![]() |
| | #681 (permalink) | ||
|
ma intereseaza si pe mine IPCamViewer for Nokia E Series, dar nu il "gasesc" ma poate ajuta cineva? multumesc
__________________ ASUS EEEPC 900HA: Atom 1.6 GHz, 2GB RAM, HDD 160GB, GMA 950 C2D E4300, Kingmax 2GB DDR2 800, Asus P5L-MX, Asus EN8600GT-512MB SILENT, WD 80GB SATA, DVD-RW GSA-H54L, Samsung Syncmaster 913N Pentax K20D, Pentax DA* 16-50mm F2.8 SMC ED AL (IF) SDM, Pentax 100mm f/2.8 macro, Pentax AF-360FGZ | |||
|
| | #682 (permalink) | ||
| Quote:
Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #687 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | aplicatie
As avea nevoie de o aplicatie care odata instalata pe E51 (sau orice alt S60 v3) sa imi permita accesarea camerei video a telefonului de la pc, atunci cant telefonul e afla conectat WiFi. Si asta, fara apasarea vreunui buton al telefonului. In esenta, as vrea sa folosesc telefonul ca pe un IP wireless webcam. Invers, am gasit mai multe aplicatii free. Sunt dispus sa platesc un pret rezonabil. Va multumesc. | ||
|
| | #688 (permalink) | ||
|
S-a scris si prin ziare despre un soft cu care se poate asculta (spiona) telefonul victimei pe care este instalat. Pe site-urile de profil (targuri online) se vand asemenea soft-uri cu preturi exorbitante. Daca cineva are legatura cu subiectul, astept PM.
__________________ | |||
|
| | #689 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | ...
Multumesc dar...nu ma intereseaza un asemenea software pentru ca am folosit deja unul. Doresc doar sa imi pot folosi propriul telefon E51 ca pe un IP webcam, atunci cand este conectat WiFi. Mai explicit, sa ii pot acesa camera video de la un pc, fara a fi nevoit sa apas vreun buton pe telefon (conectare automata). Nu ma deranjeaza daca aplicatia are iconita in Mgr App. Aplicatiile spyware de pe piata nu permit accesarea camerei video dintr-un motiv care probabil tine de logica: niciodata camera telefonului nu va fi orientata catre punctul de interes (se va vizualiza tavanul, interiorul buzunarului sau a gentii, etc.) Incerc sa fiu si mai clar in solicitarea mea: cum imi pot transforma telefonul Nokia E51 intr-un IP webcam wireless? Multumesc pentru raspuns. | ||
|
| | #690 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() dar un cronometru are cineva ?? sa mai puna un link aici
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() Last edited by zstefc; 09-06-2009 at 12:55.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #693 (permalink) | ||
|
il stiu ...dar este slabut ca are doar ore si secunde si mai intra si in standby telefonul ,,,, ca este screensaver !! pe langa cronometru mai caut si programul call manager !! jocuri am gasit pe DCC++ .. inca nu am apucat sa le testez pe toate .. dar tot ce am gasit am pus link aici care va expira in 10 zile, iar aplicatiile pot fi descarcate de aici
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() Last edited by zstefc; 09-06-2009 at 14:52.. | |||
|
| | #695 (permalink) | ||
| link Quote:
Quote:
__________________ Vand odorizante ORIGINALE CWS Frutto, cu miros de guma turbo persistent pana la 60 de zile! Sunt cele din magazinele Adidas si InterSport!Last edited by weeppi; 09-06-2009 at 19:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #696 (permalink) | ||
|
Salutare! Am o problema la E51ul meu: Cand sunt apelat, sunetul de apel (mp3) se aude ba mai incet, ba mai tare ca si cum te-ai juca cu volumul in sus si-n jos...e normal? cum setez sa se auda normal? multumesc
__________________ Music makes the people come together | |||
|
| | #697 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #698 (permalink) | ||
| foarte tare aplicatia Total Recall ... doar ca din testele mele .. nu imi inregisteaza decat OUTGOING CALL .. cu toate ca la setari am selectat "All"
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |