![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11942 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11950 (permalink) | ||
| Nu se dezlipeste asa cum ti-ai dori, o sa tragi de ea ca de un caine mort si o sa o deformezi. Oricum touch screenul nu ti se zgarie, nu stiu de ce tii ishieldul pe ea. Partea din spate este cea mai pretentioasa. PS: Degetul aluneca mai bine pe tel cand ai ishield. 2G-ul nu are senzor de locatie pentru gps
| | #11951 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11952 (permalink) | ||
| Quote:
Cat priveste povestea cu 2G-u, el spunea ca are probleme cu faptul ca nu ii merge igo cand are conectat un gps extern la el nu ca nu i-ar merge pe 2G.
|
| | #11953 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am 3g de 1 an si 2 luni si nu s-a zgariat pana acum. O perioada am avut si eu ishield pe display, dar l-am scos ca tot asa, aveam un punct de aer pe el + ca incepuse sa se uzeze pe la margini
| | #11957 (permalink) | ||
|
Am tinut 8 luni ishield si l-am dat jos deoarece incepuse sa se dezlipeasca unele margini de la praf. Spatele se zgarie foarte usor, fatza deloc. Pare dragut, dar nu mi-as pune nimic. M-am obisnuit sa il sterg mereu, sa il pun pe o carpa de catifea langa pc
| | #11959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
De curiozitate cat ai tinut ishield-u pe el? Ce zici de case-ul asta? Attached Thumbnails __________________ Stii dc nu e buna acea carcasa deloc delok !!!! pt ca iti va dezlipi marginea lucioasa de plastic .. si v-a ramane o mica distanta dar crede-ma ca este observabila !!! am avut eu la 3g carcasa de genul si nu am fost delok multumit ( asa carcasa e ok se vede frumos etc ! ) | ||
|
| | #11960 (permalink) | ||
|
Deci nu-i buna nici aia. Asta e, ramane ishield pe cur atunci da cu fata ce fac? Ca ma dispera de mor ca am 3 bule pe ecran ca n-am prins-o calumea prima data. De-as mai putea sa fac inca odata treaba asta is convins 100% ca as face-o mai bine da no...ca sa fac, s-o dau jos?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |