![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11461 (permalink) | ||
| Solucion: desactivar mensaje de desvio de llamadas Supongo que le pasará a más gente, a parte de a mi: Cada vez que realizo una llamada me sale el mensaje de DESVIOS DE LLAMADAS ACTIVO Un auténtico coñazo, vamos.... Ok, pues no desesperes, hay una solución, o varias, quien sabe, esta es la que me ha funcionado: 1.- Añadir este repositorio a CYDIA http://apt.iphone-storage.de 2.- Buscar en cydia e instalar esto ForwardMsgFix 0.4 yo he instalado la versión que funciona con 3.0 3.- Una vez instalado, reiniciar vuestro IPHONE
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #11462 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11463 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | ForwardMsgFix 0.4 ![]() Exista ceva posibilitati ca atunci cand te suna cineva sa nu iti trimita aplicatia din front in backgroud? Sau poate mai corect spus ar fi: care sa nu iti omoare aplicatia cu care tocmai faceai ceva. Mai specific: iGO.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #11464 (permalink) | ||
| Quote:
Pai poti sa folosesti backgrounder. Cand ai intrat in iGO il activezi (apesi home 2 secunde) iar cand iti termini treaba il scoti pentru ca altfel iti omoara bateria
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #11466 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
va recomand sa folositi backgrounder+mquickdo. YouTube - mQuickDo | ||
|
| | #11467 (permalink) | ||
|
A aparut TomTom Eastern Europe...din pacate noi nu suntem
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11469 (permalink) | ||
|
am o "ceva" care ma sacaie... la naiba, am iPhone de cand a aparut, de un an am 3G deblocat oficial, il frec pe toate partile si cred ca ma descurc onorabil.... DAR, am bagat vodafone in el pt 3G si mi-a ramas langa retea scris "cosmote", NU STIU CUM SA-L MODIFIC... pls help!!!
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
| | #11470 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare la userii care au luat iphone 3gs din romania... sau europa... va rog sa va uitati pe cutie sa vedeti pe spate daca scrie 1700/2100 sau ceva de genul asta... ma intereseaza daca apare cu 1700 si ceva... va multumesc!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #11471 (permalink) | ||
|
xxxstar, cel mai simplu cu MakeItMine din Cydia.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11472 (permalink) | ||
| Mister, i-am facut deja update , nu are rost sa bagat Cydia pe el daca e deblocat... Nu ii dau de cap, am intrat prin settings si nu stu exact cum sa schimb rahatul ala, daca se poate schimba
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
| | #11474 (permalink) | ||
| Quote:
Ca si pe mine ma oftica faza cu iGo-ul cand iti iese din aplicatie sau se blocheaza cand primesc un apel.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #11475 (permalink) | ||
| mhz scrie pe spatele cutiei sus,... daca poti sa imi spui ce scrie... merci
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #11476 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Ai cui? Reteaua date? Daca e sa ne luam dupa datele tehnice de la apple de pe site iphone 3g/3gs nu supporta 1700: UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz). in Europa standardul este 2100/1900 daca nu ma inshel.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 22-10-2009 at 18:14.. | ||
|
| | #11477 (permalink) | ||
|
xxxstar, fara jailbreak nu ai cum sa corectezi asta. Incearca sa-i dai un reboot. Daca nu, da-i un restore, ca tot il ai deblocat oficial.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11478 (permalink) | ||
|
Nu stiu unde ai vazut tu ca a aparut de cateva luni.TomTom Eastern Europe, Release Date: Oct 20 2009.Pentru america sau pentru alte deviceuri e de cateva luni....
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11479 (permalink) | ||
| Quote:
Daca e luat din europa nu are 1700, asta e stadardul UMTS pentru SUA si Canada.LA astea pentru europa ai doar 850/1900/2100.Apropo, are idee cineva ce frecvente pt transmisiile de date folosesc operatorii de telefonie mobila in state? Ma refer la cele mai des intalnite, gen at&t,cingular,t-mobile... | |||
|
| | #11480 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
At&T 2100, T-Mobile 1700 de aici probabil vine si intrebarea lui, spera sa gaseasca un iphone care sa mearga 3G pe T-Mobile
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |