![]() |
| | #1301 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Unu' din 7 cifre... ![]() Care e motivul intrebarii tale?
__________________ Nokia N95-8GB & Asus P535 | ||
|
| | #1302 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | era o faza ca cifra din mijlocul product codului iti zice in ce tara a fos facut telu...daca e original si chestii dealea...de aia ai intrebat? | ||
|
| | #1303 | ||
| Cu ultimul fw, N95 are functia de "auto-rotate", precum are N95 8GB? Sau se poate implementa prin softuri?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." | Gabriel duce o lupta, o lupta pe care fiecare din noi ar putea fi obligat sa o duca..Click pe HomePage.. | • Vând: [ 2 x Motorola C140 ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ FILA Vintage Clothes | Nokia 5310 XpressMusic | Sennheiser CX300 ] | |||
|
| | #1304 | ||
| Sa vad daca se regaseste in product codurile de pe net si daca are limba romana inclusa. Exact. Vreau sa imi cumpar si eu o asemenea minunatie datorita valorii SAR foarte scazute si a ceea ce stie sa faca si vreau sa fiu sigur ca nu ma tepuiesc cu vreo clona. Am gasit la fshop cu 15 milioane si inca nu sunt sigur daca se merita diferenta dintre ei si restul magazinelor.
__________________ Condamnat la succes | |||
|
| | #1305 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Asta nu-i o problema... ia-ti unul, oarecare, schimba-i codul cu 0550798 si vei avea si limba romana... eu asa am facut...
|
| | #1306 | ||
| Da si daca pateste ceva fw si nu-l mai pot pune la loc, m-am ales cu o caramida, nu? Tu cu product code-ul de Rusia ai lb romana? Ce ne iubesc comunistii ![]()
__________________ Condamnat la succes | |||
|
| | #1307 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | are cineva Sigyc? si un tutorial de instalare? | ||
|
| | #1308 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Ma rog, faci cum vrei...
|
| | #1309 | ||
| Quote:
Este normal sa puna limba rusa, ungara, bulgara...doar astea sunt tarile de langa romania, nu? ce vroiai, sa puna chineza japoneza si neozeelandeza? ![]()
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1310 | ||
| maxx...de cat timp ai telefonul ?? a aparut ceva joc la slide ?? ![]() | |||
|
| | #1311 | ||
| Il am de.....cateva luni, si da, are joc la slide, doar am calcat pe el ![]() Daca nu calcam pe el, nu cred ca facea la fel ca la n95
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1312 | ||
| Nu prea mai are nimeni probleme cu telefonu...foarte bine ![]() Ce joace au mai aparut pentru ngage?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu prea mai are nimeni probleme cu telefonu...foarte bine ![]() Ce joace au mai aparut pentru ngage??
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM Last edited by maxx1nsane; 05-07-2008 at 20:45. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|