![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
SonyEricsson a anuntat oficial noul k850, care pare destul de stabil la functii, mai ales ca va fi compatibil cu modului GPS scos de sonyericsson. Pe langa toate este un mobil cyber-shot de 5 megapixeli, prin care Sony a ridicat stacheta la rezolutia video, acesta permite inregistrare video la o rezolutie de 320 x 240 la 30fps. Cat despre iluminat, SE a gandit acest model mai mult decat k800, el prezinta blitz de xenon pentru poze si 3 leduri care stau aprinse permanent in timpul inregistratului video. Voi ce parere aveti despre acest telefon? PS: cred ca am exagerat putin in titlu ![]() http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce sa zic, sunt convins ca la aparitie o sa coste cam cat n95 (atunci). Are camera mai performanta si este si compatibil cu modului GPS, cat despre ecran presupun ca ai dreptate.... totusi vrei mai mare ia w960 Sunt de parere ca daca are pune in el camera de la k850, nu ai avea ce sa-ti doresti altceva de la un telefon...
|
| | #4 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Un minus poate avea ca nu are symbian (Daca privesti dintr-un unghi) si desingu care nu mi se pare cine stie ce(sper sa fie doar in poze)
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
designul mie imi place, dovada ca nu i pot împăca pe toti .... Ca este compatibil cu un modul gps nu e o asa mare revolutie, pt ca aproape toate nokia s60 au aceasta facilitate....cat despre pret, cum sa coste cat un n95??! O sa coste cel mult 15 mil cand o sa fie lansat, cum a fost si k800.....camera si eu ma astept sa fie peste n95, insa deocamdata nu ne putem da cu parerea aiurea....oricum o sa filmeze mai prost.....w960 nu mi place, pt ca detest symbian uiq
__________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
cea mai tare chestie mi se pare dual card support M2 si microSD...in sf microSD la SE
__________________ Trance isn't just about the beat, it's about the movement of the beat, the sound, the life behind the music you are listening to.Listen to it the wrong way and you'll miss everything. dau invitatii lockerz ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Vreau si eu sa imi iau unul.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 | Quote:
deocamdata pretul asta e fixat de cei de la SE, insa pana iese pe piata se mai poate modifica... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
) si el cel mai probabil o sa coste cam 17 mil in prima luna, scade pe la 15-16 in a II-a - a III-a, dupa care il luam de la orange cu 150 de euro , sau daca nu, sigur o sa scada si mai mult, pentru ca spre deosebire de nokia, SE-urile nu tin la pret...
|
| | #13 (permalink) | ||
|
hai ca ai zis o ) n95 e 25 mil in mediagalaxy .mai vezi odata ) ....referitor la se, e ciudat daca au pus pretul asta, 600e..cu ce e mai bun decat k800 in momentul lansarii? Dimpotriva, acesta din urma a fost cam primul tel cu 3mpx pe cand k850 apare la juma de an dupa n95..in fine, vom vedea...desi eu chiar nu cred....atunci w960 cat o sa fie??
__________________ Last edited by coldone; 18-06-2007 at 11:45.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Sau sa puna pe w960 HSDPA Producatorii special fac asa ca sa te faca sa cumperi modelele urmatoare. Acum mai nou a aparut Shake control. Ma tot intreb ce or inventa in continuare. Probabil ca se va ajunge la a controla telefonul prin intermediul gandului. Se experimenteaza din cate stiu eu.
__________________ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sau ti le iei pe amandoua, si daca ai 2 numere este si mai bine... Parerea mea....
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |