![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1326 (permalink) | ||
|
Imi place Evolution RGB ...printre cele mai geniale aplicatii! | |||
|
| | #1327 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #1328 (permalink) | ||
|
o aplicatie interesanta tare: http://gizmodo.com/343478/iphone-con...oncept-web-app | |||
|
| | #1329 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Romania |
Sall vara asta o sa imi aduca varamea un Iphone din america nu stitidak trebuie sa platesc cevapt al activa?Am inteles k se plateste aprox 40$ pe luna dak iti faci abonament... Si la noi in tara are toate optiunile functionabile? Merge sa fie fol si pe retelele din rom? si am inteles k e doar 400$ Iphone-ul touch cu memoria de 16 Gb astept raspunsuri...:P
| ||
|
| | #1332 (permalink) | ||
| Quote:
- in functie de versiune poti folosit toate functiile (v1.0.0 / v1.0.2 / v1.1.1 / v1.1.2 provenita din upgrade) sau toate in afara de partea de GSM (la v1.1.2 OutOfBox); functiile le poti folosi dupa ce faci anumite modificari iPhone-ului tau (pe astea ramane sa le cauti tu, nu am timp sa explic); - la noi in tara merge pe Orange, Vodafone si Cosmote; - exista iPhone de 4GB si 8GB; varianta de 4GB am impresia ca nu se mai produce; exista iPod Touch de 8GB si 16GB; Pe viitor: - read the damn thread! - documenteaza-te inainte sa pui intrebari banale ;
| |||
|
| | #1334 (permalink) | ||
|
Am citit cate ceva despre stealthsim in acest post dar nu sant lamurit 100% si am nevoie de o confirmare ... Deblocarea se face prin Jailbreak si apoi se pregateste stealthsim-ul si GATA ????? ---> http://www.youtube.com/watch?v=H6L1N....ca/index.html Pt ce versiune merge acest lucru ??? Merge in orice retea gsm din Romania ??? Multumesc !!! | |||
|
| | #1335 (permalink) | ||
| Quote:
si da...stealthsim-ul este "plug & play" | |||
|
| | #1337 (permalink) | ||
|
pai banuiesc ca pt 1.1.2 cu bootloader 4.6 te intereseaza nu? pentru celelalte versiuni nu-si are rostul pt ca sunt deblocabile prin soft. daca faci comanda, spune-ne si noua cum a decurs. a...si vezi ca telefonul trebuie cumparat din usa ca sa mearga cu stealthsim...cele din uk, fr, etc, nu cred ca merg decat cu turbosim, care nu este plug & play...sa ma corecteze cineva daca gresesc.
| |||
|
| | #1338 (permalink) | ||
|
Stealthsim-ul are rost pentru orice versiune. Avantajul lui nu este neaparat ca merge pe 1.1.2, marele lui avantaj e ca nu ai nevoie sa modifici baseband-ul telefonului, spre deosebire de solutiile de deblocare software. La stealthsim nu faci altceva decit un jailbreak. Daca oricind dupa aceea dai un restore, aduci telefonul la starea initiala. | |||
|
| | #1340 (permalink) | ||
|
@ dtancu & varucu --- multumesc pt raspuns Am sa postez despre stealthsim daca pot face comanda ... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |