![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Pana acum am instalat si testat NSysInfo, Calcium, PhoneBak, Advanced Device Locks, HotSpotFinder, ActiveFile, iRemote si eRecorder. Atasez doua dintre cele mai bune teme create pentru S60 3rd: Brownie (TED) si Black OiL by Taieb (am grave probleme in a decide care e cea mai faina ) | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Salut, Zilele astea doresc si eu sa iau un E51. Poate sa puna cineva cateva poze facute cu telefonul? Stiu care are 2 Mp, nu are blit si autofocus insa ce are in rest telefonul m-a facut sa ma gandesc la el. Totusi am si un blog si daca tot schimb actualul telefon de 1.3 Mp cu E51 sper sa faca totusi si poze ceva mai bine. Pe blog nu vreau sa pun opere de arta insa nici nu vreau sa fiu intrebat ce este in poza aia. Pozele pot fi afara, interior, cu lumina, fara lumina, vreau sa-mi fac doar o idee cu ce am mai gasit prin alta parte. As fi bucuros si pentru o singura poza. Multumesc | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Black OiL by Taieb - probabil cea mai faina tema pe care am instalat-o pe E51. Multumesc.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
tocmai mi-am luat azi un e51..am ajuns la el trecand de la n93 prin iphone. luat de la vodafone constanta din real. impresii vor urma curand - dar o prima constatare - super ok telefon arata bine, negru DAR tastatura era iesita in afara ![]() tastele din stanga de la 1 la * erau iesite din carcasa si nu imi dadeam seama de ce nu functioneaza bine la apasare...s-a rezolvat usor cu putina forta - au intrat imediat la loc...dar totusi Nokia...las-o dreacu de treaba | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
3G dezactivat 20-30 min vb pe zi 30 de min WLAN pe zi Cont Blackberry activat (conexiune permanenta GPRS) 30 de minute pe zi jocuri, citit news pe el cat stau prin metrou Oprit noaptea Legat de asta am urmarit un clip pe youtube si in timp ce rula se vedea efectiv cum scade indicatorul bateriei. Dupa ce l-am folosit 1 saptamana nu prea mai sunt entuziasmat. In afara aspectului elegant nu iese cu nimic in evidenta in fata telefoanelor anului 2008.
__________________ Un bun pe care il vinzi valoreaza exact cat poti obtine pe el. Nimic mai mult ! (Viorel Catarama 1992) | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
azi am butonat si eu un E51, ce sa zic, ca fost detinator de E50 am ramas placut impresionat, se misca foarte bine, arata si al simti bine la mana, meserias, sa le stapaniti sanatosi!!! ...eu tot cu N95 8GB imi voi schimba N73-ul, sper...
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Mda cam asta e cu bateria. Si eu ma asteptam la mai bine de la 1000 mAh... nevermind. Alta chestie suspecta este un bâzâit atunci cand e aprinsa lumina ecranului. Daca pui urechea pe unde se incarca, poate fi auzit. Evident ca apare si pe fundalul oricarui film inregistrat Asa face toate? Nu e tare, dar e mai bine fără, evident. Asa imi face laptopul, dar cand activez bluetooth-ul, inceteaza. Telefonul nu Weird, huh?
| |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
A trecut binisor de 4 zile poate chiar 4,5. In aceasta ultima zi am facut niste poze ,un filmulet, cateva transferuri prin bluetooth si o convorbire.Inca mai tine bateria desi nu cred ca mult timp. Durata in standby a crescut simtitor dupa modificarile prezentate mai sus.
| |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
cum dezactivez 3G-ul? (e primul tel cu Symbian)
__________________ Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. --------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |