![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 986 | 57.13% |
| Fiasco | | 224 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.90% |
| Voters: 1726. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11762 (permalink) | ||
| Geohot scrie ca supurta hacktivarea, deci presupun ca blackra1n face hacktivarea, oricum ar fi unlock exista pentru 05.11.07 so nu ai ce sa strici la el.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11765 (permalink) | ||
|
Cei care a-ti facut jailbreak si unlock la 3.1.2 cu blackra1n , cum se comporta ? Ceva buguri, probleme ? PS: Acum am 3.0...daca vreodata o sa vreau sa revin la 3.0 se mai poate ? Aaaa....si in iTunes ce dau ? La version imi apare Update si Restore...nu imi apare casuta aceea cu download-ul firmware-ului. | |||
|
| | #11766 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11768 (permalink) | ||
|
Geohot ii the best. Merge PERFECT. Aveam un mic lag cand intram in Settings cu firmware custom, acum imi intra direct. E foarte bun. Am facut restore la firmware original, dupa care am lansat blackra1n care si-a facut treaba. Am activat wireless si am intrat in blackra1n de pe telefon. De acolo am ales sa instaleze Cydia, Rock si Sn0w. Dupa asta a download-at cele 3 aplicatii si a restartat telu. A facut instalarea lor si BINGO merge perfect. Recomand sa faceti o instalare in acest mod si pt cei care aveti custom firmware pt ca o sa scoata din buguri. Apropo, o sa apara din prima si numele operatorului nu doar semnalul, asa frumos cum ar trebui.
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11772 (permalink) | ||
| Quote:
Btw, a aparut Asphalt 5, detalii si screens maine.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. Last edited by zaone; 03-11-2009 at 23:46.. | |||
|
| | #11774 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Asphalt ala e din appstore sau alte surse?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #11776 (permalink) | ||
| Quote:
esti pe abonament?
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #11777 (permalink) | ||
|
Periculos si Asphalt 5, clar imbunatatit controlul fata de 4. Nu m-as avanta totusi sa afirm ca e mai bun decat NFSU, dar este un competitor bun. O alta aplicatie pe care ar trebui sa o verificati ar fi Mover+. Poti sa transferi prin Bluetooth poze, contacte, clipboardul. Sau poate vreti sa vorbiti (voce sau text) prin BT, atunci Blutalk s-ar putea sa va aranjeze. Stie careva e vreun remediu la problema cu spatiul pe care-l ocupa pozele cand sunt in iPhone? In PC sa zic ocupa 200 mega cand sunt in iPhone se duc la 700 ale naiba. Stiu ca are de-a face cu sistemul de fisiere dar e vreo solutie? Ca m-am pricopsit cu 5GB de poze. | |||
|
| | #11778 (permalink) | ||
|
am reusit sa dau restore... acum am dat de dra.qu.... cu ochii plini de bucurie ca am vaz 3.1.2 instalat pe 3gs m-am apucat rpd sa ii fac si iphone ul prietenei 3G la 3.1.2 ca de e cald acuma update0ul... nu realizasem ca nu merge wifi-ul... la mine, si uite ca acuma la prietenea mea e si mai de rau, nu mai merge deloc si am ramas la faza cu blackr0in sa rulez... si nu gaseste internetul... am sters, am dat de naiba cu alte cuvinte ca nu mai am nici blackra1n pe 3G si nu pot sa duc deblocarea la bun sfarsit... cat despre iphone-ul meu 3GS repet wifi e mort...ce e de facut? nush daca stie cineva dar un sfat ar fi sa mai asteptati! ---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 22:42 ---------- toti dorm la ora asta, revin eu cu sfatul ca sa aveti wifi trebuie sa dai un reset la network... daca aveti intrebari cum aici sau la usa_nic pe ym
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #11779 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Rom |
Nici mie nu-mi merge WIFI ul dupa unlock (iphone 3.1.2). Credeam ca sunt singurul. O sa incerc Restore la 3.1 nu la 3.1.2. Poate asa o sa mearga desi nu cred. Am incercat si resetul la Network Settings. Dupa aia merge WIFI dar bine-nteles ca s-au pierdut si setarile de net prin operator. Asta nu e problema .... le mai introduc manual o data. Daca dau restart la telefon ... iar se pierd si trebuie introduse manual.
Last edited by paulgsm; 04-11-2009 at 10:28.. | ||
|
| | #11780 (permalink) | ||
|
Ce-mi plac mie oamenii astia care îşi răspund singuri. Aveţi fratilor răbdare si cautati de 1000 de ori pe forum înainte sa faceţi ceva. Eu asa am făcut. Posted via Mobile Device | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |