![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1204 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
ma ajuta cineva sa fac un downgrade de la 1.1.1 la 1.1.2 va rog frumos pentru k i-am facut upgrade la 1.1.2 si nu mai merge in reateaua de aici va las un id de mess carpe_diem2fast@yahoo.com | ||
|
| | #1207 (permalink) | ||
| Quote:
La mine nu au mers pana cand nu am scris in MIM la operator AT&T. Incearca asa, poate merge. | |||
|
| | #1208 (permalink) | ||
|
Chiar am incercat si asa pentru ca am zis sa pun de fantezie AT&T si tot nimic Cele din customize la fel... Tot aparea RO Vodafone. Acum a propus cineva pe momyifone patchul de aici, l-am pus si vad ca functioneaza fara probleme. Patchul ala e fix pentru scrolling la carrier logo si forteaza afisarea logo-ului AT&T dupa care e simplu, inlocuiesti Default_CARRIER_ATT.png si FSO_CARRIER_ATT.png. Acum i-am rugat pe baietii aia de acolo sa customizeze si barile de semnal Sa vedem ce iese. Sper sa nu-l dau peste cap la un moment dat. Oricum am facut backup la contacte si la ce mai e important, muzica, poze, filme si altele asemenea le am in iTunes... asa ca sunt pregatit daca o sa crape iPhone-ul Last edited by Catallin; 21-12-2007 at 10:58.. Reason: Inserare link | |||
|
| | #1209 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
nu trebuie sa schimbati pozele pt carrier. intra pe installer ( prin edge sau wi-fi) si instaleaza din sectiunea "Utilities" programul "Make it mine". si asa poti sa scri ce vrei la carrier. he he . app( ai instalat programul "summerboard" si "installer")? enjoy
| ||
|
| | #1210 (permalink) | ||
|
Intr-adevar poti sa scrii ce vrei acolo cum am precizat si eu. Cand ziceam MIM la programul Make it Mine ma refeream. Acum sa zicem ca vrei ca acolo sa apara o emblema sau o poza oarecare nu neaparat text. Sau text de o anumita forma sau culoare. Nu se mai poate cu MIM. Trebuie sa inlocuiesti png-urile. Si, inevitabil vei da de problemele de care am dat si eu. He he | |||
|
| | #1211 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Datorita faptului ca pe celalat thread a deja plin, si e destul de greu sa gaseshti ceva pe el, propun crearea unui subforum referitor la iphone ![]() Unul din aceste threaduri ar putea fi cel de third party applications. Ce folositi, ce credeti ca e util in a fi folosit. Pentru inceput: exista ceva applicatie care sa permita confirmarea faptului ca destinatarul a primit un SMS? Cautand rezolvare la problema de mai sus am gasit SMSD - permite trimiterea de SMS la mai multe persoane. Ce mai am eu instalat: ssh, terminal, sysinfo, dock, callID - permite shtergerea unui singur telefon din lista de apeluri,customize (doh), SIMport - importa contactele de pe sim card, mobilefinder - un fel de explorer, pdfviewer, textEdit.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 22-12-2007 at 02:44.. | ||
|
| | #1212 (permalink) | ||
|
Se accepta. O sa incerc sa mut si o parte din post-urile cu si despre soft-uri din thread-ul celalalt.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
|
phat_sua: iTouch nu se incadreaza la aria GSM & Telecomunicatii. Ramane asa.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1215 (permalink) | ||
|
psx4iPhone - the Playstation emulator for iPhone (RELEASED) http://www.iphone4world.com/?p=127 http://zodttd.com/wp/ in sfarsit a aparut... dar dureaza pana il incerc eu ca nu am wi-fi in casa.. daca incearca cineva sa posteze cu pareri.. bafta
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1216 (permalink) | ||
|
Acum sunt eu pe el Pana acum m-am tot chinuit cu biosul, am descoperit ca de fapt e un buton si dai off si nu mai e nevoie de bios, am incercat un joc si nu vrea, acum copiez altul sa vedem daca asta vrea. Copiaza cam greu prin wifi, dar daca nu am cablul la mine asta e Revin cu detaliiEdit: de functionat functioneaza. Biosul merge in /Applications/psx4all.app si trebuie setata permisiunea 775 pe el. Cu biosul setat pe off se misca mult prea greu. Interesant proiect. Mai ales in ce o sa se dezvolte. Ramane de vazut. Last edited by Catallin; 23-12-2007 at 01:56.. | |||
|
| | #1219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Titan - Bucuresti |
Luciddd, poti sa intri pe www.meebo.com, ca sa intri pe yahoo messenger
__________________ .ro | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |