![]() |
| | #1281 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
ai activat gps intern ? cum sa nu iti gaseasca nimic ? ![]() | ||
|
| | #1282 | ||
| tind sa cred ca e o problema legata de hardware... chiar nu stiu in ce service sa ma duc sa vada daca antena de la GPS a patit ceva sau nu Pentru ce-i care nu au citit problema prietenului meu, precizez ca este vorba de un alt N95 simplu, al meu merge deci nu se pune problema sa nu stiu sa instalez Garmin sau sa nu stiu cum sa caut satelitii in GPS-Data
__________________ Nokia N95-8GB & HTC Touch Diamond | |||
|
| | #1283 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
vreau sa va intreb si eu daca aveti idee daca se poate revenii la o versiune mai veche printr`un back`up facut la un alt telefon avand in vedere k eu am v.21.0 si nu sunt multumit de el pt k se restarteaza si camera foto-video lasa de dorit fata de versiunea veche ( | ||
|
| | #1284 | ||
| Quote:
camera are cumva urmatoarea problema? : pierde frame-uri la captura? Pune OFF la stabilizatorul de imagine in settings sa vezi ca va merge iar bine... Cat despre problema hardaware intampinata, tind sa cred ca sotia pietenului meu "a dat cu el de pamant" si s-a desprins ceva... O sa incerc sa-l desfac sa vad daca nu cumva e doar vreun contact imperfect sau rupt... daca nu... la service
|
| | #1285 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | dar despre fapul k al meu se reseteaza asa din senin "daca comut din video la foto " daca ma joc si in mai multe circumstante ce parere ai sa fie de vina softul sau el sa fie bolnav ?![]() Bafta! | ||
|
| | #1286 | ||
| Cu antena GPS du-l in service la CIRMA, nu are rost sa il desfaci, nu prea ai ce gasi in el. CU resetatul telefonului din cauza camerei, este posibil ca problema sa fie din cauza softului si nu din cauza hardware-ului. De asteptat pana apare alt fw...nu cred ca este o solutie. Nu ramane decat service-ul... Neplacute evenimente aveti cu telefoanele... ![]()
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1287 | ||
| Eu sunt curios din fire si uite ca am rezolvat problema... M-am saturat de teoreticieni care nu au vazut ce se afla sub tastatura unui N95 si spun ca antena GPS este undeva sub tasta "#" s.a.m.d. L-am desfacut, am desfacut si partea de jos unde se afla mufa miniUSB si ce a de incarcare si am constatat urmatoarele: 1. Antena GPS se intinde pe aproape 70% din partea de jos a telefonului si are numai conexiunea cu restul GPS-ului aproape de tasta "#"... Exact sub aceasta tasta se afla mecanismul de vibratie... 2. Acea conexiune are 2 lamele care probabil dintr-o cazatura s-au turtit si astfel GPS-ul nu mai facea conexiunea cu antena... Le-am intains un pic si acum prnde satelitii in mai putin de 30 de secunde... Cei care intampinati astfel de probleme si gasiti mesajul "Calculating GPS data" si apoi imediat "no satellite data available", merita sa incercati sa faceti acest lucru, poate asta e problema... P.S. Imi pare rau ca nu am avut alt dispozitiv foto in zona sa fi fotografiez ceea ce am vorbit mai sus... Sincer a fost un pic cam greu de pus partea de jos a telefonului la loc, asa ca nu vreau sa repet operatiunea prea curand... Pentru cei care nu stiu cum sa desfaca telefonul recomand un link unde se gasesc 3 filmulete care va arata intraga operatiune de dezmembrare a unui N95... Multa bafta celor interesati! http://www.n95users.com/forum/genera...-n95-tips.html
|
| | #1288 | ||
| Si pierdeti si garantia cu ocazia aceasta... ![]() | |||
|
| | #1289 | ||
| Cei care au garantie sa mearga cu el in service ![]() Eu am explicat mai sus o problema intampinata la telefonul unui prieten de-al meu... Daca cineva vrea sa incerce, ii urez multa bafta... Celor care se uita in interiorul unui telefon ca bunica-mea le urez bafta in service... ![]()
|
| | #1290 | ||
| Se baga teoreticianu in seama. - Domnu gabibi77, nu multi sunt priceputi sa desfaca telefonul, si nici norocosi incat sa intampine o problema in genul celei intampinate de tine. Am intalnit persoane care, din cate am inteles, aveau antena sparta, problema care nu se rezolva nici daca il desfaceai de 10 ori. De aceea ti-am recomandat sa il duci in service, pentru o diagnosticare corecta a problemei. Ma scuzi daca te-am jignit cu recomandarea mea. Bafta
|
| | #1291 | ||
| Unde dai si unde crapa... nu m-ai jignit cu nimic... da un search pe google si ai sa vezi destui care spun unde e localizata antena, fara sa stie cum se desface un surub... sub tasta "#" nu veti gasi decat sistemul de vobratie al telefonului Deci nu are rost sa te simti jignit, nu despre tine era vorba sau alt user de pe acest forum Oricum nu cred ca iti trebuie prea multa pricepere ca sa desfaci niste suruburi si sa desprinzi un plastic, mai ales ca exista destul tutoriale... Mai degbara un pic de curaj, gandind ca ar fi o incercare finala si oricum ajungi cu el in service
|
| | #1292 | ||
| Man, sunt atatia care habar nu au sa tina o surubelnita in mana, crede-ma, cunosc un exemplar..... Cat ai desfacut din jucarie? Ai scos doar tastatura?
|
| | #1293 | ||
| Acum nu l-am folosit pe post de "cobai" , am desfacut doar ce era necesar unde aveam probleme: carcasa din spate, tastatura si parte de jos a lui... probabil o sa mai exersez peste vreo saptamana cand a zis prietenul meu ca vrea sa-i ia o carcasa noua pentru fata si o tastatura exterioara pentru ca s-a cam tocit butonul rosu... NU vreau sa ma laud in vreun fel, dar era foarte incantat ca-i functioneaza GarminXT-ul acum ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
(nu fac aluzie la nimeni in mod special, vorbesc la modul general, deci rog sa nu se mai simta nimeni jignit)Am stricat si eu destule la viata mea, dar daca nu incerci, nu vei stii niciodata
__________________ Nokia N95-8GB & HTC Touch Diamond Last edited by gabib77; 23-06-2008 at 16:35. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1294 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | fratilor am o problema, am un nokia n95 8gb si nu merge sa il resetez cu codul *#7780# si nici cu *#7370#, stie cineva care ar putea fi cauza? -------------------- Editare ulterioară -------------------- si cand il conectez la pc prin usb nu imi apare nokia pc suite, deci nu il pot conecta ce e de facut? -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu-mi apar in menu la el folderele:maps, music, video centre, search, games, aplications si download care imi apar la n95 simplu, stiti careva de ce? va rog ajutati-ma Last edited by jexy; 25-06-2008 at 17:22. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1295 | ||
| Quote:
Folderele respective se pot muta asa ca e posibil sa se fi jucat cineva cu telefonul si sa le fi mutat in alta parte... Eu recomand sa faci un "factory reset" din Tools/Settings/Genera/Factory Settings sau e eventual un update de firmware sa vezi daca totul e OK, dupa... Mai inceraca inainte de update sa vezi ce tip de conecxiune foloseste cand introduci miniUSB-ul mergand in Tool/Settings/Connection/USB: pune acolo "PC Suite" si "Yes" la "Ask on Connection" Bafta si tine-ne la curent cu ce rezolvi
|
| | #1296 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | la Tools/Settings/Genera/Factory Settings imi cere parola si nu stiu care e | ||
|
| | #1297 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | am si eu o problema la n95, in galerie nu-mi mai vede nicio poza sau videoclip desi daca intru in manager fisiere sunt la locul lor pe card, am facut un factory setting dar tot degeaba, ma poate ajuta cineva? | ||
|
| | #1298 | ||
| Incearca "00000" sau "12345", daca nu nu ramane decat sa-ti recomand un update de firmware
|
| | #1299 | ||
| poti sa incerci de asemenea o alta metoda de hard reset: inchizi telefonul si apesi: Tasta Verde de apel + 3 + * + Power(butonul de pronire) si stai asa ceva timp, 2-3secunde dupa ce iti apare NOKIA pe ecran, ar trebui sa ti se reseteze.
__________________ Jay Leno: "As we head to war with Iraq, President Bush wants to make one thing clear: This war is not about oil, it's about gasoline." Help in indentificarea unor melodii | |||
|
| | #1300 | ||
| Cei care aveti N95 8Gb, ce product code aveti? | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|