![]() |
| | #864 (permalink) | ||
|
Caut un mp3 player free, decent, care sa stie sa faca si sa redea ulterior playlist-uri si eventual sa aiba si timer de inchidere a aplicatiei dupa un timp prestabilit(asta nu chiar musai). Mi-au ramas 2 huse si 2 folii de protectie pentru ecran, daca sunt doritori, pm. | |||
|
| | #865 (permalink) | ||
|
TTPOD poate fi o solutie, dar tb sa il semnezi cu un certificat beton ori sa ai tel hacked.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #867 (permalink) | ||
| 360ting, dar e mai slab ca TTPOD. Nu știu dacă face multe fițe. După cum se vede tel hacked are avantaje și nu mă refer la posibilitatea folosirii softurile cracked, ci la faptul că ești destul de îngrădit de NOKIA.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #868 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Iasi |
Am un E66 si intampin urmatoarea problema: Cand trebuie sa primesc un mesaj, primesc urmatoarea avertizare: "Memorie insuficienta pentru primire mesaje SIM. Stergeti mai intai din date." Mentionez ca nu am nici un mesaj la Curier intrari sau la Expediate, si 5-6 mesaje la ciorne. De asemenea, am urmat indicatiile date unui membru al acestui forum tot in acest post, dar fara succes. Va multumesc | ||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
Ceva transferuri prin bluetooth?
|
| | #876 (permalink) | ||
|
Am incercat mai multe variante si pana la urma m-am lasat pagubas. Am pus un stick wi-fi la pc si am facut internet connection sharing pana la urma.
|
| | #878 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2004 Location: Constanta | Nokia E51 probleme
Inculpat : Nokia E51 Stresat: Je Telefonul a fost deblocat din reteaua Orange si functioneaza in Vodafone, a functionat mai bine de un an fara probleme, numai ca de la o vreme a inceput sa faca probleme, si anume nu imi mai vede cartela sim: "insert SIM card ", iar daca il scutur bine sau misc cardul nu isi revine, deci nu e problema de contact intre card si lamelele telefonului. Am fost cu el la un service, imi spune ca a schimbat nu stiu ce smd de pe el, si ca a fost din cauza cazaturilor/loviturilor, cu toate ca nu a cazut nici macar odata..in fine bucuros ca a fost gasita problema, dupa 3-4 zile de functionare reapare problema...wtf? ma duc cu el la acelasi service, imi spune a doua zi ca telefonul functioneaza numai ca avea o bucatica de hartie in slotul de sim..minciuni bineinteles pentru ca imediat acasa dupa ce am ajuns reapare problema... Am bagat alt sim in el degeaba, cand merge cand nu merge..il readuc la viata dupa cateva ori de inchis, scos baterie, deschis...poate functiona si o zi fara probleme numai ca problema reapare Am dat restore factory default, aceleasi simptome dupa cca 12 ore de functionare, am fost la Vodafone si am schimbat si SIM-ul degeaba..e clar o problema software sau hardware... Daca a mai intalnit cineva problema asta si cum a rezolvat-o, sau macar un baiat care se pricepe sa imi repare telefonul aici in Constanta, sunt satul de ce profesionisti am dat pana acum. Apropo daca ii fac update de soft de pe Nokia, mi se poate coda la loc in Orange? nu dati cu pietre dar chiar nu am habar cu telefoanele astea. Multumesc anticipat | ||
|
| | #879 (permalink) | ||
|
Mai multi mi-au spus ca la varianta pe negru ar tine mai bine bateria? Eu il am pe al meu din prima zi in care a aparut in magazin, l-am vazut din intamplare si cand am citit wlan l-am cumparat pe loc... Ala de la Vodafone mi-a zis ca e primul si singurul. Drept urmare era construit foarte prost si acum a ajuns o epava Si cum E72 nu a aparut inca, si E71 nu-mi place, nici E52, ma gandeam sa-mi mai iau un E51 sa ma tina pana vine E72... Sa-l iau negru? Din ce am mai verificat manual mi s-a parut ca e mai bine facut.
__________________ bla bla | |||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
@Baghera - Cititorul de SIM afectat. Problema hardware, comuna la E51. Foarte probabil ca cei din service sa nu-ti fi inlocuit cititorul insa te-au taxat ca si cum au facut-o. Intoarce-te la service si fa putin scandal. Update-ul de software nu codeaza la loc telefonul. @Made In China - Nu am auzit de asa ceva. Totusi, ai PM! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |