Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2008, 07:48   #1621 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
Neodoru zi-ne de metoda cu adaptor wi-fi asa am si eu de la TRENDnet, poti sa ne ajuti la configurare?
pai daca e usb rooter inseamna ca are un soft (venit cu stickul) de access point. daca este doar placa wifi, atunci nu poate sharui conexiunea decat daca mai este inca un calculator cu care sa faci retea, iar iphonul sa se lege la reteaua facuta intre cele 2. pt a sharui conexiunea in acest caz faci urmatoarele: click drept pe conexiunea wifi, properties, sharing (sau ics - sunt pe mac si nu imi amintesc exact dar ajung la munca si ma uit... si dau edit), iar aici bifezi internet sharing, si alegi conexiunea care are internet (pt rds alegi broadband connection sau daca ai redenumit-o ... alegi numele dat de tine). sper ca v-am lamurit (chiar daca am gresit unele nume, cam asta tre sa faci in principiu). daca aveti vista tot asta trebuie sa faceti dar mai mult ca sigur o sa crape ICS-ul (internet connection sharing) . cel mai bine, pt a nu mai avea probleme ori va luati un router pe usb pt ca e si portabil si il puteti folosi si la munca (http://www.itpromo.ro/promo/hercules...smitter~109942), dar e cam slow asta, ori va cumparati un router stand alone si ati scapat de necazuri (eu o sa-mi iau azi unul asa ca o sa revin cu detalii daca se merita sau nu).
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 11:28   #1622 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
cumparati un router stand alone si ati scapat de necazuri

faza cu routeru pica: am internet de la romtelecom cu modem adsl , iar routerele nu au intrari pe usb si nu cred ca poate sa-mi comande modemu adsl................un router wireless adsl e cam scump.....

lennonn is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 21:17   #1623 (permalink)
Paranoia is natural

Ma mananca undeva si fac update din nou la 1.1.3. De data asta cu versiunea 3, din Installer. Sa vad ce se intampla a aparut si un summerboard cica pt el.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Hehe, am un 1.1.3 ceva mai stabil/bun decat cel vechi.

Mai am 3 probleme:

1. terminalul nu merge
2. Pierde wi-fi
3. Google maps.

Last edited by AStateOfMind; 01-02-2008 at 21:17.. Reason: Automerged Doublepost

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 03:54   #1624 (permalink)
Registered User

PROBLEMA DE PROBLEMA, DAR SA NU RADETI DE MINE

Deci am iphone cumparat din state anul trecut 1.1.1., decodat imediat prin noiembrie chiar inainte sa fie lansat oficial in marea britanie. de atunci a mers uns. aveam pe el toate draciile instalate, ieri dimineata am facut un update la softul ala care iti muta programele din prima partitie (aia mica) in cea mare si a aparut posibilitatea relocarii fonturilor si am dat sa faca chestia asta. in timp ce se producea mutarea asta suna telefonul si raspund ca era important. inchei convorbirea si ma uit sa vad daca mai se intampla ceva cu ce ii dadusem eu sa faca si am avut impresia ca se blocase si atunci ma pune dracu sa il inchid de tot. si de aici incolo a inceput tragedia: cand i-an dat drumul a aparut marul alb pe fond negru si cu cerculetul ala care se invarte si statea cerculetul se invartea vreo 7 minute dupa care iar ramanea numai marul alb si o lua de la capat si tot asa toata ziua de imi venea sa ma urc pe pereti. in cele din urma am decis sa intru in recovery mode si sa il resoftez numai ca, aici e buba, in loc sa pun 1.1.1 cred ca am pus 1.1.2 si reusisem sa vad ce versiune e, dar tocami cand am vrut sa merg mai departe a cazut reteau wifi unde eram si am lasat-o balta si cand am ajuns acasa am vrut sa fac chestia cu resoftarea inca o data dar cu 1.1.1 si parea ca merge totul bine dar aproape de final cand era pe faza de verificare da o eroare si moare. in momentul de fata telefonul se deschide numai in recovery mode si nu stiu ce sa fac...SFATURI?

reX23 is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 12:10   #1625 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

Neodoru am modem pe USB de la clicknet si nu as vrea inca sa investesc bani in router. Uite asta este produsul TRENDnet TEW-424UB ai putea sa ma ajuti sa il configurez online?

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 12:25   #1626 (permalink)
Paranoia is natural

Terminal solved.

cu ssh:

chmod 4755 /usr/bin/login
mkdir -p /usr/local/arm-apple-darwin/lib
ln -s /usr/lib/libgcc_s.1.dylib /usr/local/arm-apple-darwin/lib/.

ktk, vezi cu semnatura aia

Old 02-02-2008, 17:55   #1627 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

Mda, se pare ca pana acum nu avem un jailbreak final la 1.1.3, chiar daca a aparut cel "oficial"
Eu am incercat zile la rand diverse versiuni, insa pana la urma am ramas la 1.1.2

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 02-02-2008, 19:07   #1628 (permalink)
Registered User

uite...am si eu nevoie de sfaturi...am posibilitatea sa imi cumpar si eu un iphone din sua si sunt nehotarat. as vrea sa imi spune-ti daca se merita sa imi cumpar daca este bun de ceva, din cate am inteles din post-urile voastre exista mai multe versiunii sa imi spune-ti ce versiune sa imi cumpar mai exact, daca este blocat in reteaua at&t cum pot sal deblochez aici, ce anume sa mai cumpar la el, etc...multumesc anticipat

nomad2503 is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 19:56   #1629 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
Pt SMS se pare ca a aparut un fix... eu inca nu l-am incercat pt ca nu am rabdare
http://mytrini-iphone.blogspot.com/2...13-hooray.html
eu lam incercat si a mers e fix pt. sms si pt +40
cititi ce gasisiti in linkul de mai susu si intelegeti ..

dar trebuie sa adugat in textul de prefix urmatoarele in textul PhoneNumberTemplates.text

// Romania [ro]
ro 40 00 0 #########
ro 40 00 0 ## #######
ro 40 00 0 ### ######

si merge .
si folositi programul iPhoneBrowser ca sa le faceti upload pe tel
acuma am un 1.1.3 perfect functional
bafta .

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 20:21   #1630 (permalink)
Paranoia is natural

nomad, sfat: nu cumpara. Tot ce e acum pe piata e 1.1.3 OTB si va fi cam greu (a se citi imposibil deocamdata) sa il deblochezi.

Old 02-02-2008, 20:25   #1631 (permalink)
goingunder

n1Ce's Avatar

Question

Salut!

Am si eu o mica nelamurire, sper sa ma ajutati.

In iTunes la Photos, am selectat un director pentru poze. In acel director am pus 1.jpg si 2.jpg, apoi am dat sync. Pozele au fost puse pe telefon.

A doua zi, in directorul respectiv, am sters 1.jpg si 2.jpg si am adaugat 3.jpg. Dupa ce am dat sync, pe telefon aveam 1.jpg, 2.jpg si 3.jpg.

Mai mult, cand deschideam poza cu telefonul, nu aveam acel buton in dreapta jos a ecranului pentru delete.

Intrebarea este cum sterg 1.jpg si 2.jpg din telefon ?

Multumesc.

n1Ce is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 20:57   #1632 (permalink)
Registered User

ESTE MAH CU SMS fix... SUPER TAREEEEE.. THANX A LOT

xdrqgol is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 20:59   #1633 (permalink)
Registered User

SK_Kane's Avatar

Care-i faza fratilor cu sms fix-u asta? Eu n-am nici o treaba cu sms-urile si n-am bagat nici un fix.

SK_Kane is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 21:22   #1634 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

Am o intrebare pentru cei ce au 1.1.3
Ceasul merge bine? Adica a fost nevoie sa il reglati manual?
Daca mergeti in Clock si daugati Londra si Bucuresti, ce ora arata?

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 02-02-2008, 21:39   #1635 (permalink)
Registered User

iamtheone's Avatar

Quote:
Originally Posted by GOR View Post
Am o intrebare pentru cei ce au 1.1.3
Ceasul merge bine? Adica a fost nevoie sa il reglati manual?
Daca mergeti in Clock si daugati Londra si Bucuresti, ce ora arata?
LOOOOL. Tare faza cu ceasul, si io am patit-o. Ma tot uitam cum se regleaza din Clock da' pana la urma e din Settings-General-Time & Date

iamtheone is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 22:08   #1636 (permalink)
goingunder

n1Ce's Avatar

Quote:
Originally Posted by n1Ce View Post
Salut!

Am si eu o mica nelamurire, sper sa ma ajutati.

In iTunes la Photos, am selectat un director pentru poze. In acel director am pus 1.jpg si 2.jpg, apoi am dat sync. Pozele au fost puse pe telefon.

A doua zi, in directorul respectiv, am sters 1.jpg si 2.jpg si am adaugat 3.jpg. Dupa ce am dat sync, pe telefon aveam 1.jpg, 2.jpg si 3.jpg.

Mai mult, cand deschideam poza cu telefonul, nu aveam acel buton in dreapta jos a ecranului pentru delete.

Intrebarea este cum sterg 1.jpg si 2.jpg din telefon ?

Multumesc.
nu stie nimeni ?

n1Ce is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 00:08   #1637 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
Neodoru am modem pe USB de la clicknet si nu as vrea inca sa investesc bani in router. Uite asta este produsul TRENDnet TEW-424UB ai putea sa ma ajuti sa il configurez online?
azi (duminica) intre 11-17 vorbim pe yahoo sa vedem daca merge ... o sa iti dau pe pm adresa de mess
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 00:16   #1638 (permalink)
Registered User

iamtheone's Avatar

@n1Ce Nu poti sa le stergi din telefon. In Itunes le stergi din library si dai sync. O sa le stearga si din Iphone

iamtheone is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 00:53   #1639 (permalink)
Registered User

nu am inteles exact ce ai vrut sa spui ca va fi cam greu...oricum multumesc pt sfat
Si
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
nu-si mai da nimeni cu parerea?

Last edited by nomad2503; 03-02-2008 at 00:53.. Reason: Automerged Doublepost

nomad2503 is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 02:16   #1640 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Quote:
Originally Posted by xdrqgol View Post
ESTE MAH CU SMS fix... SUPER TAREEEEE.. THANX A LOT
cu placere . ma bucur ca am putut sa ajut .

vali gsm is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules