![]() |
| | #1361 (permalink) | ||
|
pina la urma se decodeaza N95-8G sau ba ? am gasit o balarie... care cica stie si de N95-8G Vand X-SIM Nokia V5.0 (decodeaza telefoanele Nokia) | |||
|
| | #1363 (permalink) | ||
|
max eu cred ca incurci treburile, asta cu change product code nu decodeaza, doar "debranduieste" telefonul
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #1365 (permalink) | ||
| Quote:
Codarea nu este software, sau cum?
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1369 (permalink) | ||
|
Am si eu inca o problema cu un N95: Nu mai recunoaste cardul deloc! In alt telefon merge, dar il bag in N95 si nu-mi zice nimic, nici nu mai apare. Nu l-am trantit, nimic nu i-am facut. Doar l-am utilizat mai intens pentru ca am ramas fara iPhone momentan.De la ce sa fie treaba asta?
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #1370 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
Garminul care il am instalat este ok in Arad (un inconvenient e ca la foarte putine strazi-majoritatea de pe care se iese din oras- spune in loc de sa zicem Calea Bodrogului zice DJ (drum judetean) xxxx- cat o fi el ) In rest e ok, pastreaza satelitii destul de bine dupa ce face lock pe ei (mai mergea dupa ce l-am pus in torpedou ) | ||
|
| | #1371 (permalink) | ||
|
Eu am impresia ca la 8gigi merge un pic mai repede gps-ul, dar cred ca doar mi se pare, pana la urma e aceeasi antena, softul posibil sa fie cu o ms mai rapid... de conectat, se conecteaza repede, daca stai pe loc, dar sa ai slide-ul deschis neaparat. nu este gps dedicat deci nu te astepta la ceva profi
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #1372 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Intrebare simpla: Nokia N95 8Gb sau N82 black? Am nevoie de un telefon excelent cu GPS ![]() Minus la N95 8Gb : - slider cu joc care da impresia de ieftin (inaceptabilla banii astia) - pret mai mare, dar functii identice Ce imi sugerati voi? | ||
|
| | #1373 (permalink) | ||
| Quote:
- display mai mare, 2,8 inch fata de 2,4 la N82 - bateria tine mai mult la N95-8GB - N95-8GB este mai mic, iar slide-ul nu prea am vazut joc la el, comparativ cu N95 clasic Modulul GPS este acelasi... Daca vrei telefon finutz cu GPS iti recomand HTC Touch Diamond
__________________ Nokia N95-8GB & HTC Touch Diamond | |||
|
| | #1375 (permalink) | ||
| Quote:
l-ai testat sa vezi ca este N95-8GB? Nu de alta, dar am gasit si eu un tuganus in Piata Veteranilor pe la ora 18:30-19:00 tot cu o replica si culmea tot la 3 milioane...
|
| | #1376 (permalink) | ||
|
si pe mine m-au abordat 2 colorati cu un N95 8gb shiny, cu folie pe el but no thanks
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #1377 (permalink) | ||
|
eu m am uitat la el cat de cat..scria si nokia pe el..stiu k replica difera. oricum il lu am la puricat pe el..sa ma asigur k este n95. prima data zicea tziganul k vrea 6 mil pe el..m-a vazut k nu ma interes a scazut pretul la 5, pe urma la 4. i am zis k am doar 3 mil daca vrea.. ..dar il luase un nene..oricum, nu i primul pe care l vad prin parcari cu telefoane..unul odata sarise in fara masinii cu telul in mana.
__________________ ![]() | |||
|
| | #1378 (permalink) | ||
|
ai sa razi, dar nu difera decat la camera foto/video si nu accepta codurile standard de Nokia, cele cu *#...#... intra pe youtube sa vezi ce alte diferente nu sunt... Iar cat despre oferta, am auzit pe multi ca au intalnit astfel de chilipiruri prin locurile aglomerate din Bucuresti... Atentie mare sa nu va treziti cu o replica CECT...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|