![]() |
| | #141 (permalink) | ||
|
Da, e din metal, doar ca este vopsit in negru. De fapt nu stiu daca-i vopsit, cred ca mai degraba metalul e tratat chimic, pentru ca nu se zgarie (eu am doua E51, unul gri si unul negru).
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
si mie imi place e51 si ma bate gandu sa-l inlocuiasca pe 6300(cel pe care-l folosesc).evident negru l-as vrea.as vrea sa stiu ,totusi, daca mai are optiunea pe care o avea e50 ,si anume ledul verde care atentiona prezenta unui apel/sms/mms ratat?ceva similar are si 6300.personal ,e o chestie utila ca sa nu mai stai sa te uiti la mobil daca ai ratat ceva . am vazut ca e cineva aici care are instalat ''irremote''.sunt curios daca functioneaza? multumesc anticipat si numai bine | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
Am o nedumerire: in specificatii (de pe net) spune la call records, detailed max. 30 days Mie asta imi spune ca iti arata toate apelurile din ultimele 30 de zile chit ca in astea 30 de zile m-a sunat 3 oameni chit ca m-au sunat 200 de oameni. Corect? Intreb asta pt ca am vazut la cineva care avea E51 ca la call records avea doar 20 de apeluri (20 la apeluri efectuate, 20 la apeluri pierdute, 20 la apeluri receptionate) | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Da, are un led de culoare alba, in partea stanga-sus, care lumineaza intermitent o anumita perioada de timp (durata o definesti tu, din meniul telefonului). E o chestie utila, mai ales ca lumina led-ului e destul de intensa.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo, exista vreo aplicatie de alarma care sa-mi mareasca datile de snooze. Adica mi se pare (n-am numarat inca) ca ma lasa sa-i dau snooze doar de cateva ori si dupa aia ma lasa sa dorm linistit | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
Sunt multe aplicatii comerciale care "imbunatatesc" functiile oferite de E51 pentru ceas, alarma etc. Cine are nevoie, le va gasi usor cu o simpla cautare pe Net.
|
| | #151 (permalink) | ||
|
Pai daca telefonul insista 30 de min din 5 in 5 minute? nu crezi ca e cazu sa te trezesti? ![]() ![]() Abia astept sa-mi iau aparatul in vreo 2 saptamani, ma pregateam. Cum fac sa-i aplic o chestie frumoasa pe carcasa? gen serigrafie sau ceva de genu?Silv. Tnx
__________________ Using: CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz; MB: Asus P5KC; Chipset:Intel Bearlake P35; System Memory: 2048 MB; Video: NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1Gb); Monitor: LG L226W; Audio:Creative Audigy SE Sound Card; Storage:SAMSUNG HD403LJ; Optical Drive:LITE-ON DVDRW LH-18A1H; O.S.:Genuine Microsoft Windows XP Home Edition; Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| cauta handy alarm pe net. poti sa-ti setezi multiple alarme cu ce sonerie vrei tu. eu de exemplu am 5 sonerii din 5 in 5 min incepand cu 6.40am. programul e testat pe e60 care are aceeasi versiune de soft cu e51.
__________________ Pompele de caldura sunt viitorul !!! | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
pe ultima pagina threadul a luat-o abrupt spre problematica trezirii. de citit poate 'ghidul lenesului', de tom hodgkinson... vorbeste cu inceredere despre faptul ca trezirea trebuie sa se intample natural, pe parcursul a cat mai multe ore. ceea ce cred ca are mult sens ![]() on-topic, stiti cumva vreo tema misto pe negru? still on-topic, il am de vreo 2 luni, si mi se pare ca tastele au inceput parca sa piarda din touch point-ul care initial era foarte bun... sper sa nu se agraveze, pt mine asta e key feature
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
Mie imi da la unele teme expired certificate si nu le pot instala ![]() solutii? -------------------- Editare ulterioară -------------------- intre timp am gasit solutia...o postez aici, poate mai are careva nevoie. If you have certificate error: 1) Open Application Manager 2) Choose Options, then Settings 3) Switch Software installation to *All* (not Certified only) This will allow you to install non-certified applications.
__________________ chillin` like a villain Last edited by [stryder]; 27-02-2008 at 13:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Nokia E51
fiind un telefon 3G trebuie sa aiba 2 camere , iar eu n-am cea de-a doua camera care ar trebui sa fie amplasata deasupra ecranului . cum poate fi untelefon 3G daca nu are o camera in apropierea ecranului ? Asta ar insemna ca persoana cu care vorbesc sa ma vada dar eu sa nu o pot vedea . Va rog s-mi dati si mi un raspuns la aceasta intrebare : UNDE ARE CEA DE-A DOUA CAMERA ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |