Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-01-2008, 16:19   #1521 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
Ziceam sa adaugi linkul la surse nu sa il deschizi . Mie nu imi apare cu +40 ... si singurul lucru pe care l-am facut a fost sa selectez din meniul international (settings/general) region format UK... nu stiu daca te va rezolva... dar incearca
am inteles ca trebuiea la surse ,dar am crezut ca ai uitat sa pui .xml ca unele le au ,a mers orcum ,thanks.
dar cu +40 nu stiu ce sa zic ca tot asa apare si pe UK .eu am cosmote in iphone poate de aia ??!!? dar mergea pe 1.1.1 .ma rog poate a patiti cineva ca mine si stie solutia . multumesc.

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 16:25   #1522 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

pai tot io zisei mai sus si solutia pt asta (unii de pe site-ul respectiv zic ca le-a rezolvat problema) ... eu nu am incercat pt ca nu am rabdare

http://mytrini-iphone.blogspot.com/2...13-hooray.html
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 16:31   #1523 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Quote:
Pt SMS se pare ca a aparut un fix... eu inca nu l-am incercat pt ca nu am rabdare
pare destul de complicat . o sa astept pana incerca cineva din ro poate nu merge pt ro.

Old 27-01-2008, 16:38   #1524 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

a... am uitat sa mai zic.. a aparut versiunea oficiala DevTeam pt 1.1.3 care nu modifica imaginea(update-ul) apple. Cica nu ar mai fi bug-uri si in plus nu buseste aplicatia(Nikita) folosita pt a instala alte softuri... deci la un moment dat va trebui sa trecem prin asta toti. Daca are cineva rabdare sa ne zica si noua cum a fost!

pt download: http://rs348.rapidshare.com/files/86...k-1.1.3.tar.gz sau http://la.gg/upl/Jailbreak-1.1.3.tar

Pt mai multe info: http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=27560
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Last edited by Neodoru; 27-01-2008 at 17:06..

Old 27-01-2008, 16:57   #1525 (permalink)
Registered User

cine incearca si reuseste sa detalieze aici mai pe intelesul tuturor

xdrqgol is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 17:04   #1526 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Pt SMS se pare ca a aparut un fix... eu inca nu l-am incercat pt ca nu am rabdare

eu nu stiu formatul pt romania ca ei zic in totorial ca trebuie modificat

(After you move you country to the top of the list... you need to add the country format...)

eu am pus ro40 dar nu cred ca asa e ,stie cineva ?

Old 27-01-2008, 17:16   #1527 (permalink)
Paranoia is natural

dev-team release e si ala plin de bugs.

Deocamdata tot la 1.1.2 stau.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 17:16   #1528 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Quote:
a... am uitat sa mai zic.. a aparut versiunea oficiala DevTeam pt 1.1.3 care nu modifica imaginea(update-ul) apple. Cica nu ar mai fi bug-uri si in plus nu buseste aplicatia(Nikita) folosita pt a instala alte softuri... deci la un moment dat va trebui sa trecem prin asta toti. Daca are cineva rabdare sa ne zica si noua cum a fost!

pt download: http://rs348.rapidshare.com/files/86...k-1.1.3.tar.gz sau http://la.gg/upl/Jailbreak-1.1.3.tar

Pt mai multe info: http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=27560
Ghidul pt Mac Users : http://modmyifone.com/wiki/index.php/OsX113devjailbreak

Uni zic ca sunt probleme mari :
Quote:
hey can someone help me, i just did the official jailbreak and everything is coole xcept im having serious installer issues. whenever i try to install something the screen goes black and then returns to springboard as soon as it begins to install, the folder appears in the applications folder but its not listed under Uninstall, and not in Springboard, the exception is that when i restarted i saw apollo for some reason and was able to open it, but when i ran it the screen just went black and returned to springboard again, are these permissions issues? if so how do i fix installer? im on osx atm please help someone
Cred ca e mai rau ca cel a lui nate sa vedem ei zic ca asta o sa mearga cu SDK ul

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 27-01-2008, 17:57   #1529 (permalink)
Registered User

eu pana acum nu am avut probleme cu 1.1.3 instalat exact cum a scris Bodu in postul precedent... eu unu nu ma bag.. daca apare ceva la telu meu POATE ATUNCI

Old 27-01-2008, 18:11   #1530 (permalink)
Registered User

bellci's Avatar

aveti vreun key pt iSim ? n'as vrea sa'mi pun toate numerele de telefon manual...

bellci is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 18:28   #1531 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

off... nici acum nu am reusit sa fac update la 1.1.3, ca nu am wi-fi, dar poate e mai bine, ca cica sunt pline de bug-uri amandoua releasuri... daca gaseste cineva un tutorial pt 1.1.3. versiunea Dev Team... cica trebuie sa ai wi-fi si nus ce... nu am timp sa ma uit ca ma grabesc... postati cu un tutorial ceva...

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 19:20   #1532 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
off... nici acum nu am reusit sa fac update la 1.1.3, ca nu am wi-fi, dar poate e mai bine, ca cica sunt pline de bug-uri amandoua releasuri... daca gaseste cineva un tutorial pt 1.1.3. versiunea Dev Team... cica trebuie sa ai wi-fi si nus ce... nu am timp sa ma uit ca ma grabesc... postati cu un tutorial ceva...
Scrisesem mai sus

Old 27-01-2008, 20:54   #1533 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
pai nu tre sa dai jos decat vreo 400 k pt a face update-ul la 113. merge si prin gprs... eu am avut probleme cu wifi-ul si am facut prin gprs.

Old 27-01-2008, 21:02   #1534 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Quote:
Originally Posted by bellci View Post
aveti vreun key pt iSim ? n'as vrea sa'mi pun toate numerele de telefon manual...
Foloseste celalalt care e gratuit si merge ( SIMport)

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 23:16   #1535 (permalink)
Registered User

Cine incearca updateul "original" sa detalieze aici ce si cum... dar se pare ca e mai bine sa stam cu cel al lui NATE.. macar merge Installer-u :P

Old 27-01-2008, 23:28   #1536 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

La mine nu merge MAIL-ul cu 1.1.3 ... nu retine parola... exact ca la EDGE (unde nu retinea setarile), am incercat chiar si un reset & erase all, insa tot degeaba...

PS: Am vazut ca la 1.1.3 Gmailul-ul este direct pe IMAP, insa degeaba ca tot nu merge!

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 28-01-2008, 01:25   #1537 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

trebuie sa instalezi un fix din installer si se rezolva

Old 28-01-2008, 03:15   #1538 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

btw nu stiam ca se poate folosi shift+update ca si shift+restore

Old 28-01-2008, 03:50   #1539 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

dar un fix pt +40 a aparut?

Old 28-01-2008, 08:16   #1540 (permalink)
Registered User

criserb's Avatar

Merita sa-mi fac update-ul la 1.1.3?

Sunt ceva imbunatatiri? In afara de google maps si chestii din astea... merge telul mai bine? Mai pot sa-mi pun tot felul de ringtones? Vreau si eu un sfat... ca de citit am tot citit, dar vreau sa aud pe cineva care si-a pus... sa stiu daca merita.

Merci mult.

criserb is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules