![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Motorola F3 (motofone)
Azi eram in carrefour orhideea si ma uitam la niste telefoane ... Mi-am cumparat un motorola F3... telefonul e CRIMINAL... asta dupa ce credeam ca el de fapt costa 18 milioane.... ( )am dat 1.8 mil pe el... 2 ani garantie... ARE AFISAJ ALB-NEGRU SI VORBESTE IN ROMANA - asa a fost caracterizat de vanzatoare... care mai avea putin si bufnea in ras... eu as putea sa adaug... are UN SINGUR RAND DE AFISAJ... dupa ce am RAS efectiv vreo 2 min cand m-a rugat sa "Introduceti codul pin" bateria se pare ca tine 12 zile in standby si 6-7 h convorbire.... click aici pt un review.... URMARITI PANA LA SFARSIT.... http://video.google.com/videoplay?do...&q=Motorola+F3 EXCEPTIONAL... minimalist pana la IEFTIN... pot sa spun ca este un laptop sub 100$ in materie de telefoane...
__________________ declaratia de avere... Last edited by samov; 24-03-2007 at 18:08.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
e un telefon basic si dragut, care`i problema? ![]() are si un aspect stylish retro. Mie mi se pare un telefon exceptional ![]() O sa ii cumpar unul lu' bunica-mea. 1.8 mil la liber sau la abo ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
da ... CHIAR este EXTRAORDINAR.... si da... pana si bunica mea il poate folosi... acelasi comentariu l-am facut si eu... 1.8 mil LA LIBER ![]() PLUS ... FAZA CU ECRANUL CARE NU SE STINGE CAND SCOTI BATERIA ESTE SUPER si ca sa nu faci CANCER.... valoare SAR 0.47
__________________ declaratia de avere... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pentru 500 mii in plus ai si facuta fiscala, si garantie. Daca costa 10 milioane si el il da cu 6 mai zic, dar asa, pt 500 de mii merita sa il iei la negru ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
am si eu, l-am luat de pe forum folosit 10 zile, deci ca nou cu 120 lei, tipu daduse 150 lei la emag, garantie 2 ani si factura ce sa zic, imi place la nebunie, macar nu mi-e rusine cu el la ureche cum mi-e cu 1110 sau 1112 lol. in peste 2 saptamani o sa intre in testul suprem, si anume walkie-talkie (Cosmote) pana acum semnal excelent, acustica excelenta, si suna tare rau. merita toti banii, design si functionalitate perfecta, plus ca poti sa iti iei unu pt fiecare abonament, e ieftin si nu ocupa loc in buzunar ))))))
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Este bazat pe Lo Costo, chipul all-in-one-and-cheap de la Texas Instruments si este destinat viitoarelor piete "emergente" din Africa si alte zone defavorizate de gen. Si, normal, oricui doreste un telefon extrem de simplu. http://focus.ti.com/general/docs/wtb...ontentId=15408
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
merita, la cum arata, merita, meniul e cam greoi la prima vedere dar te obisnuiesti, inca odata e un telefon doar de vb si sms. pt cine vrea poze and shit sa ceara
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
asteapta ca ii fac in cateva minute.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum Last edited by stefan85; 24-03-2007 at 23:43.. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
Fiind pe Cosmote , trimit cam 400 sms pe luna ... Mi se mare mie sau e putin cam dificila scrierea sms-urilor pe telefonul asta ? Ecranul imi aminteste de ceasurile electronice chinezesti ... Last edited by intermini; 24-03-2007 at 23:47.. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
some more
|
| | #20 (permalink) | ||
again some more
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |