![]() |
| | #222 (permalink) | ||
|
Hai ma, nu spune nimeni daca si cum se poate configura Outlook pe E 51? Din cate am citit eu ar fi posibil, dar ma depaseste, nu stiu ce servere sa introduc la incoming/outgoing server si tot asa. Daca e cineva care il foloseste pentru a-si citi mailurile de la birou while away, pls share. Multumesc | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Daca am sti unde ai cont de email poate... Daca ai avea cont la lavabit.com atunci gasesti informatiile dorite la http://lavabit.com/settings.html | ||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
Ma refer la contul de mail al firmei la care lucrez, gen nume.prenume@firma.ro, ma intereseaza daca pot sa accesez faza aia cu exchange server, si sa imi citesc mailurile pe care in mod normal le cetesc la birou, cand sunt plecat. mai e de precizat, ca am incercat prin browser si merge, dar sper sa configurez " butonul special" ( ala cu pliculetu) | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Quote:
pentru exchange vezi http://www.businesssoftware.nokia.co..._downloads.php
__________________ În ziua de azi, nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii,azi se cuceresc sufletele, se cucereşte psihicul.Odată ca ai psihicul, ai omul. Iar când ai omul, teritoriul vine de la sine. (Alexandre de Marenches) | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
Am luat si eu un E51 pe negru, am fost cam grabit si am ales varianta pe negru. Arata ce-i drept mai bine decat cel argintiu, dar si urmele degetelor see vad mai bine. Ma cam supara bazaitul atunci cand initiez un apel plus si un zgomot de fond care se face simtiti din cand in cand. Inca nu i-am testat autonomia, caci tocmai sta la prima incarcare dupa butoneala ![]() A trebuit sa instalez Coreplayer pentru a viziona videoclipuri in format divx/3gp. Realplayer se cam agata la 3gp, divx nici nu stia ce e La divx ce-i drept si Coreplayerul agata.Am instalat KAV mobile pentru a fi in ton cu desktopul si cam asta ar pana acum.Avand in vedere ca e primul tel cu Symbian nu prea cunosc aplicatiile si alte smecherii. Daca aveti idei de aplicatii care le credeti bune la casa omului nu va sfiiti sa le mentionati. Cand se utilizeaza functia de email mesajele sunt salvate in tel/card? BTW tasta de email poate fi remapata cu ceva mai util societatii? Cum telefonul e un magnet pentru urme (dupa cum spunea un antevorbitor) aveti o recomandare pentru husa?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Cine ma poate ajuta concret sa fac functionale pe telefonul meu urmatoarele aplicatii: IR remote Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Aspicore GSM Tracker v3.14.S60v3 SymbianOS9.1. Quick Office Premier v4.5.25 Mobile Weather si inca cateva... Multumesc anticipat
__________________ | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Sal, dupa cum ati ghicit am si eu un E51...ce pot zice despre el....e mai destept ca mine, jos palaria....dar am si eu o problema, cand ma suna cineva soneria se intrerupe ma atentioneaza o voce stricata ca ma suna xulescu. Din cat am butonat pe la el, uitat pe siteuri de la Nokia and all that shit nu pot face vocea sa dispara. recomandari ceva... MS anticipat
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Onutza Bagă şi tu un avatar mai liniştit că ăsta e supărat pe toată lumea
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Păi la Nokia pe site, eu am luat tel. acum ceva zile şi văd că avea ultima versiune 100.34.20
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |