![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.17% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.90% |
| Voters: 1716. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11401 (permalink) | ||
|
Mister X: Am primit report de troll pentru post-ul tau (#11399). Hai sa o lasam un pic mai usor... Si eu am cont din 2001 si >15000 de post-uri, dar mie nu mi-ai zice asta, nu? Apple: La fel ca la Mister X. Iar acum e valabil pentru toti - Incercati sa nu stricati thread-ul cu mistouri fine. Puteti da si replici normale, care sa nu duca la eventuale flame-uri. Va multumesc. | |||
|
| | #11404 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Mafia, crezi cumva ca varsta are legatura cu obisnuinta cu anumite deviceuri? Da, mi se pare anormal ca simplul fapt ca este putin inorat sa faca un chip gps sa nu mai "prinda semnal". Doar nu vrei sa spui ca in momentul in care ploua "pa pa" navigatie? Nu cred ca daca mergi undeva si te bazezi pe gps trebuie ca la primul strop de ploaie sa tragi pe dreapta pana cand eventualii nori dispar. Chiar daca iphone ar "beneficia" de un chip low power tot mi se pare anormal ca la cer inorat sa nu mai "vada" chiar nici un satelit (sau de cati are nevoie pt triangulatie). De aici si intrebarea: este o problema generala la iphone (dotarea cu un chip low cost de o calitate indoielnica) sau este o problema cu telefonul meu in particular? Nu vad ce te-a deranjat la intrebarea asta ![]() Apropo: http://gpsinformation.net/gpsclouds.htm Poate ar fi mai bine ca altii sa gandeasca putin inainte de a posta flame-uri.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 20-10-2009 at 16:39.. | ||
|
| | #11405 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11406 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Bucuresti | Posted via Mobile Device ---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:34 ---------- ziceti-mi si mie un browser care sa suporte flash?stiu ca a mai fost postat odata dar nu gasesc.multumesc Posted via Mobile Device | ||
|
| | #11408 (permalink) | ||
|
weeezer: Sincer nu am rabdarea necesara sa fiu atent la toate porcariile de pe forum. Nici nu sunt platit pentru asta, o fac de placere... Ca atare nici nu am dat vreun cartonas, doar am atentionat, nu m-am uitat la toate post-uri dinainte sa verific cine si cum a gresit 100%. Atentionarea este valabila pentru toata lumea, chiar o repet aici mai jos. Daca mai vad ironii ieftine, mistouri la fel de ieftine, samd, o sa trecem la cartonas direct de flame (2 zile pauza). Iar daca persoana in culpa nu se potoleste nici dupa pauza, prelungim la 7 zile si mai departe spre infinit. Vorbiti civilizat si direct. De bine de rau suntem pe o arie tehnica, daca vreti caterinca aveti alte arii din forum la dispozitie. | |||
|
| | #11409 (permalink) | ||
|
Eu am fost sarcastic, weeezer a inteles. Oricum, mi se pare foarte tare ca mafiaSIC, ce a avut pauza extinsa p-aici, a ajuns sa-mi dea mie report pentru flame. Daca n-a facut el asta, inseamna ca a facut-o AStateOfMind care nu s-a prins de faza. Oricum, am inteles ideea, nu mai fac vreo caterinca. P.S.: CBR, si daca era vorba de tine, la fel ziceam, ca doar a fost sarcasm la adresa lui mafiaSIC, nu la adresa userului despre care vorbeam.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11410 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Mister X, neah, nu aveam motive sa iti dau tie report, chill . De obicei ma prind de faza destul de repede
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #11411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" |
-ce parere aveti despre aceasta aplicatie?eu o consider utila cand ai multe aplicatii instalate si da bine pe aifone (eu nu o folosesc ,prefer sa bag un search cand caut ceva sau sa ma plimb de voie printre pagini am 10 pagini ) YouTube - Orbit iPhone Application | ||
|
| | #11412 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11414 (permalink) | ||
|
Well, in cazu' asta, cine mi-a dat si mie si lui Apple, chiar n-avea vreo treaba cu toata situatia in sine. Si din moment ce n-a fost AStateOfMind, nu vad pe cine ar fi mancat in cur aiurea, mai ales ca n-a fost implicat. Sau poate are mafiaSIC o clona. Dar, dupa cum ziceai si tu, nu mai conteaza, fiecare a inteles ce trebuie, si aici se termina caterinca si offtopicu'. Si ca sa revenim la iPhone si aplicatiile sale, pe Google Maps, acum ca exista Bucuresti, am gasit ceva foarte amuzant langa cartierul Berceni, aici.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11416 (permalink) | ||
|
In zona aia intr-adevar nu prea exista blocuri, e o baza militara, IML-ul, o fabrica, si capatul tramvaiului 34. Dar nu prea pot sa fiu de acord cu ce zice Google Maps-ul.
|
| | #11417 (permalink) | ||
|
la igo eu am pierdut semnalul de cateva ori, ploua afara si eram in masina pe la universitate...
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11418 (permalink) | ||
|
In sfarsit rezolvarea pentru conectarile necontrolate ale iPhone-ului la internet, primul firewall pentru iPhone : Here is the first firewall for iPhone and iPod Touch | Soon on Cydia - xSellize
|
| | #11419 (permalink) | ||
|
Buna ziua.am un iphone 3g si aparent totul merge bine si corect faza e ca,atunci cand intorc telefonul pe orizontala nu se intampla nimic..adica aplicatia Calculator nu se schimba si ea pe orizontal...nici pozele nu se intorc...nici pe net daca stau( safari )...si nici cand scriu un mesaj...aparent toate aplicatiile ce apartin de firmware-ul telefonului...nu reactioneaza la pozitia telefonului(precizez ca in trecut mergeau )...cum ar fi normal..ma gandesc sa nu fie un conflict in aplicatiile mele..dar e doar o presupunere...concret habar nu am de ce se intampla treaba asta.Precizez ca am instalate aplicatii pe iphone care folosesc senzorul de pozitie al telefonului si merg perfect...deci senzorul e ok.. ce ar putea fi? Va multumesc. | |||
|
| | #11420 (permalink) | ||
|
Vezi daca ai instalata o chestie numita "rotation inhibitor". Uita-te in Cydia la Packages, acolo ar trebui sa fie. Ai incercat sa-i dai si un reboot si la fel face? Daca e la fel, s-ar putea sa trebuiasca sa-i dai un restore, eu alta varianta nu stiu. Senzorul de pozitie (GPS) nu e tot aia cu accelerometrul.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |