![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 960 | 56.91% |
| Fiasco | | 221 | 13.10% |
| ceva la mijloc | | 506 | 29.99% |
| Voters: 1687. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1601 (permalink) | ||
|
*wTT sunt din Bucuresti, dar pune poza *thelegend nu te lua dupa oricine. Acum este chesti de noroc exista 1.1.2 cu bootloade 3.6 si 4.6. Cel cu 3.6 se decodeaza soft, simplu si usor, cel cu 4.6 se decodeaza hardware (sau sa cumperi TurboSim care costa 60$)... deci sunt sanse sa buleste iPhone-ul cu metoda hardware. La 1.1.3 a aparut numai Jailbreak pt OOB ("out of the box" adica venit din fabrica). Uita-te aici [1.1.2 OTB] Tutorial MAC/PC with BLADOX TurboSIM -------------------- Editare ulterioară -------------------- SK_Kane trebuie sa apara un update sigur asteapta
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! Last edited by ktk; 30-01-2008 at 21:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1603 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
@ eXist Quote: Originally Posted by xdrqgol http://forum.computergames.ro/images...s/viewpost.gif totusi vreun fix pt sms? Da, sa faci update la 1.1.3 DECI...am 1.1.3 (metoda lui NATE)...intreabam daca a aparut un ifx pentru SMS-uri (cand primesti sms, acuma iti apare +40.. avand in vedere ca ..numele celui ce iti trimite este salvat in agenda.) INTREBAREA ERA DACA A APARUT UN FIX>.. SENQIU | ||
|
| | #1604 (permalink) | ||
am si io mare nevoie de un sfat: sunt proaspat posesor de iphone si vreau sa-l conectez pe wireles pentru a incarca si io aplicatii.. vreau sa cumpar un adaptor wireless pe usb ...poate sa-mi spuna cineva daca merge tel cu el..................sau trebuie neaparat router wireless..care e cam scump? am incercat la cineva care are placa wireles in calculator si nu s-a conectat in nici un fel....................totusi cand a dat drumul la laptop care avea integrat wireless si s-a conectat la calculatorul lui , s-a conectat si iphonele....pe acelasi nume cu al laptopului........dupa oprirea laptopului iphonele mergea pe wireles ..dar calcu il vedea sub acelasi nume ca al laptopului.. poate sa-mi spuna cineva daca merge direct cu un usb adaptor wireless?? sa nu mai fie nevoie de router wireless.. multumesc mult | ||
|
| | #1605 (permalink) | ||
|
merge sigur, dar nu stiu sa il configurez daca stie cineva sa configureze este rugat sa posteze.
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1606 (permalink) | ||
|
Am updatat la 1.1.3 prin metoda DevTeam prin Installer. Bine, a trebuit in prealabil sa update la 1.1.2. Update-ul prin installer a fost super OK, cam 20 min. Totusi am si eu problema cu SMS-ul si inca ceva: dupa cum probabil stiti atunci cand activati wireless pe Iphone apare semnalul de wireless in stanga sus, cand il dezactivati apare un E cum ca poti sa te dai pe EDGE. De la update in loc de acel E am un patrat plin. Nu ca ar fi vreo problema, totul merge OK, da' s-a mai intamplat?
__________________ Why drink and drive when you can smoke and FLY ? ---------- VA pupa TATA | |||
|
| | #1607 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Botosani Phone: HTC Hero |
Dupa repararea baseband-ului unui 1.0.2 se poate folosi in continuare telefonul? Vad ca aici: http://www.hackthatphone.com/112/iph..._windows2.html spune ca AnySim inainte 1.1 modifica imei-ul telefonului la mine apare acelasi imei atat in settings cat si pe spatele telefonului.
| ||
|
| | #1608 (permalink) | ||
| Quote:
Ceea ce ai facut tu a fost o conexiune de tip ad hoc sau infrastructure (o conexiune a doua sau mai multe compuri direct intre ele, iar iphonul a vazut conexiunea doar in momentul in care s-a legat al doilea) cu internet sharing activat. Daca vrei sa poti intra direct de pe iphone pe calculator iti trebuie o placa de retea (wifi evident) capabila sa faca access point (software) pt a distribui internet constant. Iti zic mai multe detalii cand ma intorc de la masa.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1609 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1610 (permalink) | ||
|
Pt cei care au 1.1.3 OTB sunt sperante mari in legatura cu HW unlock http://www.gsm.com.vn/forum/main/sho...314#post783314 Poate se va realiza si o metoda mai user-friendly...poza aia spune totul | |||
|
| | #1611 (permalink) | ||
postat de Neodoru _______ Daca vrei sa poti intra direct de pe iphone pe calculator iti trebuie o placa de retea (wifi evident) capabila sa faca access point (software) pt a distribui internet constant. Iti zic mai multe detalii cand ma intorc de la masa. _______ zi-mi te rog si mie o placa din aia ..........am gasit un usb trednet TEW-424UB..da nu stiu daca are acces point software am gasit un manual de folosire pe acel usb.....poate sa faca ce zici? Last edited by lennonn; 31-01-2008 at 13:49.. | ||
|
| | #1612 (permalink) | ||
Am nevoie de ajutor. Am primit recent un iphone saptamana 42 cu versiunea 1.1.2. (3B48b) model MB213B si modem firmware 04.02.13_G. In primul rand nu stiu daca are bootloader 3.9 sau 4.6. Este vreo posibilitate ca un iphone saptamana 42 sa vina direct cu bootloader 4.6 sau este un 1.1.1. updatat la 1.1.2.? In cazul in care are bootloader 3.9, merge decodat cu o cartela NEXTSIM sau X-SIM, sau aceste cartele decodeaza doar bootloader 4.6? | ||
|
| | #1613 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
e cu bootloader 4.6 se decodeaza hardware cu desfacerea telefonului sau se poate folosi cu x-sim...unele nextsim merg doar pt cele aduse din state nu face upgrade la 1.1.3 ....... n-o sa se mai poata decoda nici hardware, sau cand apare v1.1.4 poti incerca sa faci jailbreaku ... da sa nu instalezi nici un anysim | ||
|
| | #1615 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
asa zic unii..........de..internetu.....ca iti blocheaza basebandul si o sa-l poti decoda abia cand apare 1.1.4 incearca sa vorbesti pe mess cu unixvik@yahoo.com ....... se ocupa de decodari | ||
|
| | #1617 (permalink) | ||
poate sa-mi confirme cineva daca pot sa ma conectez cu iphonele la internet prin intermediul unui calculator care are un usb wireless ?? (fara router wireless , care e scump , poate transmite oricand la mai multi vecini , si e greu de configurat) am gasit asta pe net : ''''''''am cumparat un stick usb wifi (cred ca e la fel cu placa wifi). Am instalat driverul de pe CD, ne-a aparut un Wifi Utility in task bar - am intrat in optiuni, am setat modul de functionare pe "access point" (daca e pe "station" functioneaza ca receptor). In Network connections ne-am dus pe Properties a conexiunii wifi ce-a aparut acolo, am intrat pe tab-ul Advanced - am activat Internet Connection Sharing (unde Windoz s-a dovedit un pic stupid si ne-a stricat conexiunea principala la internet - adica setarile TCP/IP la conexiunea pe placa LAN obisnuita - le-am refacut pe astea). Inapoi la Properties in conexiunea WIFI, la TCP/IP - Properties, am configurat IP-ul 192.168.0.1, gateway si dns le-am copiat de la conexiunea principala (pe care intra internetul pe calc, adica). Ne-am dus in iPhone, la Settings>WLAN, si am dat click, errr.. tap pe numele conexiunii nostre wifi, si voila. Safari functionaza, iar pe sagetuta albastra in settings>wifi>conexiune apare IP-ul iPhone-ului.'''''''''' poate confirma cineva?? multumesc | ||
|
| | #1618 (permalink) | ||
| Quote:
iar acu ma pregatesc de plecare... Un rooter wireless relativ ieftin este hercules usb transmitter, dar mie mi se pare cam incet. Costa in jur de 120 ron +/- 200 (depinde de unde il iei ) si are access point mode, in plus este ffff usor de configurat (de tipul next next ok )
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1620 (permalink) | ||
| crima33 pai fai jailbreake si instaleaza 'Baseband Information' si acolo iti arata ce bootloader este xdrqgol inca nu SMS fix si eu il astept ![]() Neodoru zi-ne de metoda cu adaptor wi-fi asa am si eu de la TRENDnet, poti sa ne ajuti la configurare?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |