Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 984 57.11%
Fiasco 224 13.00%
ceva la mijloc 515 29.89%
Voters: 1723. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-10-2009, 22:03   #11341 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Interesant, si cat ai dat pe mywi? Si inca ceva, activeaza tethering`ul de tot sau doar la folosirea prin mywi?

zaone is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2009, 22:05   #11342 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Phone: IPhone 3G 8Gb
Mai omule e vorba ca este, da? Inceputul conteaza. Tot ce se stia e ca nu va fi tethering pe 3.1+. Nu sap mai mult pt ca eu nu am nevoie. Doar v-am anuntat sa incercati sa vedeti si voi ce si cum.

catanzaro27 is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2009, 22:07   #11343 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Deci doar prin mywi, problema e alta, daca n`ai laptop sau rooter/placa de retea wireless ceva e useless, dar intr`adevar e un pas inainte.

Old 19-10-2009, 00:54   #11344 (permalink)
Registered User

t_george1991's Avatar

Phone: Nokia 6230i
Nu sunt fan iPhone, dar ia uitati in ce hal au ajuns astia ... sa faca un "NOU" UI pentru WindowsMobile... "Si merge asa bine" (fara lag, fara pic de animatii)... Vai de capul lor .... la cate concepte de UI sunt pe YouTube, atata au putut face si ei ... RUSINE !!! (si iPhone Made in China are un UI mai reusit)

YouTube - Zer01 Mobile, Part One: Technology

YouTube - The Zer01 Story, Part Two: Strategy

Cateva concepte de pe YouTube:

YouTube - Android UI looks far better than Iphone p1

YouTube - Android UI looks far better than Iphone p2

YouTube - Android UI looks far better than Iphone p7

t_george1991 is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 01:58   #11345 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
Ultimul concept mi s-a parut foarte tare! Cat despre Zer01.. tot ce pot spune, este: trist.

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 02:17   #11346 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Deci zer01 e chiar un zero, îmi pare rau pt htc ăla dar asta e. Dacă pt ei ce au prezentat reprezintă fluiditate in meniu atunci sa se lase de meserie. In schimb trebuie sa recunosc ca mi-a plăcut android. Totuşi nu e la nivelul mac-ului din iPhone dar fata de Windows mobile e peste cu mult. Poate fi un înlocuitor demn si totodata cred ca are un început bun. Pai dacă luam asa ca iPhone are cea mai buna interfata, exclusiv proprietara Apple si doar pe iPhone, mai rămân restul telefoanelor care vor sa se ridice la nivelul iphonului. Se pare, pt ca toţi vor prin eforturile lor sa imite mai mult sau mai putin meniurile lui. Astfel ca eu cred ca androidul asta micut cred ca e pe drumul cel bun, mai are inca multisor sa se dezvolte dar e ok. Problema e ca Apple are de unde sa continue la o adică. Deci...
Posted via Mobile Device

Old 19-10-2009, 03:05   #11347 (permalink)
Registered User

Mac din Iphone? Doamne fereste-ma. Mac-ul e denumirea pt PC-urile vandute de Apple, OSX Mobile (Sau Core, cum l-au denumit Apple in interiorul companiei) e OS-ul Iphone-ul.
Sfat prietenesc, vinde-ti AiPhone-ul si cumpara un Nokia 1100, poate la ala nu mai debitezi in halul asta.

Cat despre WinMo, ce dumnezeu vrei de la un OS din 2002? Chiar si cu interfata TouchFlo 3D de la celelate HTC-uri (nu gunoiul ala din clipuri) se vede ce vechime are, pana nu apare WinMo 7 mai nu te atingi de vreun telefon cu WinMo (ma rog, exceptand cazurile de nevoi business)

XFactor is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 03:35   #11348 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Asa am sa fac, nu-l cumperi tu? Ca se pare ca ti-am insultat inteligenta in ultimul hal. Dacă aveai putina materie şti tu de care te prindeai ca vorbeam de os-ul iphonului chiar dacă i-am zis mac. Dacă cineva greseste am învăţat ca trebuie sa-l ajut nu sa-i dau in cap cu primu par care il găsesc. Doamne mulţi mai sunteţi. Auzi acolo debitam. Eu tare cred ca eşti un frustrat care n-are ce face si se leagă de toţi da de mă ia cineva in seama. No offence da tu te-ai legat de mine.
Posted via Mobile Device

Old 19-10-2009, 09:02   #11349 (permalink)
Registered User

Phone: iPhone 3G white
The iPhone OS, known as OS X iPhone in its early history, is the operating system developed by Apple Inc. for the iPhone and iPod touch. Like Mac OS X, from which it was derived, it uses the Darwin foundation.

Deci, a spune "Mac-ul din iPhone" nu mi se pare o exprimare total gresita (asta daca nu cumva suntem carcotasi si ne-am inregistrat pe forum mai degraba pentru a da bobarnace gratuite decat pentru a fi utili noua si/sau altora).

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 09:41   #11350 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Anyway, a avut dreptate catanzaro in legatura cu mywi si tethering`ul, imi merge si mie pe 3.1.2.

Old 19-10-2009, 10:32   #11351 (permalink)
Registered User

Revin la o discutie mai veche: invisibleShield. Ceva pareri de la posesori? Ma intereseaza inclusiv procesul de comanda/livrare de la zagg.com + "performante" + mai ales aspect. Se observa evident marginile foliei, locurile unde se imbina bucatile, sau nu se vede nimic? Eventual daca cineva are "montata" o astfel de folie si poate posta o poza reala

Tenc iu

Old 19-10-2009, 10:37   #11352 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Ma bucur ca din partea voastra am sprijin. Da nu-i stres ca dacă continua îl iau frumos pe privat si dacă tot nu înţelege trecem pe reporturi si alte chestii. Îmi face plăcere sa ajut pt ca, la fel cum e si cu ps3u', am o afinitate pt acest telefon si am făcut pe dracu in 4 sa-l am. Zilnic, dar zilnic, îl folosesc si caut ceva nou despre el. Dacă aflu de ce sa nu impartasesc? Numai bine.
Posted via Mobile Device

Old 19-10-2009, 10:40   #11353 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Originally Posted by weeezer View Post
Revin la o discutie mai veche: invisibleShield. Ceva pareri de la posesori? Ma intereseaza inclusiv procesul de comanda/livrare de la zagg.com + "performante" + mai ales aspect. Se observa evident marginile foliei, locurile unde se imbina bucatile, sau nu se vede nimic? Eventual daca cineva are "montata" o astfel de folie si poate posta o poza reala

Tenc iu
Eu l`am luat de pe iShield deci nu stiu cum e cu zagg, dar : nu exista folie pe care sa n`o observi pentru ca evident e ceva strain telefonului si ii va influenta aspectul, pe fata eu personal nu am nici o problema inca cu ea, deci e foarte ok, pe spate, daca nu o aplici bine raman colturi care nu se mai lipesc in veci, eu nu am aplicat bine si am 2 colturi care nu s`au lipit bine si asa raman, se observa dar pe mine nu ma deranjeaza, in rest nu am ce sa`i reprosez, pana acum mi`a aparat ecranul de niste zgarieturi(se zgarie folia, nu se observa aproape deloc decat daca te uiti din anumite unghiuri, dar se zgarie.). Nu iti recomand sa iei un invisible shield pentru un iPhone cu spatele alb, am vazut acum vreo saptamana la cineva combinatia asta, shield`ul era acolo de cateva luni, arata mizerabil... se aduna mizeria pe la colturi si pe alb se vede foarte urat, pe negru nu se observa.

Old 19-10-2009, 10:50   #11354 (permalink)
Registered User

Mda, naspa cu ultima fraza...
Tot incerc sa-mi gasesc ceva protector care sa pastreze telefoul intact dar care sa nici nu il acopere sau sa-l transforme intr-o caramida...

Old 19-10-2009, 10:54   #11355 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Tot incerc sa-mi gasesc ceva protector care sa pastreze telefoul intact dar care sa nici nu il acopere sau sa-l transforme intr-o caramida...
Cauta ceva de genul asta : Quick Look: Dark Horse and Gelaskins Brings Buffy-grade Protection to Your iPhone | The iPhone Blog ,presupun ca se lipeste pe spate ca o folie.

Old 19-10-2009, 11:20   #11356 (permalink)
Registered User

duKeZZ's Avatar

Salut,
Ma gindesc sa imi iau si eu un iphone pina la sfirsitul anului. Acum, eu m-am mai uitat asa pe threadul asta, dar pentru cineva care nu are telefonul in mina e cam greu de urmarit.
Asa ca va intreb, exista pe undeva un ghid al inceptaorului de iphone? Ceva care sa explice ce inseamana locked/unlocked, jailbrake, deadsnow, cydia, etc. Cum se pun aplicatiile, cum se dezinstaleaza, chestii de astea. Asa eu m-am mai jucat cu cite un tel de asta, dar in 10-15 minute cit l-am tinut in mina nici nu prea stii la ce sa te uiti .
ms!.

duKeZZ is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 12:18   #11357 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Quote:
Quote:
Originally Posted by cft
Daca tot a venit vorba de protectia telefonului sa va spun si eu parerea mea.
Am avut 3g si l-am tinut initial intr-o husa din carbon (120lei iunie 2008), insa ii marea dimensiunile si era incomod la trecere in modul silentios (butonul era ingropat in carcasa), dupa care am trecut la o husa din piele (f. buna calitativ, 65lei in noiembrie 2008) care se mula perfect pe telefon si folie de protectie de la Orange (extrem de fina, nici nu iti dadeai seama ca are folie si era rezistenta). Foarte multumit, insa datorita dispozitivului de scoatere din husa a inceput sa aiba urme pe partea din spate (datorita frecarilor succesive), urme care la un moment dat incepusera sa ma streseze. Acum am trecut la 3GS si am tinut aparatul intr-o husa din silicon (Belkin) timp de 2 saptamani. Pot sa spun ca il protejeaza f bine dat este foarte incomoda datorita siliconului care face priza cu interiorul buzunarului. In momentul in care scoti telefonul iti intorci su buzunarele pe dos , de aceea am comandat o folie invisibleSHIELD (aici sursa 84lei cu transportul inclus).
In 3 zile a ajuns comanda facuta online (dupa ce m-au contactat sa le confirm comanda si adresa). A durat cca. 2 ore sa montez folia pe intreaga suprafata a telefonului si pot spune ca acopera 98% telefonul, singura zona unde nu se acopera este in dreptul cartelei sim. Cu exceptia timpului de montaj si a faptului ca se cam acumuleaza praf la marginile libere ale foliei pot spune ca am iPhone, pot sa ma bucur de adevarata lui marime. Nu vreau sa sune a reclama dar va recomand acest mod de protectie al telefonului vostru. Eu din punctul acesta de vedere sunt cam exagerat dar pot spune ca un telefon l-am vandut in stare impecabila (10/10 sau cum vrei voi sa spuneti) dupa 15 luni de utilizare.
Sigur or sa apara persoane care vor comenta postul meu, ti-ai luat iphone sa-ti faci poze cu el sau alte prostii dar nu ma intereseaza si sincer mi-ar fi prins bine parerea altora inainte de a lua hotararea finala in ceea ce priveste protectia aparatului.

Si mie mi s-a parut cea mai buna protectie (nu foarte vizibila) cea cu invisible shield. Asa ca mi-am luat 2 pentru ca aveam 2 telefoane.
Mi-am montat pe primul telefon si eram foarte multumit. Pentru spatele telefonului este super pentru ca nu il mai poti scapa asa de usor pe jos. Ai aderenta mai buna cu mana.
Pentru fata in schimb nu recomand pentru ca pierde din precizia la jocuri, aplicatii, etc. Ex: Dungeon hunter, Assassin's Creed, etc. Asa ca am dat-o jos.
Asa ca invisible shield nu este chiar senzational.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 12:21   #11358 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by duKeZZ View Post
Salut,
Ma gindesc sa imi iau si eu un iphone pina la sfirsitul anului. Acum, eu m-am mai uitat asa pe threadul asta, dar pentru cineva care nu are telefonul in mina e cam greu de urmarit.
Asa ca va intreb, exista pe undeva un ghid al inceptaorului de iphone? Ceva care sa explice ce inseamana locked/unlocked, jailbrake, deadsnow, cydia, etc. Cum se pun aplicatiile, cum se dezinstaleaza, chestii de astea. Asa eu m-am mai jucat cu cite un tel de asta, dar in 10-15 minute cit l-am tinut in mina nici nu prea stii la ce sa te uiti .
ms!.
Ai in threadintroduction cam toate site-urile care te intereseaza.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 12:25   #11359 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Godspeed View Post
Quote:
Originally Posted by cft
Daca tot a venit vorba de protectia telefonului sa va spun si eu parerea mea.
Am avut 3g si l-am tinut initial intr-o husa din carbon (120lei iunie 2008), insa ii marea dimensiunile si era incomod la trecere in modul silentios (butonul era ingropat in carcasa), dupa care am trecut la o husa din piele (f. buna calitativ, 65lei in noiembrie 2008) care se mula perfect pe telefon si folie de protectie de la Orange (extrem de fina, nici nu iti dadeai seama ca are folie si era rezistenta). Foarte multumit, insa datorita dispozitivului de scoatere din husa a inceput sa aiba urme pe partea din spate (datorita frecarilor succesive), urme care la un moment dat incepusera sa ma streseze. Acum am trecut la 3GS si am tinut aparatul intr-o husa din silicon (Belkin) timp de 2 saptamani. Pot sa spun ca il protejeaza f bine dat este foarte incomoda datorita siliconului care face priza cu interiorul buzunarului. In momentul in care scoti telefonul iti intorci su buzunarele pe dos , de aceea am comandat o folie invisibleSHIELD (aici sursa 84lei cu transportul inclus).
In 3 zile a ajuns comanda facuta online (dupa ce m-au contactat sa le confirm comanda si adresa). A durat cca. 2 ore sa montez folia pe intreaga suprafata a telefonului si pot spune ca acopera 98% telefonul, singura zona unde nu se acopera este in dreptul cartelei sim. Cu exceptia timpului de montaj si a faptului ca se cam acumuleaza praf la marginile libere ale foliei pot spune ca am iPhone, pot sa ma bucur de adevarata lui marime. Nu vreau sa sune a reclama dar va recomand acest mod de protectie al telefonului vostru. Eu din punctul acesta de vedere sunt cam exagerat dar pot spune ca un telefon l-am vandut in stare impecabila (10/10 sau cum vrei voi sa spuneti) dupa 15 luni de utilizare.
Sigur or sa apara persoane care vor comenta postul meu, ti-ai luat iphone sa-ti faci poze cu el sau alte prostii dar nu ma intereseaza si sincer mi-ar fi prins bine parerea altora inainte de a lua hotararea finala in ceea ce priveste protectia aparatului.

Si mie mi s-a parut cea mai buna protectie (nu foarte vizibila) cea cu invisible shield. Asa ca mi-am luat 2 pentru ca aveam 2 telefoane.
Mi-am montat pe primul telefon si eram foarte multumit. Pentru spatele telefonului este super pentru ca nu il mai poti scapa asa de usor pe jos. Ai aderenta mai buna cu mana.
Pentru fata in schimb nu recomand pentru ca pierde din precizia la jocuri, aplicatii, etc. Ex: Dungeon hunter, Assassin's Creed, etc. Asa ca am dat-o jos.
Asa ca invisible shield nu este chiar senzational.
Acum depinde de fiecare, eu prefer ceva mai putina precizie(sa fim seriosi it`s not that big of a deal) decat o zgarietura pe mijlocul ecranului.

Old 19-10-2009, 12:45   #11360 (permalink)
Paranoia is natural

Dupa update la 3.1.2 nu mai am logo-ul operatorului. Cum il aduc inapoi? M-am uitat prin settings si nu am vazut nimic de genul asta

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules