![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cine stie cum se face sa pui poze la numerele din agenda. imi zice ca nu este suportat formatul... cum se pun, la o anumita dimensiune? un anume format? Am incercat jpg si gif la diferite dimensiuni dar nu merge. Cine are acest telefon si poate sa ma ajute ii multumesc. -------------------- Editare ulterioară -------------------- am aflat. pentru cine are LG prada si nu ii merg pozele atasate la contacte, trebuie sa le faca la rezolutia de 320 x 240
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH Last edited by flashdesign; 06-08-2007 at 16:27.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Intrebare Lg Prada
PEntru cei care detin acest telefon am si eu o intrebare , cum faceti sa sune la apel tare incontinuu nu ascendent ? Am tot cautat prin setari , profiluri n`shit si n`am gasit CIne ma poate ajuta cu o informatie dau o bere .
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| lg prada, am nevoie de un pic de ajutor!
cum pot sa setez ca atunci cand primesc ceva prin bluetooth sa se salveze pe card? el salveaza pe memoria telefonului ![]() am gasit la record voice,video etc Nu pot lua melodii mai mari de 8 mb ![]() nu gasesc cum sa imi updatez firmware-ul Va rog sa ma ajutati daca puteti! -------------------- Editare ulterioară -------------------- up Last edited by billy boy; 14-12-2007 at 13:26.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | La telefonul meu nu pot sa fac melodia sa fie ascendeta, dar din cate ai zis la tel tau e asa din fabricatie...nu inteleg . Telefonul este setat ca atunci cand transferi pe bluetooth sa se salveze pe memoria tel. Am si eu o intrebare... nu stiti daca se poate schimba tema telefonului in afara de ce care le are deja? am auzit ca nu dar eu tot sper. Sau un site de unde sa iau jocuri touchscreen?...pls help daca stie careva | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |