![]() |
| | #702 (permalink) | ||
|
telefonul vine cu un joc snake pe el bazat pe accelerometru . eu l-am scos din telefon . stie cineva cum l-as putea pune inapoi ?
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #703 (permalink) | ||
| Quote:
A doua varianta, go to service, ceea ce nu prea recomand. Sincer, nu ti-as fi recomandat trecerea de la N95 8GB la N82, anyway, have fun. Quote:
ipmart (on google) or something.
__________________ Comentezi? | |||
|
| | #704 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | sal
Salutare.. Am si eu o intrebare legata de modul macro mode de la telefon. Cand sunt pe modul video si activez macro mode (prin usoara lovire) pot face video. Dar daca sunt in modul photo si activez macro mode in acelasi mod , atunci cand vreau sa captez , deci sa fac poza imi face poza tot in modul normal , deci nu in macro. Ce pot sa fac .... daca se poate face ceva? Si inca ceva .... spuneti-mi si mie daca macro mode e acelasi lucru cu "close up mode"? pt ca daca seelectez din setarile telefonului "close up mode" nu se schimba nimik fata de normal mode, nu are acelasi efect ca atunci cand lovesc usor obiectivul si intra in macro mode. Sper sa ma fi facut inteles daca nu astept intrebari. va multumesc | ||
|
| | #705 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
In principiu da Close Up Mode e MACRO mode ul (care functioneaza bine intre 10-60 cm cum anunta cand il activezi ) . Partea cu lovitul telefonului o faci pe raspunderea ta (daca lentilele ar fi fost concepute sa faca asta ar fi fost posibil din software sa activezi macro la distantele alea) . Parerea mea e ca iti vei face praf optica telefonului cam degeaba (intr adevar ar fi frumos ca focusul la filmare sa fie mai aproape , dar e mult mai bine decat la N96 ,N97 si cam toate care au urmat de sunt focalizate la infinit in modul filmare ) | ||
|
| | #707 (permalink) | ||
|
Vreau sa-mi pun si eu update-ul 31.0.016. Am 30.0.19 acum. A avut cineva pana acum ceva probleme cu update-ul asta (citisem pe net de unele buguri la gps/maps - care nu le folosesc dar si la bluetooth si ceva pe la camera). Momentan singurul motiv pt. upgrade ar fi bugul de call-end cand telefonul moare cateva secunde dupa terminarea unui apel.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #708 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
salut. eu am 2 n82 - silver si black. la amandoua am facut update la versiunea asta 31.0.016. nu am depistat probleme la versiunea asta, ba chiar mi se mai intampla sa am bug-ul de end call (deci nu stiu cat zic ei ca s-a rezolvat problema..). telefonul se misca la fel de bine in meniu... nu am sesizat diferente semnificative la 31.0.016.
| ||
|
| | #709 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
De acord cu FASAR . NU au rezolvat bug ul de la terminarea apelului (se poate sa l fi ameliorat totusi ) , si in rest poate o mica imbunatatire a comortamentului general al tel , dar tinand cont ca nici bug uri nu am observat nu vad e ce n ai face update ul de firmware .
| ||
|
| | #710 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui sa se auda posturile de radio. Daca tot nu se aud, inseamna ca este ceva cu softul. Daca se aude...mai grav, ori softu, ori mufa castilor. Muzica se aude ok in casti sa inteleg.
__________________ Comentezi? | |||
|
| | #717 (permalink) | ||
|
buna seara. am o intrebare referitoare la N-gage pe un n82..am tot citit pagini si pagini despre cum se baga jocuri. si ce nenorociri trebui esc facute. in fine..obositor dar placut...toate ca toate am ramas cu buza umflata la faza...toate jocurile sunt corrupted si trebuiesc sterse... apoi am incept sa caut detaliat jocuri cu extensia .n-gage dar din fericire as putea spune..abosolut nimik nu a iesit la search tot ce am gasit a fost cam din 2008 in jos deci..se poate sa ma ajutati cu niste jocuri de n.gage? multumesc | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |