![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.16% |
| Fiasco | | 223 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.86% |
| Voters: 1718. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11383 (permalink) | ||
| Accesorii Iphone 3G/S Cu mentiunea ca nu se mai vinde carcasa de carbon. Am vrut sa o vand ca nu sta in dock cu ea ![]() Mai am un Iskin negru de la iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller 150roni la ei, 70roni la mine ![]() ---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ---------- Quote:
La mine s-a activat cand am intrat in Itunes dar e nervelocked.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #11386 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #11387 (permalink) | ||
| Quote:
Metoda de activare a tethering-ului doar pentru 3G,3GS fara a instala mywi :http://xsellize.com/showthread.php?p=297221#post297221
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. Last edited by zaone; 19-10-2009 at 19:09.. | |||
|
| | #11388 (permalink) | ||
|
Am mai citit cate ceva pe site-ul xsellize si am aflat ceva foarte util. Am vazut ca unii dintre voi se ingrijoreaza ca telefonul le face trafic necontrolat prin reteaua operatorului. Solutia era foarte la indemana dar nu mi-am dat seama. Nu trebuie sa va scoateti setarile pt internet din telefon si apoi sa le puneti la loc cand aveti nevoie. Ajunge sa mergeti in SBSettings si sa aveti activatate urmatoarele butoane: EDGE, 3G si WI-FI. Daca nu mai vreti trafic deloc, opriti cele 3 functii prin intermediul SBSettings si nu va mai merge netu pe telefon de nici o culoare, nici macar pe EDGE chiar daca la retea tot veti avea un E afisat. Am incercat si nu mai merge nimic, nici MAIL, nici SAFARI, nici WEATHER, nimic.
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11390 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ---------- Când faci imaginea cu tool-ul ăla, bifează Activate phone. | |||
|
| | #11393 (permalink) | ||
|
Presupui gresit. Daca eu vorbesc de Lamborghini, inseamna ca am unul?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11395 (permalink) | ||
|
Care aveti iPhone 3G cu firmware 3.1.2 locked pe un operator si jailbreak-uit, imi dati si mie pe privat sau aici un link cu firmware-ul custom care l-ati folosit si va merge, ca sunt o groaza pe net si mi-e frica sa nu pun vreunu gresit. Am o varianta: iPhone1,2_3.1.2_7D11_Custom_Restore.ipsw dar nu stiu daca e ok.
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11396 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Cum se comporta la voi GPS-ul? La mine, cu iGO, azidimineata ma jucam cu el si in prima faza a prins semnal GPS dupa 5 min de cautare, m-a "gasit" oarecum aiurea si apoi, faza a doua, a pierdut semnalul definitiv. Asta in conditiile in care eram afara, mergeam pe jos, cu tel in mana. Are probleme cand e inorat sau e ceva wrong la tel meu?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #11398 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #11399 (permalink) | ||
|
Join Date 15-11-2000 Total Posts 11,847 mafiaSIC, eu cred ca si-a facut user cand avea 9 ani. Ai vrut sa vezi daca scoti tu o intrebare mai inteligenta, nu? ![]() Poison, te dau o tura cand esti disponibila, PAPUSHE! =)) LE: Apple, I LOLd
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11400 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |