Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 21-06-2008, 17:59   #1281
Registered User

Quote:
Originally Posted by gabib77 View Post
Nu-i apare nici un satelit la "Satellite Status" - scrie "no satellite data available" - i-am gacut si update de fiemware la ver.20 si tot nimic
I-am instalat si Garmin, am mers cu el 1 ora prin Bucuresti cu masina si nu a gasit nimic...
ai instalat garmini si nu sa conectat ?
ai activat gps intern ?
cum sa nu iti gaseasca nimic ?

geordanny is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 18:03   #1282
Registered User

gabib77's Avatar

tind sa cred ca e o problema legata de hardware... chiar nu stiu in ce service sa ma duc sa vada daca antena de la GPS a patit ceva sau nu

Pentru ce-i care nu au citit problema prietenului meu, precizez ca este vorba de un alt N95 simplu, al meu merge deci nu se pune problema sa nu stiu sa instalez Garmin sau sa nu stiu cum sa caut satelitii in GPS-Data

gabib77 is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 18:08   #1283
Registered User

Quote:
Originally Posted by gabib77 View Post
tind sa cred ca e o problema legata de hardware... chiar nu stiu in ce service sa ma duc sa vada daca antena de la GPS a patit ceva sau nu

Pentru ce-i care nu au citit problema prietenului meu, precizez ca este vorba de un alt N95 simplu, al meu merge deci nu se pune problema sa nu stiu sa instalez Garmin sau sa nu stiu cum sa caut satelitii in GPS-Data
ciudata chestie , antena de la gps cum sa fi patit ceva , in ce circumstante ?
vreau sa va intreb si eu daca aveti idee daca se poate revenii la o versiune mai veche printr`un back`up facut la un alt telefon
avand in vedere k eu am v.21.0
si nu sunt multumit de el pt k se restarteaza si camera foto-video lasa de dorit fata de versiunea veche (

Old 21-06-2008, 19:36   #1284
Registered User

gabib77's Avatar

Quote:
Originally Posted by geordanny View Post
ciudata chestie , antena de la gps cum sa fi patit ceva , in ce circumstante ?
vreau sa va intreb si eu daca aveti idee daca se poate revenii la o versiune mai veche printr`un back`up facut la un alt telefon
avand in vedere k eu am v.21.0
si nu sunt multumit de el pt k se restarteaza si camera foto-video lasa de dorit fata de versiunea veche (
-a raspuns mai devreme, se poate face numai flash la telefon intr-un service...
camera are cumva urmatoarea problema? : pierde frame-uri la captura? Pune OFF la stabilizatorul de imagine in settings sa vezi ca va merge iar bine...

Cat despre problema hardaware intampinata, tind sa cred ca sotia pietenului meu "a dat cu el de pamant" si s-a desprins ceva... O sa incerc sa-l desfac sa vad daca nu cumva e doar vreun contact imperfect sau rupt... daca nu... la service

Old 21-06-2008, 20:16   #1285
Registered User

dar despre fapul k al meu se reseteaza asa din senin "daca comut din video la foto " daca ma joc si in mai multe circumstante ce parere ai sa fie de vina softul sau el sa fie bolnav ?

Bafta!

Old 21-06-2008, 20:46   #1286
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

Cu antena GPS du-l in service la CIRMA, nu are rost sa il desfaci, nu prea ai ce gasi in el.
CU resetatul telefonului din cauza camerei, este posibil ca problema sa fie din cauza softului si nu din cauza hardware-ului.
De asteptat pana apare alt fw...nu cred ca este o solutie. Nu ramane decat service-ul...
Neplacute evenimente aveti cu telefoanele...

maxx1nsane is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 20:55   #1287
Registered User

gabib77's Avatar

Eu sunt curios din fire si uite ca am rezolvat problema... M-am saturat de teoreticieni care nu au vazut ce se afla sub tastatura unui N95 si spun ca antena GPS este undeva sub tasta "#" s.a.m.d.

L-am desfacut, am desfacut si partea de jos unde se afla mufa miniUSB si ce a de incarcare si am constatat urmatoarele:
1. Antena GPS se intinde pe aproape 70% din partea de jos a telefonului si are numai conexiunea cu restul GPS-ului aproape de tasta "#"... Exact sub aceasta tasta se afla mecanismul de vibratie...
2. Acea conexiune are 2 lamele care probabil dintr-o cazatura s-au turtit si astfel GPS-ul nu mai facea conexiunea cu antena... Le-am intains un pic si acum prnde satelitii in mai putin de 30 de secunde...

Cei care intampinati astfel de probleme si gasiti mesajul "Calculating GPS data" si apoi imediat "no satellite data available", merita sa incercati sa faceti acest lucru, poate asta e problema...

P.S. Imi pare rau ca nu am avut alt dispozitiv foto in zona sa fi fotografiez ceea ce am vorbit mai sus... Sincer a fost un pic cam greu de pus partea de jos a telefonului la loc, asa ca nu vreau sa repet operatiunea prea curand... Pentru cei care nu stiu cum sa desfaca telefonul recomand un link unde se gasesc 3 filmulete care va arata intraga operatiune de dezmembrare a unui N95... Multa bafta celor interesati!
http://www.n95users.com/forum/genera...-n95-tips.html

Old 21-06-2008, 21:10   #1288
Invingator

Pufosul's Avatar

Si pierdeti si garantia cu ocazia aceasta...

Spune NU rasismului! Sustine amprentarea infractorilor!

Pufosul is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 21:40   #1289
Registered User

gabib77's Avatar

Cei care au garantie sa mearga cu el in service
Eu am explicat mai sus o problema intampinata la telefonul unui prieten de-al meu... Daca cineva vrea sa incerce, ii urez multa bafta... Celor care se uita in interiorul unui telefon ca bunica-mea le urez bafta in service...

Old 22-06-2008, 15:15   #1290
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

Se baga teoreticianu in seama.
- Domnu gabibi77, nu multi sunt priceputi sa desfaca telefonul, si nici norocosi incat sa intampine o problema in genul celei intampinate de tine.
Am intalnit persoane care, din cate am inteles, aveau antena sparta, problema care nu se rezolva nici daca il desfaceai de 10 ori. De aceea ti-am recomandat sa il duci in service, pentru o diagnosticare corecta a problemei.
Ma scuzi daca te-am jignit cu recomandarea mea.
Bafta

Old 22-06-2008, 21:55   #1291
Registered User

gabib77's Avatar

Unde dai si unde crapa... nu m-ai jignit cu nimic... da un search pe google si ai sa vezi destui care spun unde e localizata antena, fara sa stie cum se desface un surub... sub tasta "#" nu veti gasi decat sistemul de vobratie al telefonului

Deci nu are rost sa te simti jignit, nu despre tine era vorba sau alt user de pe acest forum

Oricum nu cred ca iti trebuie prea multa pricepere ca sa desfaci niste suruburi si sa desprinzi un plastic, mai ales ca exista destul tutoriale... Mai degbara un pic de curaj, gandind ca ar fi o incercare finala si oricum ajungi cu el in service

Old 23-06-2008, 10:40   #1292
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

Man, sunt atatia care habar nu au sa tina o surubelnita in mana, crede-ma, cunosc un exemplar.....
Cat ai desfacut din jucarie?
Ai scos doar tastatura?

Old 23-06-2008, 16:35   #1293
Registered User

gabib77's Avatar

Acum nu l-am folosit pe post de "cobai" , am desfacut doar ce era necesar unde aveam probleme: carcasa din spate, tastatura si parte de jos a lui... probabil o sa mai exersez peste vreo saptamana cand a zis prietenul meu ca vrea sa-i ia o carcasa noua pentru fata si o tastatura exterioara pentru ca s-a cam tocit butonul rosu... NU vreau sa ma laud in vreun fel, dar era foarte incantat ca-i functioneaza GarminXT-ul acum
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by maxx1nsane View Post
Man, sunt atatia care habar nu au sa tina o surubelnita in mana, crede-ma, cunosc un exemplar.....
Sunt coinvins de asta, dar ar fi mai bine sa recunoasca decat sa scoata teorii de genul: e mai sanatos la service, etc... E mai bine sa fii cinstiti decat sa faci pe snobul (nu fac aluzie la nimeni in mod special, vorbesc la modul general, deci rog sa nu se mai simta nimeni jignit)

Am stricat si eu destule la viata mea, dar daca nu incerci, nu vei stii niciodata

Last edited by gabib77; 23-06-2008 at 16:35. Reason: Automerged Doublepost

Old 25-06-2008, 17:22   #1294
Registered User

fratilor am o problema, am un nokia n95 8gb si nu merge sa il resetez cu codul *#7780# si nici cu *#7370#, stie cineva care ar putea fi cauza?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
si cand il conectez la pc prin usb nu imi apare nokia pc suite, deci nu il pot conecta ce e de facut?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
nu-mi apar in menu la el folderele:maps, music, video centre, search, games, aplications si download care imi apar la n95 simplu, stiti careva de ce? va rog ajutati-ma

Last edited by jexy; 25-06-2008 at 17:22. Reason: Automerged Doublepost

jexy is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 17:53   #1295
Registered User

gabib77's Avatar

Quote:
Originally Posted by jexy View Post
si cand il conectez la pc prin usb nu imi apare nokia pc suite, deci nu il pot conecta ce e de facut?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
nu-mi apar in menu la el folderele:maps, music, video centre, search, games, aplications si download care imi apar la n95 simplu, stiti careva de ce? va rog ajutati-ma
Nu se conecteaza deloc prin USB? e posibil sa nu-ti apara nimic pentru ca e dezactivata confirmarea si probabil se conecteaza direct prin "Data transfer" sau "Image Print" sau "Media Player"

Folderele respective se pot muta asa ca e posibil sa se fi jucat cineva cu telefonul si sa le fi mutat in alta parte...

Eu recomand sa faci un "factory reset" din Tools/Settings/Genera/Factory Settings sau e eventual un update de firmware sa vezi daca totul e OK, dupa...

Mai inceraca inainte de update sa vezi ce tip de conecxiune foloseste cand introduci miniUSB-ul mergand in Tool/Settings/Connection/USB: pune acolo "PC Suite" si "Yes" la "Ask on Connection"

Bafta si tine-ne la curent cu ce rezolvi

Old 25-06-2008, 18:02   #1296
Registered User

la Tools/Settings/Genera/Factory Settings imi cere parola si nu stiu care e

jexy is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 19:50   #1297
Registered User

am si eu o problema la n95, in galerie nu-mi mai vede nicio poza sau videoclip desi daca intru in manager fisiere sunt la locul lor pe card, am facut un factory setting dar tot degeaba, ma poate ajuta cineva?

dandaniel240 is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 21:09   #1298
Registered User

gabib77's Avatar

Quote:
Originally Posted by jexy View Post
la Tools/Settings/Genera/Factory Settings imi cere parola si nu stiu care e
Incearca "00000" sau "12345", daca nu nu ramane decat sa-ti recomand un update de firmware

Old 27-06-2008, 11:47   #1299
arabish

sorel's Avatar

poti sa incerci de asemenea o alta metoda de hard reset:
inchizi telefonul si apesi:
Tasta Verde de apel + 3 + * + Power(butonul de pronire) si stai asa ceva timp, 2-3secunde dupa ce iti apare NOKIA pe ecran, ar trebui sa ti se reseteze.

Help in indentificarea unor melodii

sorel is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:28   #1300
Invingator

Pufosul's Avatar

Cei care aveti N95 8Gb, ce product code aveti?

Spune NU rasismului! Sustine amprentarea infractorilor!

Pufosul is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules