brat Dual Sim Phone`s
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Dual Sim Phone`s

immortality's Avatar
    Phone
    Old Nokia 6600

Post Dual Sim Phone`s

Ce parere avetzi despre telefonale dual sim ?

Am inteles ca au doua sloturi pentru doua simuri, care functioneaza concomitent .... este adevarat ?

Mar interesa unul ... insa ma ingrijoreaza "numele" firmei producatoare ....

Au probeleme de soft ? Ce autonomie are bateria ? Cu semnalul cum stau ?

Ce telefoane dual sim recomandati ?

Merita sa renunt la doua telefoane in favoarea unui telefon dual sim ?
    " Every artist was first an amateur "

combat chicken bau_bau646's Avatar
    ffs, sunt niste thread-uri mai jos in care e vorba de acelasi lucru.

da, functioneaza concomitent. dar telefoanele dual-sim sunt chinezarii, poate ai auzit de firma CECT

immortality's Avatar
    Phone
    Old Nokia 6600
    Quote Originally Posted by bau_bau646 View Post
    ffs, sunt niste thread-uri mai jos in care e vorba de acelasi lucru.

da, functioneaza concomitent. dar telefoanele dual-sim sunt chinezarii, poate ai auzit de firma CECT
    Tocamai asta vreau sa zik ... ca nu imi inspira prea multa incredere aceasta firma CECT .... si de aceea as dori parerea unora care au asemenea telefoane ...

In celelante theard uri nu am gasit raspunsurile la intrebarile mele .... altfel nu mai cream acest theard ...
    " Every artist was first an amateur "

Registered User E.R.A's Avatar
    si eu sunt interesat de raspuns.A utilizat cineva un asemenea tel ?
    .indie. stiu asta, dar ma interesa daca sunt durabile.
    haules baules...

Parfumeur P@TRYK's Avatar
    Phone
    Vertu Constellation Silver & LG P500 Optimus One
    CECT are si modele originale, ne-copiate, cu o calitate extrordinar de buna a carcasei/semnal/autonomie. Prietena mea are un telefon CECT, full metal + fibra de sticla, touchscreen + touchpad...telefonul se comporta extraordinar de bine de peste 5 luni.
    "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong
    Street Fighter4 tag: mihaiperfect

Moderator Bisti's Avatar
    poti folosi oarecum asemanator si optiunea NUMAR DUAL de la vodafone.
    Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy

Registered User
    Azi mi-am luat si eu un telefon CECT si am butonat la el toata ziua si vreau sa zic ca din 3 liniute abea s-a dus una la baterie..intra in meniu si iese foarte bine, si cu stylus pen si cu tastele, meniul si el destul de gros in detalii, la camera la fel, desi e cam praf de 1.3 mp, are mult mai multe efecte si filtre si optiuni decat alte modele bune de la nokia, se sau motorola (stiu ca am avut). pana acum numai + pt cect, cu un singur minus...software-ul e cam praf, nu prea ai de unde sa downloadezi ceva pt el ca pur si simplu nu stii ce..alea .sis .jar .jad nu merg, asa ca... in rest numai bine

The seller satiriadis's Avatar
    Phone
    Nokia 1112 - Iphone 3GS - Bang & Olufsen serene
    Eu am adus cateva de astfel de modele dual sim si trei sim .Sustin ce zice p@tryk,cu privire la firma CECT.Pt cine nu stie firma reala CECT s-a ocupat si de realizarea in china a unor modele pt nokia(made by nokia ).Dual simurile sunt facaturi cu niste specificatii diferite de ceea ce ofera telefonul.Nu merita.Mai bine iei brand din mai multe motive,principalele fiind fiabilitatea si mai ales faptul k NU EXISTA SERVICE pt dual sim&co.Nu exista piese in Romania .

I HEART BRABUS SLR
    Seiko SKA371k1 Big Freakin' Kinetic
    Citizen JW0030-55E SST
    ๑۩۞۩๑Citizen BJ8050-08E Eco-Zilla pe un Hirsch Extreme Rubber 24mm๑۩۞۩๑
    Casio G-shock G7900-1v G-RESCUE
    Rotary 400c
    Ebel Classic Wave Chronograph

In bataia pustii

Traim in tara tuturor posibilitatilor, unde numai tupeul insuficient cred ca mai este limita

Parfumeur P@TRYK's Avatar
    Phone
    Vertu Constellation Silver & LG P500 Optimus One
    Review CECT Dual Sim@GsmArena!!!: http://www.gsmarena.com/dual_sim-review-154.php
    Bravo CECT, au ajuns si la case mari, go go go!
    "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong
    Street Fighter4 tag: mihaiperfect

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    wtf,copie dupa nokia si motorola (L6 parca)

Registered User walterescu's Avatar
    http://www.duomobile.ro/collection/D...lore/?limba=Ro

- fara a avea pretentia ca e un tel copiat!!!!! pe ala era scris NOKIA de prorietar probabil!!!!!
    - fara sa fac Eu reclama
    - interesati-va ininte de a vb aici
    - mai sunt tel dual sim dar de obicei nu tineau ambele retele in acelasi timp ci prin comutare (inchide--deschide--inchide--deschide) destul de incomod
    - este cineva in stare sa spuna ceva despre cele 2 modele serios ?
    - daca nu scrie samsung sau nokia sau lg inseamna ca nu va gadila snobismul ?

Registered User man|a's Avatar
    exista un thread pe softpedia unde schimba pareri proprietarii de cect-uri
    oricum ... se pare ca au ceva probleme .. ...

later edit
    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=258428
    hp nw8440 t7200 2 * 2gb 667 mhz 160gb 7200 rpm seagate ATI fireGL v5200 + Q9550 2,83 ghz 8gb 1066mhz Ati radeon 3870 1,5 tb hdd

Registered User

despre telefoanele cect

din pacate romanul nostru inca mai crede ca poate sa gaseasca un telefon performant eventual si sigilat la un pret mic! :d
    deh! iar daca nu gaseste prefera sa nu isi ia.
    telefoanele cect si aici ma refer la cele ce functioneaza cu 2 cartele in doua retele simultan sunt doar pentru cei ce stiu sa aprecieze aceste telefoane.
    din pacate in loc sa ne gandim ca poate mai sunt si telefoane dual sim bune (daca sunt chinezarii asta nu inseamna ca sunt cah) e mult mai usor sa dam cu paru... ca deh! mentalitatea... greu se schimba!
    dar cine se gandeste ca de la un cect dual sim are aceleasi pretentii ca si de la un sirocoo atunci se inseala amarnic! luand-o logic la un sirocoo nu folosesti 2 retele simultan )
    daca este cineva interesat de telefoanele cect dual sim as putea sa ii raspund pe mess/yahoo mai ales ca au aparut modele noi.
    jullyan_77
    Last edited by jullyan_77; 05-11-2007 at 01:47. Reason: Automerged Doublepost

A.I. Daedalus's Avatar
    Phone
    nokia 6303c
    Ce spui tu acolo ? Normal ca exista pretentii atata timp cat orice ban dat din buzunar a fost muncit candva. Si plus de asta in general dai banii pe ceva despre care stii. Nu cred ca producatorul ar fi putut spune de ex ca sunt probleme cu casca bluetooth care poate fi folosita doar pt o cartela, sau ca de pe o cartela ceilalti te aud slab si alte probleme care am inteles ca ar putea fi la telefoanele astea. In cazul asta noi suntem singurii care ne putem ajuta unii pe altii cu informatii si putem critica realist aceste produse.
    Si daca tot vorbesti de romani... stii ca romanu mai are o vorba: sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine. Eu prefer de exemplu decat sa dau acum.. sa zicem 5 mil. pe un telefon despre care nu stiu nimic sigur si mai mult, aud de la altii care si-au luat ca au diverse probleme aleatoare (care imi pot aparea si mie), sa mai strang din buci (alta vorba mare a romanului) si sa dau acu 8-9 mil pe un telefon sigur (iar brandul in general ofera siguranta si chiar daca sunt probleme macar stii unde sa-i gasesti) sau daca n-am acum mai bine mai astept 2-3 luni si-mi iau atunci (poate se si ieftinesc intre timp) dar stiu ca am luat ceva bun. Din cate vezi lumea nu are pretentii de la telefoanele astea ca de la un nokia de peste 15 mil, in schimb ca orice om normal, fiecare are pretentia sa fie fiabile la functiile cu care se lauda aceste telefoane.

Si iti mai faci si reclama...
    Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ full audio Ground Zero ftw
    ID yahoo messenger: marius_seby85
    Tel: 0753.095.598

Nick anterior: wraith Alexxon's Avatar
    salut
    am si eu un CECT 2000 de vreo saptamana si ce am constatat :
    PUNCTE FORTE
    -are autonomie buna ...5 zile (se incarca si de la usb si de la priza), asta cu bateria de 3200 mAh, cea cu incarcare solara nu am testat-o ;
    -meniu usor de parcurs , atat cu stilus cat si manual cu deshtu;
    -bluetooth functional, merge super oki (testat cu un nokia e50);
    -sms-uri poti scrie si trimite rapid(se recunoaste chiar si scrisul de mana cu stilusul);
    -nu am avut probleme de retea pana acum;
    -camera foto , camera video(se poate conecta la un comp sau laptop si devine cam web) , sau inregistrarea de voce se comporta si ele normal, fara pixeli morti , fara "rupturi " etc.
    PUNCTE MINUS
    - cei pe care i-am sunat contactat (nu mereu) mi-au reprosat sa li se aude vocea in ecou;
    -iin prima zi de utilizare cand m-a sunat cineva telefonul "cred" ca s-a blocat pt ca nu mai raspundea la comenzi si a trebuit sa scot bateria (acest lucru mi s-a intamplat si cu nokia si motorola)

In rest este o minune tehnologica la drept vorbind, chinezii sunt super avand in vedere multitudinea de functionalitati ale telefonului.

deocamdata atat ..daca mai apare ceva voi mai posta pt si altii sa stie
    Last edited by Alexxon; 18-11-2007 at 10:18.

tel: 0720.749.371|~~| ymes: wraith_no1 | ~~|MAIL: wraith_no1@yahoo.com

Registered User
    uita CECT, ia-ti samsung d880
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    merita toti banii! Eu am de 1 luna si merge perfect
    Last edited by adris; 05-01-2008 at 14:57. Reason: Automerged Doublepost

Registered User descult's Avatar
    da normal ca merge samsung dar eu as da si 10 mil pe un dual sim care sa aiba functiile unui CECT din asta da sa fie facut de un producator serios chiar daca e chinez ,problema e ca sunt si alea cect falsificate tot de chinezi si asta o pot demonstra

Registered User
    Quote Originally Posted by immortality View Post
    Ce parere avetzi despre telefonale dual sim ?

Am inteles ca au doua sloturi pentru doua simuri, care functioneaza concomitent .... este adevarat ?

Mar interesa unul ... insa ma ingrijoreaza "numele" firmei producatoare ....

Au probeleme de soft ? Ce autonomie are bateria ? Cu semnalul cum stau ?

Ce telefoane dual sim recomandati ?

Merita sa renunt la doua telefoane in favoarea unui telefon dual sim ?
    sfatul meu e sa nu-ti chinezarii...eu mi-am luat teapa....am luat un dual sim V800i, de pe DUAL SIMsi dupa 2 sapt s-a dus naibii, softul,ecranul, el are garantie,dar.....am inteles ca o sa c-am dureze pana il repara....stiti voi vorba aia: dai un ban dar stai in fata....astia de la DUAL SIM nici macar nu mai rspund la telefoane,daci sfatul meu e sa nu va luati, mai ales de pe DUAL SIM.

Nick anterior: jajarom dualsimcect's Avatar
    Phone
    iPhone 4
    In primul rand conteaza de unde cumperi aceste dual sim-uri pentru ca sunt aduse din diferite fabrici si e normal ca unele sa fie mai slabe ca si altele.Mai ales pentru cele din babrici de 2 lei e normal sa se strice f des si de accea tzeapa este la ordinea zilei.Sunt in domeniul dual sim si va pot spune ca sunt modele care sunt foarte reusite,chiar mai reusite ca nokia,samsung ( originale cum le ziceti ).daca ati lucra la un servise sau la un magazin gen orange sau vodafone ati sti cat de des se strica un nokia sau samsung.Dau un exemplu de dual sim E71 cu Wi-Fi,radio,TV,Touchscreen - modelul Flying ( pentru ca sunt mai multe modele/fabrici ) din 300 de bucati vandute doar o bucata a avut probleme,si acelea minore,rezolvate repede si in acest caz putem acorda garantie reala 1 an de zile.China va creste mult iar producatorilor mari deja le e frica si de accea Nokia va produce dual sim.Si mai mult,fabricile din china vor fabrica in scurt timp dual sim-uri cu 3G si 2 cartele online + sistem operare Windows Mobile ( toate la un loc ) ,pe care va functiona si reteaua DIGI.Pentru mai multe informatii sau nelamuriri folositi PM.Numai bine si aveti grija de unde cumparati

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast