![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Vad pe http://www.gsmarena.com/nokia_e51-2106.php ca are si posibilitate de Voice over IP prin WLAN. Intrebare: Daca-mi instalez aplicatzii de genul skype (sunt convins ca exista tot felul de astfel de programele), pot vorbii moka daca dau de Hot Spot-uri, ca in mall-uri de exemplu ??
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
De-abia il astept
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Astept sa-mi iau din afara...
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| http://www.fotodigit.it/scheda_prodo...?codPROD=26472 Sper sa mi-l iau de Craciun.
|
| | #31 (permalink) | ||
|
a vazut cineva LIVE acest telefon ?Nu pozele puse de 55 AMG mai sus,care sunt de pe net ci LIVE,face 2 face.NU imi place absolut deloc si fac pariu ca pe argintiu va fii un fel de 8800 la carcasa(vei vedea urmele degetelor all day long).Si inca un mare minus(parere personala) : s-a renuntat la tasta SYMBIAN .LE am pus si poza
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Interesanta treaba cu tasta stelutza ( * ) Daca tzii apasat mai lung se activeaza bluetooth-ul. Si daca e deja activat, o apasare lunga pe aceeashi tasta se dezactiveaza. Intocmai ca optziunea "silent" pt. tasta diez ( # ). Mi se pare un pas inainte ca nu mai trebuie sa intrii in meniul BT pt. a se activa ac. optziune. In secolul vitezei e o treaba buna. Belea !!
| |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Ieri am trecut pe la un prieten pe-acasa care de-abia il primise (varianta all black), i l-am smuls cu incarcator cu tot ca sa ma joc un pic pe el ... primele impresii : cand l-am luat in mana am avut aceeasi senzatie ca si cu 6310i, este aproximativ la fel de lung, foarte slim, si se simte foarte bine in mana. Constructia, din cate mi-am putut da seama in 5 minute cat am stat acolo, este foarte buna, tastele se apasa foarte usor, nu am facut confuzii intre ele, iar meniul se misca surprinzator de repede. Telefonul avea si card de 1 Gb atasat, din care posesorul ii umpluse aproximativ 200 Mb cu joculete, software, filmulete, s.a.m.d. Nu pot sa fac o comparatie cu alte modele cu Symbian, dar mie mi s-a parut a fi destul de rapid. Posesorul avea wireless in casa instalat, asa ca am putut asista pe viu si la o mica conversatie pe messenger ! Am si cateva poze cu el, imediat cu am sa le recuperez o sa le pun aici (cel mai probabil, pe seara). Deci, ca o concluzie a acestui mic review, am plecat de-acolo fermecat ... telefonul imi place la nebunie, si este foarte elegant. Nu am apucat sa vedem cat tine bateria, posesorul era la prima incarcare cu el ! Deci, e super ok, zic eu | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
l-am luat si eu tot aseara insa nu am avut timp sa-l butonez prea mult.. cine vrea sa afle ceva sa-mi puna intrebari si va raspund :d @55 AMG sa-mi zici si mie cum dau de prietenul tau .. k eu sunt la primul telefon cu symbian (pana acum nu-mi placea cum se miscau ) si nu prea le am cu aplicatile de gen
__________________ no sig | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
phat_sua, cauta aplicatii pentru S60v3 sau symbian 3rd, cum preferi. aplicatiile pentru versiuni mai vechi nu o sa mearga, dar e plin netul de aplicatii pentru ele oricum. daca vrei detalii da`mi un PM. si asteptam pozele live
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |