![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 986 | 57.13% |
| Fiasco | | 224 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.90% |
| Voters: 1726. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11841 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Cine mai vrea sa stie din ce locatie sau ce operator de telofonie mobila fac parte tel. voastre poate intra aici sau http://www.iphoneislam.com/?p=2925 | ||
|
| | #11842 (permalink) | ||
| Solución para el problema del YOUTUBE. Bueno, aquí esta la solución para todos aquellos que tengan problemas con la aplicación de “YouTube” después de haber hecho el Jailbreak con BlackRa1n RC3. Para lo que utilicen aplicaciones con “Notificaciones Push”, deben desinstalarlas antes de continuar. Una vez terminado los siguientes pasos, pueden instalarlas nuevamente. Lo primero que debemos hacer es acceder a Cydia y añadir la siguiente source "http://cydia.iphoneil.net" y buscamos “Push Fix” y la instalamos. Una vez hecha la instalación, reiniciamos el iphone y ya está, ya tenemos YOUTUBE. Saludos.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #11843 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
![]() Multumim d2any | ||
|
| | #11844 (permalink) | ||
|
Pentru cei care nu stiu spaniola, am facut un tutorial aici : Cum sa rezolvi problema cu aplicatia Youtube pe blackra1n RC3 : Tutoriale jailbreaking, unlock, customizare iPhone, stiri IT Din pacate e cam buguit blackra1n, imi face si mie figuri cu WiFi`ul deocamdata.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11846 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 Location: bucuresti Phone: iphone 3g 16 gb |
sa ma lamureasca si pe mine cineva care stie cel mai bine... acest blackweather sau blackra1n rc3 este un fel de update ? ? inloc de 3.1.2 este acest blackweather ?....... si inca ceva.... am intes eu bine ca acest blackweather....daca il instalez pe telefon si fiind un fel de update are inclus cydia ? (ex. pana acum cand ai facut update la orice versiune ai appstore) asa e si cu asta ? dupa update ai cydia ?
| ||
|
| | #11847 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11848 (permalink) | ||
|
Tare faza cu blackweather ). Blackra1n nu e un update pt iPhone. Firmware-ul 3.1.2 este un update pt iPhone, pe care îl pui din iTunes. Blackra1n este un programel care îţi face jailbreak, adică poţi cu ajutorul lui sa instalezi programe care nu exista prin AppStore in mod normal sau programe sti tu de care. Si da, blackra1n îţi da posibilitatea sa instalezi si cydia. Pe lângă astea blackra1n te mai lăsa sa decodezi iPhone-ul de pe o reţea in care e blocat prin intermediul altui programel, blacsn0w. Sper ca te-ai lamurit din 2 explicatii. Posted via Mobile Device | |||
|
| | #11849 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 Location: bucuresti Phone: iphone 3g 16 gb |
care din catanzaro27 si zaone sunteti din bucuresti ? .... pt ca as vrea sa ma ajutati la propriu... nu ma pricep deloc... ultimu update il am pe acela inainte de 3.1.2 si atunci mi l-a facut cineva... eu il am de la orange... si pana acum nu am avut probleme cu nimic la el.... am vazut ca s-au mai postat comenturi precum ca au facut update si ca nu le merg wifi ba gps ...adica au probleme la ceva...cu unu din programele astea mai ai probleme la ceva ?....sau totul este ok ? | ||
|
| | #11850 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #11857 (permalink) | ||
|
au dreptate cei de la cnet pentru ca si eu am intalnit cateva din problemele care le spun ei acolo..
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11858 (permalink) | ||
|
Iti dau eu o reacţie: îs nişte boivagon toţi care au contribuit la acea ştire pt ca îs atâta de tampi si nu judeca când se plâng de iPhone ca fiind cel mai prost telefon. Pai ei spun ca pierd telefoane si le mai cade reţeaua si altele similare după care tot ei mai spun ca O2 in UK are cea mai proasta reţea. Clar îşi folsesc toţi terminalele pe 3G, dacă reţeaua e proasta va daţi seama ce e cu 3Gu. Apoi iarasi, tot ei zic ca iPhone 2G care e doar pe edge merge ok. Pai HELLO, sunte-ţi batuti in cap? De ce acuzaţi telefonul când voi nu aveţi reţea de telefonie mobila? Posted via Mobile Device | |||
|
| | #11860 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |