![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1521 (permalink) | ||
| Quote:
dar cu +40 nu stiu ce sa zic ca tot asa apare si pe UK .eu am cosmote in iphone poate de aia ??!!? dar mergea pe 1.1.1 .ma rog poate a patiti cineva ca mine si stie solutia . multumesc. | |||
|
| | #1522 (permalink) | ||
|
pai tot io zisei mai sus si solutia pt asta (unii de pe site-ul respectiv zic ca le-a rezolvat problema) ... eu nu am incercat pt ca nu am rabdare ![]() http://mytrini-iphone.blogspot.com/2...13-hooray.html
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1523 (permalink) | ||
| Quote:
o sa astept pana incerca cineva din ro poate nu merge pt ro.
| |||
|
| | #1524 (permalink) | ||
|
a... am uitat sa mai zic.. a aparut versiunea oficiala DevTeam pt 1.1.3 care nu modifica imaginea(update-ul) apple. Cica nu ar mai fi bug-uri si in plus nu buseste aplicatia(Nikita) folosita pt a instala alte softuri... deci la un moment dat va trebui sa trecem prin asta toti. Daca are cineva rabdare sa ne zica si noua cum a fost! pt download: http://rs348.rapidshare.com/files/86...k-1.1.3.tar.gz sau http://la.gg/upl/Jailbreak-1.1.3.tar Pt mai multe info: http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=27560
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 27-01-2008 at 17:06.. | |||
|
| | #1526 (permalink) | ||
|
Pt SMS se pare ca a aparut un fix... eu inca nu l-am incercat pt ca nu am rabdare http://mytrini-iphone.blogspot.com/2...13-hooray.html eu nu stiu formatul pt romania ca ei zic in totorial ca trebuie modificat (After you move you country to the top of the list... you need to add the country format...) eu am pus ro40 dar nu cred ca asa e ,stie cineva ? | |||
|
| | #1528 (permalink) | ||
| Quote:
Uni zic ca sunt probleme mari : Quote:
sa vedem ei zic ca asta o sa mearga cu SDK ul
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1531 (permalink) | ||
|
off... nici acum nu am reusit sa fac update la 1.1.3, ca nu am wi-fi, dar poate e mai bine, ca cica sunt pline de bug-uri amandoua releasuri... daca gaseste cineva un tutorial pt 1.1.3. versiunea Dev Team... cica trebuie sa ai wi-fi si nus ce... nu am timp sa ma uit ca ma grabesc... postati cu un tutorial ceva...
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1532 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1533 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1537 (permalink) | ||
|
trebuie sa instalezi un fix din installer si se rezolva
|
| | #1540 (permalink) | ||
|
Merita sa-mi fac update-ul la 1.1.3? Sunt ceva imbunatatiri? In afara de google maps si chestii din astea... merge telul mai bine? Mai pot sa-mi pun tot felul de ringtones? Vreau si eu un sfat... ca de citit am tot citit, dar vreau sa aud pe cineva care si-a pus... sa stiu daca merita. Merci mult.
__________________ YM: criserb | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |