![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
multumim pt review. e foarte complet. drept sa zic se comporta mult mai bine la poze dekt n95 8gb. filmatul imi place. mai tot im place la el in afara de culoare si material. poate or sa scoata si alte culori sau cu alt material tinand cont k asta e doar prototip. sunt mai impresionat dekt n95 8gb. faza cu intoarcerea imaginii nush dak e un minus. intr-adevar se misk mai greu dekt iphone dar sa fim seriosi, cine o sa stea sa-l foloseask cum facea el in filmulet(sa-l intoark de pe o parte pe alta de 20 de ori repede). asta putea fi kuzata si din kuza ram-ului kre in acel moment poate prelucra mai greu. concluzie dak ar fi sa aleg si eu mi l-as lua pe acesta in defavoarea n95 8gb. pretul la noi in magazin tot in jur de 600 de euro cred k o sa fie(cum e acum n95 8g). sa vdm in continuare cum se comporta
__________________ Spin the world like a turntable, or she'll spin you! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
n95 8gb 19-20 mil la baieti. n81 8gb vad ca a scazut ff mult. de la 22-23 mil a ajuns la 17
__________________ EMAG - NU cumparati de la EMAG http://forum.computergames.ro/131-va...e-la-emag.html | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Cluj Napoca |
Nu stiti a aparut in Romania telefonul? Pe ebay.co.uk am vazut ca sunt pe la 350 lire din Hong-Kong ceea ce ma face sa ma indoiesc daca e sau nu telefonul adevarat. Pe gsmarena zice ca e available dar la noi nu am vazut inca.
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 | Quote:
![]() n82-ul, la lumina naturala, scoate pozele la fel ca si n95-ul. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
atunci vor lansa pentru N82 un update mai convingator. Apropo Benny cat de multumit esti de N95 ? nota de la 1 la 10 :d thx
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
n82 e la alex-gsm parca la 20 mil
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Cluj Napoca |
Review pe gsmarena http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php. Enjoy!
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |