![]() |
| | #661 (permalink) | ||
|
Si ce legatura are asta cu quote-ul meu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #665 (permalink) | ||
|
ce jocuri mai aveti pentru el ? eu am doar 2 jocuri care merita atentia si anume Worms Armageddon si NFS ProStreet si ca aplicatii IR remote pe care l-am incercat cu 3 modele de aer conditionat si vreo 4 televizoare mai vechi un pic si nu a avut nici un rezultat
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| | #666 (permalink) | ||
|
Am o intrebare - in loguri vad activitate pe wifi in mod constant (la fix 15 minute). Un program instalat probabil se conecteaza cu de la sine putere prin wifi (desi am setat wlan scanning off). Cand nu e in zona de acoperire a wireless-ului meu are 0kb transferati, cand are semnal imi arata send 3k received ~100k. Ma enerveaza chestia asta, aveti vreo solutie de blocare a accesului? Aveti idee ce programel ar putea face asta? Merci!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #667 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ În ziua de azi, nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii,azi se cuceresc sufletele, se cucereşte psihicul.Odată ca ai psihicul, ai omul. Iar când ai omul, teritoriul vine de la sine. (Alexandre de Marenches) | |||
|
| | #668 (permalink) | ||
|
Caut de ceva vreme jocul Bounce (nu varianta noua, ala vechi) pentru E51... Il aveti?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #669 (permalink) | ||
| Andy_ACS vreo căsuţă de mail? Sau vreun alt program ce te ajută la detectarea hotspoturilor?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #671 (permalink) | ||
|
Ce imi recomandati pentru vizualizare .doc? Ma intereseaza font cat mai mic, sa imi arate culorile si sa aiba atat page up/page down pe buton, cat si row up/row down. Btw, pentru ym si alte protocoale recomand Slick, de la Lonely Cat Games - este extraordinar de bine gandit si realizat .
| |||
|
| | #672 (permalink) | ||
|
weeppi: Eu folosesc OfficeSuite. E mult peste QuickOffice si ca functii si ca timp de incarcare. Cat despre Y! messenger, eu unul recomand shmessenger.ro, mi se pare f.bun, plus ca asa mai dezoltam si noi piata autohtona.
|
| | #673 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Sunt curios, stie cineva un program de S60/E51 (testat, nu din auzite, ca sunt unele care merg pe orice mai putin S60Nokia) pentru voice recording care: 1. Sa nu aiba bip-ul la xxx secunde. 2. Sa arhiveze frumos, pe fisiere cu denumire zi/ora convorbirii. 3. Sa aiba un log mai bun decat cel de doar 30zile al Nokia, si cu descarcare pe PC. Oarecum si phonemanagerul de Nokia as vrea sa fie ceva mai bun. Uneori cand adaug un numar nou nu-i pune icoana; asta inseamna ca nu pot trimite SMS din PC Suite, desi numarul apare in agenda (nu apare in agenda din PC Suite). Pe de alta parte partea de profile si grupuri din Nokia e un must have pentru mine; n-am facut trecere la alta platforma pentru ca am nevoie sa schimb foarte usor profilele (de exemplu sa ma sune doar familia, sau doar business, etc). Chestie care implicit n-am vazut-o pe Windows Mobile... | ||
|
| | #674 (permalink) | ||
|
Best CallRecorder chiar nu mi-a facut figuri si mi se pare ok.
|
| | #677 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #678 (permalink) | ||
| Quote:
.
| |||
|
| | #679 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Noua versiune de Quick Office e mult peste Office Suite. Eu am mers mult pe varianta Office Suite crezand ca Quick Office e inferior. Nici vorba. Acum prefer Quick office-ul. Ia uite aici ce de optiuni: Quickoffice Inc Quickoffice Premier v6.0.270 Features • View & Edit Word, Excel and PowerPoint attachments on your device. • Create & Save new Word, Excel and PowerPoint files on your device. • Retain file formats with no data loss. • Easy, intuitive desktop look and feel. • Advanced folder and file management capabilities. • Support for complex formulas. • Complete graphical editing. • Advanced editing of text, lists, tables, style, and formatting. • Free spell check dictionaries in multiple languages. • Add images to Word and PowerPoint. • Advanced email integration with Mail for Exchange. Compatibility • File formats: DOCX, DOC, XLSX, XLSM, XLS, PPT, PPS, ZIP & TXT • Microsoft Office version support: 97, 2000, XP, 2003, & 2007 • Compatible with all Symbian S60 3rd Edition Devices Citeste inclusiv fisiere office 2007. Cu office-ul 2003 pe PC nu pot face asta doar daca instalez un convertor. | ||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
Sa fim seriosi editari serioase nu se fac pe E51, nu de alta dar productivitatea lasa mult de dorit. Diferenta intre cele 2 suite majore ar fi doar compatibilitatea cu MS Office 2007, care pana la urma e cam un produs de nisa. Chiar nu pricep de ce nu e facut implicit sa salveze *.DOC, ci DOCX, un format cel putin... biipp ![]() In orice caz e bine venite mentiunea ta sandman6548, eu eram doar suparat pe acest format DOCX care creaza oaresce probleme pe la secretarele atotstiutoare.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |