![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1541 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
@ criserb Mie imi merge ff bine 1.1.3 din pct meu de vedere...este mult mai rapid... iti poti pune tot felul de ringtonuri... depinde de tine acuma daka vrei sa nu ![]() Numai Bine -------------------- Editare ulterioară -------------------- O mica intrebare, am facut update de la 1.1.1 (deblocat tot) la 1.1.3 exact cu metoda pusa de BODU ... de exemplu... ca sa revin la 1.1.1 ce trebuie sa fac? as vrea sa incerc totusi metoda noua cu 1.1.3(DevTeam) dar avand acum 1.1.3 deja instalat nu stiu cum sa fac.. sa revin la 1.1.1. daca se poate sau cum?... HELP Last edited by xdrqgol; 28-01-2008 at 09:49.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1543 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Botosani Phone: HTC Hero |
Aplicatiile dezvoltate dupa lansarea SDK vor functiona doar cu ultimul firmware sau si cu cele mai vechi? Eu am 1.0.2 si e ok pentru mine. M-ar interesa doar un navigator gps, daca va fi dezvoltat.
| ||
|
| | #1544 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Au Aparut Teparii!!!
Am discutat cu tipul de mai jos sa imi trimita care s-a oferit aici pe forum sa imi trimita un iPhone cu plata la primire. Azi a fost ziua in care a sosit coletul. Am incercat in weekend sa il contactez pe tip. Deja am mirosit ceva. M-am dus la curier. Noroc ca am insistat f mult sa desfac cutia (dimensiuni identice cu originalul) de fata cu ei. Erau cartofi... incredibil. Daca nu insistam ar fi fost niste cartofi de 1500 ron. Asadar mare, mare ATENTIE! Quote:
| ||
|
| | #1549 (permalink) | ||
|
Frumosi cartofii Macar ti-a pus cartofi de calitate ![]() Ontopic: Bine ca te-ai gandit sa deschizi cutia. Oricum greutatea nu prea se potrivea. Ce oameni, ma apuca nervii cand vad asa ceva. Daca ai si numarul de telefon si alte detalii posteaza-le aici sa ne jucam un pic si noi cu el. | |||
|
| | #1550 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Si bubosi Fugutza la Politie, faci plangere si vezi daca se poate face ceva. Daca o sa depui plangere la Politie iar ei iau legatura cu adminii de la cg se poate afla ip-ul, sunat la provider se afla si adresa. Daca ai timp liber, merita sa scapi planeta de 1 low ass scammer.
| ||
|
| | #1551 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Nume Tepar: Munteanu Razvan, SIBIU, razavanm80@yahoo.com Revin si cu adresa inscrisa. Trebuie sa o iau de la curier. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Trebuie sa reiau cautarile pentru iPhone .
Last edited by adimi23; 28-01-2008 at 12:31.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1552 (permalink) | ||
|
A aparut si un update 1.1.2 to 1.1.3 (este beta inca) facut de Fredrik tipul care a spart primul iphone ul cel cu http://iphone.unlock.no/. Il gasiti in Installer - Unlocking Tools- 1.1.3 Jaibreak. P.S Daca ati adaugat la Sources i.unlock.no ![]() PS2 @xdrqgol : Poti sa restore linistit la 1.1.1 si apoi sa urmezi procedeul de mai sus,eu l am facut cu vreo 3 telefoane
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1553 (permalink) | ||
| Quote:
pana una alta banip
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1555 (permalink) | ||
|
Oamenii ca "Munteanu Razvan" ne fac de ras in lume si ne arata ca in Romania se poate orice ! Sant dispus sa ajut cu orice este nevoie ca sa dispara inca un hot dintre oamenii corecti care vor sa traiasca corect . adimi23 --- daca ai nevoie de ceva te pot ajuta daca imi sta in putere ! | |||
|
| | #1558 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Bodu, ala e vechi, si nu e facut de fredrik. Cam multe dezinformarii. Pe individul ala cu cartofii il poti da pe mana politiei?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 28-01-2008 at 14:20.. | ||
|
| | #1559 (permalink) | ||
| Quote:
O zi cat mai frumoasa
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1560 (permalink) | ||
|
1.1.3 in sfarsit... aveti idee cum fac sa se auda ringtonurile? si ce le custom si cele originale
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |