![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1641 (permalink) | ||
|
cine ma poate ajuta....aseara am vrut sa instalez o thema pe iphonu meu versiunea 1.1.1 si mia dat o eroare nu mai tin minte exact ce era, am mai incercat sa instalez alta si aceasi eroare dupa care sa blocat a ramas asa ceva timp si dupa asta a inceput sa se restarteze incontinuu de aseara de la 21 si pana azi la 10 numai asa a facut am incercat sa ii dau un reset din cele 2 butoane ale lui si tot asa face,daca il bag la pc sa incerc sa umblu pe el nu se intampla nimic ca el se tot restarteaza daca incerc sa umblu in meniul lui nu apuc sa apas pe vrea functie bine inteles ca raspunde dupa ceva timp de cand am apasat eu ca iar se restarteaza.va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine ce as putea sa ii faca sa mearga.
| |||
|
| | #1643 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- cu si mai mare placere pt ca eu am postat fixu )))PT CEI CARE ACCIDENTAL AU FACUT UPGRADE DE LA 1.1.1 LA 1.1.2 sau 1.1.3 http://iphone.unlock.no/#how-to-down...1.1.2-or-1.1.3
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 03-02-2008 at 15:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1644 (permalink) | ||
| Quote:
si eu am adugat codurile de prefix pt romania ca nu erau incluse in fix . thanks pt fix si e bine ca merge | |||
|
| | #1645 (permalink) | ||
| Quote:
am zis-o mai mult la misto ca doar nu am nimic de castigat .oricum faza cu downgrade-ul basebandului pt 1.1.1 upgradate prin itunes accidental merge sigur (testat de mine si Yo13).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1646 (permalink) | ||
|
stie cineva unde gasesc cel mai ieftin Iphone 4 gb nou deblocat?
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #1647 (permalink) | ||
|
o problema... updatat la 1.1.3 nu mai mergeau ringtonurile. Trebuia sa le sterg si le-am copiat iar, am gasit pe google asta "stockringtones.rar", dar acum este alta problema.. se aud incet.. sti cineva de ce ?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1650 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
a reusit cineva sa decodeze 1.1.2 otb ?? ....si sa faca update la 1.1.3 , dar sa mearga si reteaua ...fara nextsim?? eu am decodat 1.1.2 otb --metoda hardware ...update la 1.1.2...anysim1.1.2u ...iworld fix....si a mers...ro vodafone.... ...am facut update la 1.1.3...din instaler cu official upgrader 1.1.3........instalat ...decriptat..jailbreak...astia se fac automat.........dar zice invalid sim.. si e in emergency call... ...treb neaparat nextsim?? ...e vreo metoda sa faci upgrade de la 112 la 113 si sa mearga si reteaua fara nextsim?? rog daca stie cineva...sa nu tina doar pentru el...ca nu e frumos.!!! | ||
|
| | #1651 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #1653 (permalink) | ||
| Quote:
stiti ceva?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #1656 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
am si io o problema................am facut update-jailbreak la 113 ..............si mi se deconecteaza wirelessu...................merge 5-10 secunde dupa care se deconecteaza singur si apare edgele.............a mai avut cineva problema asta.??.....................cum se corecteaza???
| ||
|
| | #1658 (permalink) | ||
| Quote: Fantastic....si nu au anuntat la CES. De abiam am cumparat varianta de 8 GB....
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #1660 (permalink) | ||
|
Aducerea a inca 8GB in plus la iPhone este bine venita (avand in vedere si pretul), insa nu poti sa spui ca cei 8 nu sunt suficienti! Eu mai mult de 4GB nu l-am incarcat! Ce poti sa pui de 16GB pe el? TOT?! ![]() Ca si la PC... unora le e de ajuns 120GB, altii nu se multumesc cu 1TB! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |