![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: IASI |
eu am acest telefon si pot sa va spun ca sunt super multumit de el,carcasa sa stii ca este foarte bine imbinata nu ai sa vezi ca scartie capacul de la baterie sau mai stiu eu...,o problema este tastatura care la inceput este cam incomoda la utilizare dar cu timpul te obisnuiesti.stand by cam 2-3zile folosit cam 30min vb in fiecare zi si cam 2ore ascultat muzica.
| ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
banuiesc ca e luat de la magaine online gen X-gsm , Y-gsm...
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
a aparut n82 la media galaxy la 2200 ron, sa vina cineva cu impresii -------------------- Editare ulterioară -------------------- mi-am luat azi de la reprezentanta nokia din iullius mall timisoara la pretul de 2019 ron, o sa revin cu impresii dupa ce-l butonez mai aprofundat, ce pot sa va zic pana acum este ca symbianul se misca surprinzator de bine (am avut n70, n73, n80, n95) iar la celelalte capitole inca nu stiu Last edited by dandaniel240; 23-12-2007 at 16:33.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
da am butonat destul azi ca sa-mi fac o mica impresie, sa incep cu inceputul, constructia este f compacta, nu are nici un fel de joc, displayul in schimb putea fi ceva mai luminos, tastele desi sunt destul de inguste sunt individualizate bine si riscul de a tasta gresit este mic, inauntru am gasit un symbian mult mai voinic decat il stiam eu, s-a maturizat si symbianul (in sfarsit),am mai testat wlan-ul care a mers destul de bine(s-a conectat imediat la routerul meu wirelles), am facut si poze dar numai in interior si eu iesit destul de bine(pe telefon par impecabile dar n-am apucat sa le studiez pe pc),am instalat si ceva aplicatii si am testat si nokia maps, gps-ul m-a localizat bine dar nu a stiu exact numele strazii, dar localizarea a fost destul de buna, ca si o concluzie telefonul e f reusit am doar o singura temere "bateria" ,daca se comporta bine si la capitolul asta eu ii dau nota maxima, ma scuzati daca m-am exprimat gresit pe-alocuri dar sunt cam obosit la ora asta,daca aveti eventuale intrebari legate de el va raspund cu cea mai mare placere. ps: care ma poate ajuta si pe mine cu un routet66 functional? eu am multe variante dar niciuna functionala | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
eu am auzit de ceva n82 8gb si n95 cu 8gb intern(nu cel deja existent Negru) . Pe Symbian-freak.com destinate se pare pietei americane
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
cat malai ai dat pe el? liber de retea la abonament? neaparat trebuie sa merg sa pun mana pe unul (adica sa-l vad ), sper sa fie in media galaxy, insa va trebui sa astept pana dupa sarbatori, cred...oricum N73 meu se va duce si sper sa ma decid intre N95 8GB sau N82....
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
:http://img231.imageshack.us/img231/4...hintmn0xr5.jpg
|
| | #53 (permalink) | ||
|
sunt in dilema.am gasit la mircea pe site n82 cu ~1700roni.recomandati sa iau de la el(am dubii la garantie)? o varianta ar mai fi n95,nou la prelungire de abonament. sincer prefer n82(design frumos) fata de n95,care imi va lua o vreme pana ma voi obisnui cu slide-ul(nu sunt fan al slided-ului,momentan am n73 me,care va fi maritat). sunt constrans financiar,nu pot urca mai sus de 1700roni. imi cer scuze daca am fost offtopic ,dar as vrea niste pareri sincere mutumesc anticipat si numai bine | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
la alex si 123 sunt cam 16.2 mil ..oricum vezi cu garantia la mircea daca este la service oficial Nokia..mie mi se pare de treaba mircea
|
| | #56 (permalink) | ||
|
2 colege au luat de la 123 dar fara garantie..un Shine care s-a bulit placa de baza, si un 6288 care dupa 6-8 luni merge slideul cam greu ..in rest prietenii mei au fost multumiti mie N95 nu mi se pare cine stie ce ( ma dereanjeaza slideul care capata un Joc incredibil de mare; am pus mana pe un n95 intr-un orange shop care aproape se dezmembra in 2 ) ..alegerea ta oricum cat de curand apare n82 8gb asa ca nush ..si eu sunt in situatia ta.. sa schimb n73-ul cu un telefon dar pana acum nimic nu ma atrage ..poate doar N95 8gb ..sa vad cum va fi n96 poate cine stie
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
in caz ca nu ai vazut despre ce este vorba acolo scrie clar N95 cu 8gb memorie adica NU acel n95 8gb pe care il stiu toti copii ca fiind negru cu ecran de 2.8 si 8gb intern, este vorba de un n95 silver cu 8gb memorie , cu ecran 2.6 acesta numindu-se N95 8gb NAM( North American ) si de asemenea un N82 8gb vezi k am pus mai sus si o imagine
|
| | #60 (permalink) | ||
|
mie sincer mi se pare foarte bun telefonu..doar la partea cu gpsu' nu prea am lucrat, dar in romania nu are optiunea de navigatie pe Nokia Maps sau ce soft are el integrat..in schimb cu route66 merge bine daca aveti si alte idei in leg cu gpsu' ar fii foarte bine...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |