![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| http://www.thenokiaguide.com/my_webl...n82-vs-ca.html Nokia N82 vs. Canon Powershot S80: Flash Performance ->"Conclusion: The N82 is able to properly light up a scene comparable to a stand-alone camera at distances ranging from close-up to anything less than 3 meters. Moving any further and your subjects won’t be as properly lit. It’s safe to say that for the best results the N82’s flash can cover anything up to 2 meters. This impressive as the Canon has a specified range of about 4.2 meters. " ->http://www.thenokiaguide.com/my_webl...gb-vs-n82.html N95 8GB vs. N82 The real battle begins Part 1: Low-Light camera performance
__________________ broniaski Last edited by broniaski; 26-12-2007 at 00:50.. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Scuze R@Z0R, greseala mea, era tarziu si eram obosit... Sa speram ca apara cat mai repede nokia n82 8gb ca sa se ieftineasca cel normal.Dar nu prea cred sa apara in 2008, ci in 2009...
__________________ Fa ce vrei dar sa nu iti para rau mai tarziu... Telefon:0723 58 48 21 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
M-ar interesa si pe mine un n82 probabil in viitorul apropiat, deocamdata mi se pare cam ridicat pretul. Mai mult pentru Gps as avea cateva intrebari: 1. Se poate folosi cu "succes" si la noi route66 sau alta aplicatie 3d party si ce fel de harti exista pentru Romanica? Daca exista in primul rand .. 2. Este folosit tot acelasi chipset, starchip II sau III ? Iar a treia intrebare, putin mai offtopic este legata de comportamentul telefonului si al symbianului in special. Din cate am citit pe forumuri nu prea este un telefon "bug" problematic. Am avut nu mai demult un n91 care mi-a creat o gramada de probleme si mai stiu cunoscuti cu n95 care la fel au. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
coldone mersi pt raspunsuri. Cam la ce intreaba si tiberiu69 ma refeream si eu, adica sa nu se blocheze si restarteze aiurea, mp3ul sa se auda incet, camera sa se blocheze, etc. ![]() Revenind la 1 si 2: route66 are harti si pt romania/ungaria, si sunt detaliate? se poate folosi ca un gps normal, adica sa fie de folos sau practic e mai mult inutilizabil? Sirf II poate crea probleme cu localizarea sau este ok de folosit si el? | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
revin cu un mic review dupa 3 zile de utilizare: plusuri: camera foto, design compact, gps-ul, multe gadgeturi (ex. cititor cod de bare) minusuri: mici buguri atunci cand adaugi piese mp3 direct pe card,bateria (1,5 zile utilizare 30 min gps, 30 min wlan, 20 min apeluri, 15 min muzica) am pus partea de gps la plusuri pt ca auzisem f multe lucruri negative despre telefoanele mobile cu gps intern, pe mine unul m-a surprins placut precizia localizarii precum si calcularea rutelor, mentionez ca am folosit ca si soft de navigatie route66,e adevarat ca nu are hartile updatate corespunzator dar in orasele mari se descurca bine, softul de navigatie nokia maps este ceva mai complex (am fost plecat la circa 60 km de timisoara pe drum national si doar nokia maps a stiut sa-mi ofere informatii) dar nu e foarte precis. o alta parte pozitiva ar fi prezenta blitzului cu xenon, pozele facute noaptea sunt f reusite (pt un telefon mobil), mai merita mentionat faptul ca are integrata aplicatia "rotate me", adica ecranul trece din modul portret in modul landscape doar prin inclinarea telefonului. despre parte de symbian v-am spus intr-un post anterior, per total telefonul face toti banii si recomand celor care ar fi tentati sa-si ia n95 8gb dar nu sunt multumiti de calitatea slider-ului. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
de azi si eu sunt posesor de n82 ,n73-me va ajunge in cutie(cel putin pana la vanzarea lui).pot sa spun ca e mult mai bine facut decat n73(e si normal la diferenta de pret).n82 -uri:taste mici,dar cu care sper sa ma obisnuiesc,ecran mai mic decat n95,dar e clar +uri:blitz cu xenon,camera extraordinara pt un telefon,gps(inca nu l-am folosit,dar abia astept sa-mi inlocuiesca pda-ul).aspect mult mai placut decat n95(parerea mea pt ca eu nu ma impac cu slide-ul, sper sa nu supar utilizatorii de n95). imi pare rau doar ca nu am fost atent la cumparare sa vad unde e facut,nu e in finlanda ,greseala imi apartine,dar eram prea entuziasmat.as vrea sa stiu ce versiune de smovie e compatibil | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
N82 8gb , n96 si altele vor fi anuntate cel mai probabil la 3GSM sau poate chiar la CES
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
am descoperit ca suna mai incet decat n73.difuzorul de jos e incomod pt un dreptaci,fara sa vreau tin mana pe el.o sa ma acomodez cu el. face niste poze.... super tari,iar blitzul e de nota 10+. pt cei care vor sa-si ia,sa o faca ca merita,dar sa aiba grija la pachet(unii x,ygsm ofera card la el de 512 cand nokia a pus de 2gb).ATENTIE MARE. o sa revin cu pareri.pana acum sunt f incantat. multumesc celor care m-au ajutat in luarea deciziei corecte,chiar a meritat | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | Quote:
caut si eu o versiune functionala de garmin xt ma poate ajuta cineva? -------------------- Editare ulterioară -------------------- nimeni? Last edited by dandaniel240; 28-12-2007 at 10:34.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Tot unii, X sau Y gsm, nu mai pun deloc cardul de memorie. Cica "n-a venit cu card in pachet" si se ofera sa ti-l vanda separat cu un milion. Dupa 3-4 ianuarie probabil ca vor fi si magazinele din Ro pline de N82. In Focsani, de pilda, nu exista nici un exemplar pe piata oficiala.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
singurul magazin in care se vinde n82 din ploiesti este vigafon,dar are niste scoruri.... 21mil daca nu ma insel.eu l-am luat cu 1590(am avut si ghinion la cursul din ziua respectiva). pt cei care doresc sa-si ia de la cel care mi l-a dat mie ,sa-mi lase 1 pm(rog a NU se considera ca-i fac reclama). multam celor care mi-au raspuns la intrebarea mea numai bine p.s. ele vin doar cu card de 2gb,iar daca cel care vinde zice ca nu a venit cu acest card sau n-are in pachet ,e teapa pe fata.haideti sa nu-i mai imbogatim aiurea pe acestia(ma abtin sa nu-i numesc altfel). | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
stie cineva daca in Cluj a aparut N82 pe undeva? din poze e super dar as vrea sa-l vad in realitate, si poate chiar sa il butonez putin. mersi.
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |