![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1621 (permalink) | ||
| Quote:
. cel mai bine, pt a nu mai avea probleme ori va luati un router pe usb pt ca e si portabil si il puteti folosi si la munca (http://www.itpromo.ro/promo/hercules...smitter~109942), dar e cam slow asta, ori va cumparati un router stand alone si ati scapat de necazuri (eu o sa-mi iau azi unul asa ca o sa revin cu detalii daca se merita sau nu).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1623 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Ma mananca undeva si fac update din nou la 1.1.3. De data asta cu versiunea 3, din Installer. Sa vad ce se intampla a aparut si un summerboard cica pt el.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Hehe, am un 1.1.3 ceva mai stabil/bun decat cel vechi. Mai am 3 probleme: 1. terminalul nu merge 2. Pierde wi-fi 3. Google maps.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 01-02-2008 at 21:17.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1624 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
PROBLEMA DE PROBLEMA, DAR SA NU RADETI DE MINE Deci am iphone cumparat din state anul trecut 1.1.1., decodat imediat prin noiembrie chiar inainte sa fie lansat oficial in marea britanie. de atunci a mers uns. aveam pe el toate draciile instalate, ieri dimineata am facut un update la softul ala care iti muta programele din prima partitie (aia mica) in cea mare si a aparut posibilitatea relocarii fonturilor si am dat sa faca chestia asta. in timp ce se producea mutarea asta suna telefonul si raspund ca era important. inchei convorbirea si ma uit sa vad daca mai se intampla ceva cu ce ii dadusem eu sa faca si am avut impresia ca se blocase si atunci ma pune dracu sa il inchid de tot. si de aici incolo a inceput tragedia: cand i-an dat drumul a aparut marul alb pe fond negru si cu cerculetul ala care se invarte si statea cerculetul se invartea vreo 7 minute dupa care iar ramanea numai marul alb si o lua de la capat si tot asa toata ziua de imi venea sa ma urc pe pereti. in cele din urma am decis sa intru in recovery mode si sa il resoftez numai ca, aici e buba, in loc sa pun 1.1.1 cred ca am pus 1.1.2 si reusisem sa vad ce versiune e, dar tocami cand am vrut sa merg mai departe a cazut reteau wifi unde eram si am lasat-o balta si cand am ajuns acasa am vrut sa fac chestia cu resoftarea inca o data dar cu 1.1.1 si parea ca merge totul bine dar aproape de final cand era pe faza de verificare da o eroare si moare. in momentul de fata telefonul se deschide numai in recovery mode si nu stiu ce sa fac...SFATURI? | ||
|
| | #1625 (permalink) | ||
| Neodoru am modem pe USB de la clicknet si nu as vrea inca sa investesc bani in router. Uite asta este produsul TRENDnet TEW-424UB ai putea sa ma ajuti sa il configurez online?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1626 (permalink) | ||
Terminal solved. cu ssh: chmod 4755 /usr/bin/login mkdir -p /usr/local/arm-apple-darwin/lib ln -s /usr/lib/libgcc_s.1.dylib /usr/local/arm-apple-darwin/lib/. ktk, vezi cu semnatura aia
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1628 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
uite...am si eu nevoie de sfaturi...am posibilitatea sa imi cumpar si eu un iphone din sua si sunt nehotarat. as vrea sa imi spune-ti daca se merita sa imi cumpar daca este bun de ceva, din cate am inteles din post-urile voastre exista mai multe versiunii sa imi spune-ti ce versiune sa imi cumpar mai exact, daca este blocat in reteaua at&t cum pot sal deblochez aici, ce anume sa mai cumpar la el, etc...multumesc anticipat
| ||
|
| | #1629 (permalink) | ||
| Quote:
e fix pt. sms si pt +40 cititi ce gasisiti in linkul de mai susu si intelegeti .. dar trebuie sa adugat in textul de prefix urmatoarele in textul PhoneNumberTemplates.text // Romania [ro] ro 40 00 0 ######### ro 40 00 0 ## ####### ro 40 00 0 ### ###### si merge . si folositi programul iPhoneBrowser ca sa le faceti upload pe tel acuma am un 1.1.3 perfect functional ![]() bafta . | |||
|
| | #1630 (permalink) | ||
nomad, sfat: nu cumpara. Tot ce e acum pe piata e 1.1.3 OTB si va fi cam greu (a se citi imposibil deocamdata) sa il deblochezi.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1631 (permalink) | ||
|
Salut! Am si eu o mica nelamurire, sper sa ma ajutati. In iTunes la Photos, am selectat un director pentru poze. In acel director am pus 1.jpg si 2.jpg, apoi am dat sync. Pozele au fost puse pe telefon. A doua zi, in directorul respectiv, am sters 1.jpg si 2.jpg si am adaugat 3.jpg. Dupa ce am dat sync, pe telefon aveam 1.jpg, 2.jpg si 3.jpg. Mai mult, cand deschideam poza cu telefonul, nu aveam acel buton in dreapta jos a ecranului pentru delete. Intrebarea este cum sterg 1.jpg si 2.jpg din telefon ? Multumesc.
__________________ I just can`t seem to trust myself.. so what chance does that leave to anyone else? | |||
|
| | #1633 (permalink) | ||
|
Care-i faza fratilor cu sms fix-u asta? Eu n-am nici o treaba cu sms-urile si n-am bagat nici un fix.
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #1636 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I just can`t seem to trust myself.. so what chance does that leave to anyone else? | |||
|
| | #1637 (permalink) | ||
| Quote:
... o sa iti dau pe pm adresa de mess
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1639 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
nu am inteles exact ce ai vrut sa spui ca va fi cam greu...oricum multumesc pt sfat Si -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu-si mai da nimeni cu parerea? Last edited by nomad2503; 03-02-2008 at 00:53.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1640 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |