![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Salut, tocmai mi-am luat un iphone decodat 1.0.2 si .. sper sa ma ajutati in urmatoarele probleme : 1. Cum setez netul ? Am incercat : Settings - General - Network - Edge APN: internet.vodafone.ro username: internet.vodafone.ro password: vodafone dar imi da : "Could not activate edge" 2. Cum pot sa opersc dictionarul cand scrii un SMS ? 3. Pot primi delivery reports ? 4. Am copiat contactele de pe vechiul sim in Outlook Contacts, cand dau synchronise din itunes, nu-mi baga nici un contact pe telefon, are careva idee de ce? multumesc de ajutor ... si cred ca mai revin cu intrebari Last edited by wTT; 24-12-2007 at 22:00.. | ||
|
| | #1222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: bucuresti | Salut
salutare am o mica problema, am deblocat versiunea 1.1.1, a mers fara nici o problema pana azi cand dintr-o data nu mai suna cand primesc apel ci doar vibreaza, nu se mai aude sunetul specific atunci cand formez un numar de telefon sau cand scriu un mesaj, parca ar fii pe silentios. Am facut restore dar nici macar o schimbare. Totul merge perfect, ipodul foloseste dif extern, merg melod., filme. Este foarte ciudat. Am instalat o aplicatie care se numeste "ifarts" de la care cred ca se trage si problema care o am eu. Recomand sa nu instalati aplicatia. Dk aa mai patit cineva asa ceva sau dk are idee cum ai pot da de cap sa-mi lase PM. Oricum il bag la vanzare pt ca nu am rabdare sa stau de fiecare data sa-l repar (350e)
| ||
|
| | #1224 (permalink) | ||
|
aveti idee cum pot sa pun un ringtone pe iPhone 1.1.1 ? ][ in afara de iDemocracy2 (nu am wi-fi in casa) ][ de chestia cu convertit o melodie in .acc si pus .m4r si syncronizata cu iTunes (nu se aude pe iPhone). Alta varianta?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: bucuresti |
mii de multumiri celui care m-a sunat sa-mi spuna, adevarul este ca n-am vazut butonasul, nu mi-a atras atentia........rau este sa ai o jucarie si sa nu o cunosti bine rau ai sa fii chior si panicat ![]() INCA ODATA MII DE MULTUMIRI | ||
|
| | #1227 (permalink) | ||
| Quote:
Erai gata gata sa-l dai cu 350 E desi era perfect functional . /OFFTOPIC | |||
|
| | #1228 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by vali gsm; 25-12-2007 at 23:57.. | |||
|
| | #1231 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
iti multumesc mult man ! MERGE !!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- am reusit sa copiez contactele de pe sim cu SIMport ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- iar acum am reusit sa opresc si dictionarul cand scri SMS , daca vrea sa stie cineva cum , PM me Last edited by wTT; 26-12-2007 at 14:12.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1238 (permalink) | ||
|
pai... 1. deocamdata jocurile se misca la 20% - 50% din viteza (sunt si 100% - cateva) din cauza la aplicatie, asteapta sa apara o versiune mai noua http://www.ipodtouchfans.com/forums/...ad.php?t=15700 2. cred ca sti ce este un torrent.. http://www.torrentz.com/search?q=ps1+games&x=0&y=0 ___ eu tot nu pot sa pun ringtone pe 1.1.1 nu merge de nici un fel.. nici cu Mecca nici cu nimic, imi apare dar nu se aude, aveti idee cum sa il fac sa mearga?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1240 (permalink) | ||
|
nu merge cu iTunes, cu iTunes mergem numai 1.1.2. Am pus si cu extensia m4r si cu spatiu, dar tot nu vrea. Alta idee?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |