![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11603 (permalink) | ||
| Quote:
Prima data cand am intrat in joc a stat un pic si a iesit, apoi a mers. Tre' sa ai destula memorie ca sa mearga, m-a si atentionat ca e bun un reboot inainte. | |||
|
| | #11607 (permalink) | ||
|
O intrebare scurta, ce vers de soft inca se mai poate debloca daca tel este codat pe anumita retea? Si care sunt vers de soft si baseband care nu mai pot fi deblocate?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #11608 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
BB-ul 4.26 (care vine o data cu OS 3.0) este deblocabil. Orice versiune anterioara de soft este deblocabila cu ultrasn0w dupa update-ul la OS 3.0. Un update la 3.1 va bloca teleofonul pe o perioada nedeterminata. BB-ul 5.11 (care vine cu OS 3.1) NU se poate debloca. | ||
|
| | #11612 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #11613 (permalink) | ||
|
cine ma ajuta si pe mine cu o informatie? caut o aplicatie similara cu advanced call manager, care sa se ocupe de apeluri, liste negre/albe and stuff. Stie cineva ceva asemanator?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11615 (permalink) | ||
| iBlacklist, eu l-am folosit si am fost multumit de el. Parca mai era si mCallFilter sau ceva de genu'.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11616 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11617 (permalink) | ||
|
Am reuşit sa instalez astăzi un ishield pe telu meu. Trebuie sa recunosc ca sunt foarte plăcut surprins de cum arată pe telefon. E excelent. O chestie foarte importantă de precizat, NU AFECTEAZA ABSOLUT DELOC sensibilitatea ecranului. Bă parca mie imi place mai mult. dacă as face instalarea ishield-ului din nou pe tel sunt convins 100% ca as face-o mai bine dar asta e. O sa mă multumesc cu aproximativ 95% din perfect. Au ieşit bine si colturile dar se putea si mai bine. Trebuie ENORM de multă răbdare. Dar merita, va recomand aceasta folie deosebit de rezistenta.Posted via Mobile Device | |||
|
| | #11618 (permalink) | ||
|
G-ZUS, nu cred ca exista asa ceva pt. telefoane fara jailbreak, sincer sa fiu, dar s-ar putea sa ma insel.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11619 (permalink) | ||
| Quote:
apple, ajuta-ma! ![]() multumesc pentru raspunsurile prompte.
|
| | #11620 (permalink) | ||
|
Foloseste cineva (si) versiunea de PC pt eWallet ? Am cumparat versiunea full de pe Itunes iar in descriere am vazut ca pot sa iau versiunea PC cu discount. Problema e ca nu stiu cum beneficiez de acel discount. O alta nedumerire : Am citit pe site-u lor ca pot sa il tin si pe USB stick. Asta inseamna ca pot sa instalez aceeasi copie pe mai multe calculatoare ? (Birou, laptop, Home) sau ma plimb cu sticku dupa mine
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |