![]() |
| | #21 | ||
| l-am vazut de saptamana trecuta ... e sexy. se aude IMPECABIL ... zici ca i-au pus boxe. mai multe detalii o sa il rog pe posesor sa dea aici.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
| ||
|
| | #23 | ||
| din cate am auzit, blitzul de la n95 e cam de 2 ori mai puternic decat cel de la n73....e mai mult decat ok daca e asa....in plus, diodele consuma mai putina baterie decat xenonul | |||
|
| | #24 | ||
| Quote:
![]() ontopic:foarte tare n95-ul...are cineva de acia'?! ![]()
__________________ YM!:game_boy_z800 (specifica de unde ai id-ul.DAU REJECT) Vodafone:0722120362 | |||
|
| | #25 | ||
| nu i nevoie, parlamentul oricum e luminat .....se plangea cineva mai sus ca nu i au pus blitz xenox, ca la k800, iar eu am raspuns......urmareste threadul .......legat de ontopic, crezi ca are cineva si nu ne spune? oricum, abia ieri au anuntat ca l au pus la vanzare....
__________________ ¤CONTACT¤ :07. 21. 73. 80. 90 sau coldone 2005 (nu mai dati add, doar IM!!!) - momentan sunt in concediu | |||
|
| | #26 | ||
| coldone - are cineva de aici, am zis ca m-am jucat cu el acum o saptamana. dar se pare ca voi cititi printre randuri. cum il prind ii spun sa puna cateva randuri aici cu impresii despre telefon.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #27 | ||
| bisti, am vazut ce ai scris....dar daca nokia a anuntat ca abia intr o saptamana ajunge in magazine, prietenul tau nu poate sa aiba decat o versiune beta | |||
|
| | #28 | ||
| este versiunea finala ... care a venit pentru teste in RO. la fel a fost si in cazul V3x acum 1 an jumate. telefoanele ajung la anumite persoane mai repede decat ajung pe piata. la fel ca la playstation 3 a carui lansare a fost ieri, dar produsul a fost in romania cu 4-5 zile inainte.
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | n95 se aude mai tare ca un n73 ?:| ca cik are 1 singur difuzor ?:| | ||
|
| | #30 | ||
| yo am avut cel putin 8 - 9 tel marca nokia .. in mare parte cu symbian (6600, 3230, 7610, 6680, N90, N91).. si am fost f multumit de toate .. nu am avut absolut nici o probleme ca nici unul din ele (mai putin cand luam virusi ) .. pot spune ca sunt fan Nokia si sper sa-mi iau si modelul N95 cand o sa mai scada pretul la ele .. mi-a placut f mult cum arata modelul N92 de la nokia .. insa nici acum nu a aparut la noi din pacate | |||
|
| | #31 | ||
|
| | #32 | ||
| unde si unde?!poti pune o poza cu dispunerea difuzoarelor la el? ![]() L.E: uitati niste poze cu telefonul si pachetul telefonului ![]() http://www.flickr.com/photos/rafebla...7594497827471/
__________________ YM!:game_boy_z800 (specifica de unde ai id-ul.DAU REJECT) Vodafone:0722120362 Last edited by game_boy_z800; 26-03-2007 at 19:07. | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | game_boy ms pt poze dar eu nu vad cele 2 difuzoare ( ... puteti sa puneti poze si cu cele 2 difuzoare .. | ||
|
| | #34 | ||
| Quote:
![]()
__________________ YM!:game_boy_z800 (specifica de unde ai id-ul.DAU REJECT) Vodafone:0722120362 Last edited by game_boy_z800; 26-03-2007 at 21:37. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | sper sa gasesti si pozele :X | ||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Hei prieteni! treziti-va ! A SOSIT!!!! http://www.mobile-gadgets.net/mgc/pr...5&cat=0&page=1 ...dar poate ma lamureste si pe mine cineva ....ala e pret sau numar de culori de pe ecran..????????????? 1500??????????? | ||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | sau p eurogsm : http://www.eurogsm.ro/magazin/nokia-...eastra=1&cos=1 | ||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | alte detalii .. gps o sa mearga si in Romania :x ?? | ||
|
| | #40 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | o sa mearga | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|