![]() |
| | #164 (permalink) | ||
|
sunt o gramada de telefoane 3g care nu au a doua camera (6630, N91, etc) poti sa folosesti o oglinda daca tii neaparat sa faci apeluri video ![]() si poti sa intrebi in thread`ul dedicat E51.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Daca e sa te iei dupa baietii de pe forumuri 3G nu inseamna nimic. Tot felul de baieti spun ca e normal ca RDS sa ofere telefoane fara camera si net si sa le spuna telefoane 3G. In realitate, atita timp cit nu are camera Nokia E51 este un telefon schiop (eu am unul). Nu e 3G adevarat. Orice ati spune voi, nu e cum va convine ci 3G inseamna si net si video call. Ca sunt si alte telefoane la fel, asta nu demonstreaza nimic. 3G inseamna net de viteza mare si video call. Telefoanele care nu indeplinesc aceste conditii sunt niste tentative. | ||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
La al meu a aparut o problema. Cateodata intra singur in meniul e-mail (ca si cum ai apasa tasta din dreapta jos a "joysticului"). Butonul ala nu a ramas apasat si face clic si bip cand il apas numai ca nu mai face nimic acum. Stie cineva cum se reseteaza hardware aparatul?
| |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Pentru prima oara am testat si eu un apel video pe noul meu telefon E51 in oglinda. Interlocutorul spunea ca imaginea se vede foarte bine. Apelul video a fost efectuat intre vodafone si orange plus viceversa. ![]() Nu reusesc sa fac sa functioneze psiloc iremote, desi imi apre aplicatia functionand si am un aplituner sony care apare in program. Rog ajutor.
__________________ | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
imi doresc sa achizitionez un E51, sunt fost posesor de N73 pe deplin multumit, si inclin si spre 6120 ce parere aveti: E51 Black sau 6120 Pearl White, astept niste pareri ...
__________________ „ Eu am visat să rămân om şi m-am luptat cât am putut. ” - Octavian Paler Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare pt un posesor de e51; am un n81 si nu stiu ce program sa instalez k sa pot citi si edita fisiere word. ma gandesc k au generatie de simbian la fel si k poate se potrivesc programele. poate sa ma ajute cineva cu o parere sau cu un link ceva? ms
__________________ Y mail: bogdanman2@yahoo.com | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
problema este k nu am quickoffice si nici nu merge sa-l instalez, , sa fie telu meu cu pb?
__________________ Y mail: bogdanman2@yahoo.com | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Quote:
probleme la tastatura, la imbinari .... am citit in paginiile acestui thread ceva despre materiale proaste, calitativ vb ... e adevarat ?
__________________ „ Eu am visat să rămân om şi m-am luptat cât am putut. ” - Octavian Paler Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti |
tastatura mi se pare foarte buna , telefonul e bine legat (am scapat de jocul ala enervant al clapetei de la camera la n73) butoanele laterale sunt foarte greu de apasat, in rest , fiind metalic are un feel aparte aa si inca o chestie , camera nu se compara cu cea de la n73 , pe mine nu ma deranjeaza ca fac 2 poze pe an cu telefonul @BuBu_celalalt cam dubios ce zici , ar trebui sa ai quickoffice preinstalat , eventual poti face un update de firmware | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |