![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #123 (permalink) | ||
|
Eu zic ca va avea un impact similar cu chocolate. K, poate un pic mai mare. Insa va fi doar un fashion phone, nu neaparat o vitrina tehnologica. Iata si principalele minusuri (sau mai bine zis, de ce nu dispune): * Cut/Copy/Paste option * Stereo Bluetooth (A2DP) * MP3 ringtones * Adobe Flash not supported in Safari browser * Video capture * MMS-messaging * No removable battery * No edit of Word and Excel files – you can only view them * Direct iTunes access * Instant messaging * Games
__________________ | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
iar ca un zvon, deocamdata: 3G iPhone for Europe to be announced Monday? http://www.engadget.com/2007/06/29/3...ounced-monday/ | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Majoritatea minusurilor (i.e. jocuri, mp3 ringtones, flash, video capture etc.) pot fi rezolvate prin update-uri soft. Aia cu editarea documentelor Word/Excel mi se pare putin aberanta, doar nu or vrea sa vina telefonul cu licenta Office inclusa?! Singurul minus major mi se pare faptul ca nu are baterie detasabila.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
Iphone nu e nici pe departe un smartphone, prima caracteristica a unui smartphone este ca poti instala aplicatii pe el, ori pe iphone nu prea merge treaba asta, e doar un telefon bine marketat asa cum s-a mai spus pe aici, care nu e nici pe departe state of the art. Nu are nici macare 3G ca sa nu mai vorbim ca sunt pe piata de aproape un an de zile telefoane care pot sa atinga viteze de 7.2 MB pe secunda pe 3G+. Nu are office, nu are GPS, nici macar MMS. Stii ce inseamna asta? inseamna ca marii tehnicieni de la Apple nici macar n-au fost in stare sa implementeze MMS-ul, crezi ca daca erau in stare nu il implementau? Ca sa nu mai vorbesc ca n-au fost in stare sa puna 3G, HDPA, HSUPA, GPS, o camera decenta si tot restul, ce e drept e ca au reusit sa faca un sistem de operare frumos care nu exista in alte telefoane, dar de la a pune un sistem de operare frumos pe un telefon si in schimb a nu implementa nici macar MMS-ul sau a nu lasa programatorii sa dezvolte aplicatii pentru el, pana la a-l numi un smartphone sau o mare realizare a tehnicii e cale lunga. E doar o porcarie americana care arata bine si care nu aduce nici pe departe o revolutie, in afara de un design frumos demn de a fi cumparat de un american care vrea sa fie cool dar in schimb nici macar nu stie cine e presedinte la el in tara. E un fel de LG Prada care vorba manegerului de marketing de la LG, de pe plaiurile noastre mioritice: " areee....toate dotarile."
| |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Quote:
. Lasand gluma la o parte, iphone este un gadget inedit si oarecum spectaculos.
__________________ | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
-depinde ce vrea fiecare ... cine vrea smartphone nu il va lua! -cine vrea un telefon nu il va lua pentru ca e prea scump -cine vrea un telefon cu ceva chestii pe el ... nu il va lua pentru ca nu are MMS, nu poate sa faca video, nu are mp3... etc etc ... si nici nu va da bani ca sa ia un ring-tone pe itunes... ![]() -il vor cumpara numai cei care vor altceva doar ca sa fie altfel... probabil ca mi-ar place sa ma joc cu el cateva zile dar nu sa-l si am ... like forever
__________________ brb | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
imi dau si eu cu parerea dupa ce l-am vazut si l-am tinut in mana, pacat ca nu mi-a venit si o idea sa ii fac un mic flimuletz in cele 3-4 min cat m-am jucat cu el... 1. marketing curat cu telefonul asta care in prima faza iti ia ochii... 2. printre plus-uri interesante sunt efectele adaugate pt a vedea pozele... cum le tragi cum se intoarce poza etc etc... cu cei 2mb sunt practic decenti pt o camera de buzunar care o ai la indemana mai tot timpul... dar asta nu cred ca poti sa o consideri camera care ai sa iti faci ziua de nastere... dar ocazional chiar nu strica... Ecranul spun ca e la o rezolutie de 2 ori mai buna decat un monitor normal... si care nu se zgarie usor... e dintr-o sticla ceva f f tare... in fine mi-a luat ochii prezentatorul ala de la masa aia unde se imbulzeau din toate natiile sa vada minunea pana in prezent suntem undeva intre: "mi-l iau sau nu?" continuam... il dau pe toate partile si acuma vine intrebarea: daca il iau va trebui sa trec de la planul tmobile de 1500 minute cu free nights and free weekends (65$ cu taxe cu tot poate chiar 80 uneori... depinde ce mesaje mai trimiti... si cu free tmobile to tmobile...) pe 450 minute pt suma de 60$ fara taxe - deja imi vine acru... ![]() cingular - mai nou AT&T isi spune - erau cred de mai demult uniti dar acuma s-au dat pe fatza... sunt destul de puternici dar pe langa bune e loc de rau mult... si nu e prima data cand suni pe cineva si in partea cealalalta apar probleme de semnal etc etc si deci nu e bun mereu - cel putin asta se intampla acuma 1-2 ani... cand imi sunam prietenii... dar mai nou poate si-au imbunatatit reteaua cu f f mult deoarece si-au pus sperantzele in minunatul iphone... 3. alte plusuri: baterie buna - destul de mult am auzit ca te tine... relativ usor in greutate, dar pt asta tre sa scoti 650 sau mai putin pt ala micu... forma lui e numai buna pt a-l baga in buzunar - de vrem si ecran mare sa vedem filmuletzu de pe youtube... sau mai stiu eu ce episod din lost... in magazin mergea binishor internetul dar prost pe reteaua lor cingular - asta e daca esti pe wi fi din ala privat tragi tare - merg filmele f f bine de pe youtube... de pe cingular se mai opresc... 4. un pas in fatza - ma bucur cand marile companii scot produse ce iti bucura ochii... nu de altceva dar se bat intre ei si avem de castigat functii noi la un pret mai bun - telefoane mai elegante mai ieftine...5. internetul pe telefon in sfarsit e catusi de cat vizibil... si tragi intr-o parte sau alta a ecranului destul de usor... dai zoom si alte din astea - e placuta navigarea... daca lucrezi pe undeva pe langa un hot spot ceva si mai ai si acasa ceva wireless iti primesti mailul si te si anunta.. de la un interval de 1-15 min am impresia... ceea ce e destul de cool... 6. functia ipod - toata lumea stie ce inseamna ipod - e mai tare decat vechiul as spune... e marfa cu albumele cum le vezi... dar 600$ cmon... pe de alta parte dai pe un octet din ala mic vreo $224.99 deci zic eu ca e bine ca si comparatie... 7. minusuri - reteaua - cum adica nu au decat pe o retea - e culmea - asta a deranjat multi - dar f f multi oameni; pe urma discutii ca am asteptat aproape 4 ani ca astia de la apple sa scoata viitorul care nu e chiar atat de stralucit pe cat pare... 8. hai la pct-ul 8 sa vb de harta si de directiile ce le poti obtine... aici da mi-a placut - kit ca nu e in timp real... vezi si dunarea cu el dar cam atat... m-am dus la orasul natal - Galati si nu am putut sa ma apropii prea mult ca imi spunea Picture is unavaible sau ceva de genu... fiind facut pt america momentan probabil nu au update-ul facut pt toate tarile din lume si poate merge imbunatati... ori cand o fi disponibil pe cosmopote-ul din ro sau mai stiu eu care retea, deci pt romania nu vezi decat drumurile nationale si ceva din cladiri dar nu prea poti distinge mare lucru cum observi in state...pt ny de exemplu e f f la indemana - mergi pe o strada si nu mai stii cum sa iesi sau sa ajungi intr-un loc - e mina de aur asta ... superb - merge brici ![]() 9. calendar chestii nebunii totul e facut cu gust as spune... dar totusi sarac in functii deci nici prea prea nici cine stie ce... eu zic ca e doar marketing-ul apple de a face ceva si a vinde in milioane de exemplare ca pe urma sa reinventeze roata la toamna sau primavara cand o sa scoata generation 2 iphone cu 20-30 gb cu mama lui cu tot... ce se plang astia din jurul nostru ca nu are - dar stii ceva, lumea tot il ia, si eu l-as fi luat daca nu era pe cingularul lor... ![]() 10. apple ca de obicei sunt printre cei mai faini customer service - daca ai vreo problema cu bateria de ex care e integrata si mai stiu eu cu ce anume... te duci la service si sau la primul autorizat si iti poate da unul nou cu transferul complet a ce aveai tu prin el pe acolo... cu ipod-ul nici nu stiu cati am intalnit care au avut o problema catusi de mica si au sfarsit sa il schimbe... direct... Am vaz pe forum ca unii aduc la comanda apple iphone etc etc zic ca pe comanda si altii m-au intrebat pe privat pe ym... le-am zis si le mai zic odata versiunea unlocked (deblocat) nu exista - si daca exista ceva e doar un procent deblocat si nu complet - nu va fi niciodata perfect decat daca il fac inginerii apple... si de ex daca il pui intr-o alta retea - dupa ce maestrii de sunet si de mai stiu eu ce il regleaza o sa fie un picutz greu de tinut setarile... nu va fi niciodata facut ca si pt acea retea... nush daca m-am facut inteles, poate ca intelege vreo cineva... oricum nu conteaza bucurati-va ochii... In final atasez 2 poze cu telefonul minune facute de mine cu un alt iphone dar din pacate nu era al meu... - a draqu cingular
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Deci, nu inteleg cum isi permite Apple sa ceara 600$ pe un telefon fara MMS si MP3 Ringtones!!!...e strigator la cer!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Interesant postul lui Patrik ... dar din ce inteleg eu cel mai mare inconvenient este reteaua ... aspectul asta va dispare in cateva luni cand vor fi unlocked ... am vazut pe net un ipod desfacut si se vedea clar un sim acolo... deci pana la urma se va ajunge sa iti poti schimba simul eventual vor schimba bateria si va fi detasabila ... nu zice nimeni nimic de calitatea produsului in raport cu altul ... pe mine asta ma cam "seaca" pentru ca as fi vrut sa trec pe ipod dar nu mi s-a parut suficent de smartphone asa ca am schimbat macazul ... si sunt curios daca am optat bine HAHAHAHAH -------------------- Editare ulterioară -------------------- review facut de phonescoop
__________________ brb Last edited by emceul; 03-07-2007 at 07:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Se pare ca apple face o caruta de bani cu noul lor device: Costurile de productie (fara asamblarea componentelor) sunt ~: 4GB - 200 USD (se vinde cu 500 USD); 8GB - 220 USD (se vinde cu 600 USD). http://www.businessweek.com/technolo...n_id=rss_daily http://www.prnewswire.com/cgi-bin/st...04508382&EDATE= | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |