat 18 milioane. Daca il vand acuma, sh, impecabil, iau 13. Odata cu eventuala crestere a preturilor o sa iau, sa zicem, 14. Unde e bisnita? Hai sa nu vorbim doar pt a face acuzatii. Si nu mi se pare ca replica lui catanzaro27 se traduce cum ai expus-o tu. Nu zice nimic de capra vecinului, omul se bucura ca nu-i moare LUI capra. In fine... | ||
|
| | #11249 (permalink) | ||
|
Ai o mica greseala weezer si asistentii Orange sunt prea prosti ca sa stie, daca telefonul e luat LA PRET STANDARD de la Orange atunci deblocarea e GRATUITA conform legii introduse de la 1 Septembrie. Stiu asta pentru ca am fost intr`un Orange Shop si era sa trimit telefonul la service in Bucuresti pentru DECODARE GRATUITA doar ca am renuntat preferand sa nu raman fara telefon 2 saptamani.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11251 (permalink) | ||
|
Lasa ca si mie mi s`a zis ca il pot decoda in Orange shop si abia cand am vazut ca reprezentantul din Orange shop vroia sa il eticheteze pentru trimitere la Bucuresti l`am intrebat de ce face asta cand la serviciul clienti mi s`a zis altceva. Sfatul meu e sa vorbiti cu cel putin 2 persoane de la serviciul clienti pentru ca HABAR NU AU pe ce lume traiesc. In legatura cu actele. habar nu am, ti`am zis atunci sa mergi la service`ul din Pipera, doar acolo poti afla ce si cum, la telefon e doar o pierdere de timp si de nervi.
|
| | #11257 (permalink) | ||
| Primul post al meu de pe pagina asta (563) ti se pare ca nu-ti raspunde?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11259 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema, si apelez la voi ! Am cumparat ieri un iPhone 3G de 16 GB. Toate bune si frumoase, codat fiind m-am apucat sa-i fac jailbrake, ca la carte cu redsn0w. In momentul in care a scris "updating ramdisk" a dat programul eroare cu "Don't Send'. Si totul s-a dus de rapa. Are careva vreo idee ce pot sa-i fac? Va multumesc !
| |||
|
| | #11260 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |