![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sony Ericsson a anuntat oficial noul walkman W960. Are display de 2.6", touchscreen, compatibil cu noul modul GPS lansat de SE, memorie interna de 8 GB, wi-fi, Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 etc. ![]() Singurul minus pe care l-ar avea este camera, aceasta are o rezolutie de 3.2 megapixeli, autofocus si filmeaza la rezolutie VGA; parerea mea este ca daca avea camera de la k850 (cybershot de 5 MP, blitz xenon pentru photo, 3 diode puternice pentru video sau lanterna si capac protector) ar fi fost un telefon mai mult ca perfect. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w960-2008.php
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. | Quote:
Am avut w950i , si mi-a lasat o impresie extrem extrem de buna..Doar ca n-avea camera.Asta este un model mai avansat plus camera... E destul de buna si de 3mpx , la un telefon cu touchscreen
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
da... asa este... vad doua gaurici care posibil sunt luminite.. dar oricum e drum lung pana la xenon, cat despre stabilizator... nu stiu, ma gandesc la faptul ca va fi mai incet la poze si ca daca te misti mai repede ies mai sterse... macar are autofocus
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sa lasam discutiile despre camera la un telefon din seria W care este destinat muzicii, cred ca cei 3.2 MP sunt de ajuns. Sa discutam despre muzica, am si eu o dilema...oare cat de bine se aude? dupa parerea mea, N91/N91-8GB e taticu la toate telefoanele pt muzica. Sa speram ca acest W960 il va detrona, sau cel putin se va auzii cel putin la fel de bine ca n91.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
N91 are minidrive. suge la bateria aia de n-ai vazut. mai bine era cu memorie flash, care consuma de n ori mai putin, doar ca e mai lenta (3000-4000 Kbps pe USB2.0)
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 Location: Costanta |
Hmm...imi place f mult...chiar vroiam sa imi iau un telefon zilele astea(ma orientasem spre un K800 sau N72 pt design mai atragator dupa parerea mea) dar dupa ce am vazut acest W960 am zis ca o sa mai astept...sunt curios cat ar mai trebui sa mai astept?
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
si totusi inafara de flash-ul intern, de 8GB si brandu' walkman cu ce e peste P1 ? spre comparatie: http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2008
__________________ What can change the nature of a man? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
dif intre P1 si asta sunt la nivel de design si tastatura, unu e de business si altul de muzica, si eu kred k o sa fac pasul de la m600 la w960. insa o sa plang dupa tastatura perfecta a lui m600 ![]() e super ce au facut cu w960, pacat insa k hardware-ul interior e la fel nu e nimik schimbat fata de m600 , la fel si softul e doar imbunatatzi insa tot vers 3.0 este
__________________ no sig | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 Location: Costanta |
Eu pe unde am citit au spus ca ar apare in a doua jumatate a anului...adik ar putea fi chiar si iulie sau august...ce-i drept e ca decembrie ar fi tot in a doua jumatate a anului...aveti o data mai exacta?Caci tare imi arde buza sa imi iau un telefon cat de curand...
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
am primit niste mailuri ca ar fii aparut numa ca prin magazine eu nu lam vazut de vanzare stie careva preturi ?
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ HEY! Nu subestimez niciodata | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |