![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11934 (permalink) | ||
|
Eu am igo dar are vreo 120 mb nu 30. Întrebare: care aveţi ishield pe iPhone, ati dezlipit cumva folia de pe fata si s-o lipiti la loc după o perioada de timp? Nunde alta dar mie nu-mi prea place cum s-a prins (mai are bule mici mici) si nu ştiu dacă dau jos acum fata după câteva saptamâni dacă se mai lipeste încă odată. Posted via Mobile Device Last edited by catanzaro27; 08-11-2009 at 14:38.. | |||
|
| | #11939 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea | blackweather :-? e rc3 din cate stiu | ||
|
| | #11940 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.dump.ro/fisiere/blackra1n...HH3doSQJJSt6Iq pw: ra1n
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |