![]() |
| | #1303 (permalink) | ||
|
Cu ultimul fw, N95 are functia de "auto-rotate", precum are N95 8GB? Sau se poate implementa prin softuri?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ CD Player MP3 Sony CDX-GT212 ] • Schimb: [ microSD 2GB ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #1304 (permalink) | ||
| Sa vad daca se regaseste in product codurile de pe net si daca are limba romana inclusa. Exact. Vreau sa imi cumpar si eu o asemenea minunatie datorita valorii SAR foarte scazute si a ceea ce stie sa faca si vreau sa fiu sigur ca nu ma tepuiesc cu vreo clona. Am gasit la fshop cu 15 milioane si inca nu sunt sigur daca se merita diferenta dintre ei si restul magazinelor.
__________________ | |||
|
| | #1309 (permalink) | ||
| Quote:
Este normal sa puna limba rusa, ungara, bulgara...doar astea sunt tarile de langa romania, nu? ce vroiai, sa puna chineza japoneza si neozeelandeza?
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1310 (permalink) | ||
|
maxx...de cat timp ai telefonul ?? a aparut ceva joc la slide ??
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand Amino Fuel -Twinlab nou (aminoacizi lichizi) 474 ml -40 ron ! | |||
|
| | #1312 (permalink) | ||
|
Nu prea mai are nimeni probleme cu telefonu...foarte bine ![]() Ce joace au mai aparut pentru ngage?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu prea mai are nimeni probleme cu telefonu...foarte bine ![]() Ce joace au mai aparut pentru ngage??
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM Last edited by maxx1nsane; 05-07-2008 at 20:45. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1313 (permalink) | ||
|
sal recent am primit un tel n95 8Gb, folosit bine. daca formez *#0000# obtin: V12.0.0.13 19.06.07 RM_150 N95(12.02) probleme: 1.conectez tel la pc via usb. este detectat doar un "removable device", cu o capacitae de 121mb. ( din 8Gb ) pe tel daca caut in file management imi arata ca mai am 7,6gb din 8. dupa umplerea celor 121mb cu mp3-uri, primesc mesaj ca mem e plina. ??? 2. am incercat un firmware update. am descarcat nokia suite, dar nu gaseste telefonul ??? ( cablu DKE-2 ) 3.pentru update de firmware imi trebuie un memesis suite box ? sau ajunge cablul DKE-2 ? merci mult. -------------------- Editare ulterioară -------------------- am desfacut capacul, si am gasit inauntru un card de 128mb ciudat ca dupa indepartarea cardului, in file manager imi spune no card ! unde sunt cei 8gb???
__________________ «» 3dfx Collector «» My collection: http://www.3dfx.ch/gallery/v/3dfx_collectors/m14radu/ Last edited by m14radu; 07-07-2008 at 19:43. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1315 (permalink) | ||
|
parca n95 8gb nu avea slot de memorie.cei 8gb trebuia sa fie interni. sau gresesc eu ?
__________________ «» 3dfx Collector «» My collection: http://www.3dfx.ch/gallery/v/3dfx_collectors/m14radu/ | |||
|
| | #1317 (permalink) | ||
|
Nu ai n95 8gb, asa cum au spus si ceilalti, n95 8gb NU are card, 100% ai un n95 simplu Pe langa faptul ca, la n95 8gb in partea stanga sus scrie N95 8Gb, tastele de pe fata sunt mai mici pe inaltime, iar marginile laterale, sunt sub slide, si nu in exteriorul slide-ului...intrebarea este cum puii mei la mass memory iti arata tie 8Gb...Pune niste poze cu telefonul te rog.
|
| | #1319 (permalink) | ||
|
Pfff....hai ca ai reusit sa ma uimesti.... M-ai facut sa imi desfac telefonu )Partea care am incercuit-o la mine este acoperita de un plastic...nu am cum sa vad daca in spatele lui este card, sau nu... A doua chestie ciudata, este meniul....nici un nokia nu are acel meniu.... Cred ca versiunea care o ai tu, este prima versiune de n95 8gb...sau cine stie, poate chiar varianta de teste.... ![]() Chiar nu stiu.... A, fa-i te rog o poza cu carcasa inchisa, pe partea cu cardul.
|
| | #1320 (permalink) | ||
|
este o clona , din pacate pentru tine "m14radu". nu e prima data cand se construiesc clone . un exemplu ar fi nokia 8600 Luna ( daca nu ai cunoaste nokia phones , nici nu zici ca e clona ) singurul lucru care ne-ar ajuta in identificarea clonelor este sistemul de operare Symbian , pe care , "fabricantii" nu au reusit sa il cloneze in totalitate .
__________________ cpl.chyp@yahoo.co.uk . | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|