![]() |
| | #83 (permalink) | ||
|
ieri i-am testat camera,in bezna totala.surpriza ,blitzul face minuni(a iesit de parca aveam lumina de alta sursa,gen bec,neon,etc).merita fiecare banut pana acum. nu l-am testat pe post de navigatie,dar pot spune ca bateria ma tine 3-4 zile vorbit ~40min/zi si 5poze/zi.suficient pt un tel care are atatia consumatori(display,blit,camera). la capitolul tastatura,sta mai bine decat n91(are un prieten si l-am butonat pret de 20 min) ,n82 necesita o acomodare(la mine a durat 2zile).scriu sms-uri la fel de rpd ca pe n73. una peste alta sunt multumit si nu regret ca n-am n95,fie el si cu 8gb(nu vreau sa se-nteleaga ca e o consolare).recomand n82 celor care se afla in postura in care ma aflam si eu acum 2saptamani,anume n82 vs n95/8gb. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Mi se pare un telefon BESTIAL ![]() dar se pare ca nokia nu au auzit inca de un touch screen . N82 e frumos , mi se pare ca are cea mai buna camera de pe piata .Ce ziceti de LG KU990 Viewty vs N82 - ma aflu in postura aceasta... viewty are touchscreen ( gen Iphone ) design mai frumos camera 5.1mpx blitz xenon ( de intensitate scazuta ) si multe altele care in general le are si N82 N82 are blitzul mai bun 5mpx GPS protector lentila ( foarte important pentru mine ) si Wi-Fi fata de Viewty . Ce ati alege dintre aceste doua telefoane ?
__________________ "Get Rich Or Die Tryin`" ![]() ![]() Galerie Foto - http://forum.computergames.ro/99-gal...eginnings.html | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
eu zic ca n82 si n95 de 8gb se cam bat in cap ... camera de la n82 - este cea mai tare din lume , blitzul ii ofera o ascendenta .... acum depinde de fiecare om ... N82 - este un telefon pentru masa de oameni care nu suporta sa care camera foto/video dupa ei , care sa asculte muzica cat de cat dar nu in exces. N95 8gb - este un telefon pentru oamenii care asculta muzica pe zi cam 2 ore, fac cate o poza din an in pasti si acea poza sa iasa destul de bine. alta categorie daca vrei un telefon fara slider iti iei n82 daca vrei un telefon cu slider iei n95 8gb ... mie unu mi se pare o aberatie n95 8gb ... am fost la eurogsm m-am uitat la el face aceleasi faze la slider ca si fostul meu n95 ... in afara de hardul ala de 8gb nik nu imi place... ca are ecranu mare? parjoala cu sos de fructe ... dc nu i-a facut o rezolutie de 640x480 sa se vada lacrima ... peste 1 luna max apare n82 8gb ... ala eu zic ca va fi cel mai smecher telefon de pe planeta parerea mea ... Apropo mi-am luat Nokia N82 de la CHRONIC USER SERIOS !!!
__________________ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Id : nt89sax@yahoo.com Tel : 0746 146 981 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
nimieni nu mai posteaza impresii? eventual aplicatii interesante sau teme dragute ,testate bineinteles, eu am testat "doar" : route66, garminXT, m!weather, call filter, adv device lock, implus -------------------- Editare ulterioară -------------------- atentie, nu instalati aplicatia yahoo go , eu am instalat-o si nu mai pot scapa de ea, am facut si o resoftare si tot degeba Last edited by dandaniel240; 08-01-2008 at 02:01.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
| este foarte slaba poza parerea mea :|
__________________ "Get Rich Or Die Tryin`" ![]() ![]() Galerie Foto - http://forum.computergames.ro/99-gal...eginnings.html | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Fratilor am 3 telefoane in "mana" SE K850i , N95 8gb, N82 ... ce pot sa spun ca blitzul la n82 bate cam 6 m , la n95 8gb bate vreo 1.5m - 2m si la k850i bate cam 3 m. Pot sa spun ca n82 face nishte poze ca o camera digitala ... am un canon acasa la 4.1mpx pai scoate de identic si are aceleasi trasaturi si caracteristici. Acum impresia mea despre N82 - un telefon dragutz , cromoul de pe deasupra carcasei fata este destul de dragutz imi este frica sa nu se i-a, are un desing destul de reusit (toata lumea il critica dar foarte multi sunt care nu si-l permit) coparatie ecran taste foarte buna cam 55% ecran - 40%taste - 5% camera - spatiu galena - sigla nokia etc, intradevar tastele sunt un pic mai dificile mai ales cele incepand cu * 0 # ajungand la 1 2 3 ... play/stop mie unu mi se pare ca acele taste au un gust mai deosebit si sunt foarte usor de utilizat, acumulatorul tine 3zile (utilizare medie) , camera foarte buna (macro - 8cm , zoom 3x optic, flash xenon ceva ideal singurul nokia cu xenon de fapt e o revolutie la camerele telefoanelor nokia), softul merge perfect nu am avut nici o problema, se mishca foarte usor. Este un telefon intradevar excelent cu o imbinare speciala) dar are si nishte dezavantaje. Nota mea : Desing - 8 , Performanta - 10 , Pret - la 1500ron - 9 Dezavantaje - tasta centrala unde se afla sus , jos , stanga , dreapta , mijloc , este facuta cam asa centru este pus pe tastatura telefonului iar cele 4 taste ramase sunt puse pe o placa (din folie sau ceva de genu , cu o legatura din banda zic eu care este destul de modelabila pe langa tasta stanga sus catre sigla nokia- acea folie e un mic dezavantaj avand in vedere ca nokia face telefoane rezinstente min 2 ani) , ecranul mic dar cu o rezolutie buna - este un semi dezavantaj , tastele care sunt in primele 2 zile nishte chestii care iti pun nervii la incercare, nu se incarca prin usb , sonorul care se aude un pic mai incet ca la n95 (vorbesc in cunostinta de cauza deoarece am avut si am in mana n95 de 8gb si n95). Concluzie : daca vrei un telefon pt muzica iei n95 8gb daca vrei un telefon pt camera si un pic de muzica iei un n82 ... si daca vrei sa te dezamageasca un telefon prin arhitectura si slideru prost iti iei un n95-1. Spor la cumparaturi ! pt demonstratii cat e de buna camera si ce poze scoate se poate accesa idul de mess - shax_16. Va astept !
__________________ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Id : nt89sax@yahoo.com Tel : 0746 146 981 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
tot stau pe ganduri intre un N95 8GB si N82, greu sa ma decid, adica nu foarte greu daca tin cont ca nu imi place culoarea la N82, si la prima vedere pare asa din plastic ieftin, insa la ce stie si daca mai spun ca e cu 6-700 de ron mai ieftin decat N95 8GB parca ma tenteaza, greu de ales, cred ca o sa mai astept putin, sau poate nu? fac un efort si-mi iau N95 8GB... sa ma frec, nu stiu ce sa fac
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
shax as avea cateva corectari la mini-review-ul tau: -n82 nu are 3x zoom optic -n82 nu face pozele la fel ca o camera digitala de 4mp. l-am folosit cateva zile, am facut ceva poze. acum am n95 8gb, tel ce are aceeasi camera, exceptand blitz-ul, si crede-ma ca-s diferente sesizabile de oricine intre camera asta si o digitala in rest, sunt de acord cu ce ai spus pe-acolo dac ar fi sa aleg unul dintre ele as face dupa criteriile astea: -nu-mi place slide, fac poze multe in casa/cluburi etc, imi plac telefoanele mai marisoare - aleg n82 -prefer display mare - ma uit la filme/net pe el, poze fac in general ziua, ascult multa muzica, n-am nimic impotriva slide-urilor - aleg n95 | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
hehe, deci m-am lamurit, mersi de ajutor, prefer display mare, nu ma deranjeaza slide, ascult multa muzica, folosesc net destul de mult, iar cand calatoresc poate ca ma uit si la vre-un film, fac poze mai mult ziua, de la o vreme incoace noaptea dorm, so N95 8GB este viitorul meu telefon insa dupa ce fac rost de de diferenta de pret, pentru N82 aveam taiteii...
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| ai zis bine ca este parerea ta.eu unu sunt f incantat de n82.ieri un prieten si-a luat n95 8gb si le-am comparat: 1.pozele - ies la fel ziua,dar noaptea n95-ul nu sta langa n82,gratie blitului.gandeste-te ca poza aia am facut-o in bezna,deci sursa de lumina a fost DOAR blitul. 2.aspectul - n82 pare mai mare decat n95,care ''se face mare'' gratie slide-ului.n95-ul tipului avea 2-3zile si avea joc in slide.nu mare,dar prezent.pe mine m-ar deranja aspectul asta.mi-a placut ecranul ,e super.la tastatura n95 8gb sta cam la fel ca si cel simplu,nimic nou.seamana putin cu cea dela n73.tot la fel se apasa.n82 are tastele mici,cand le vezi iti dau impresia ca o sa stai ..... mult pana dai 1sms.ei bine nimic mai fals,scriu la fel de repede ca si pe fostul n73. 3.din cate am inteles n95/8gb are receptorul gps sub tastatura,iar ca sa-l folosesti tre sa ai tastatura iesita.consider ca e incomod. n95 8gb e doar un facelift,si e normal sa-l faca mai dotat decat anteriorul. n82 e ceva nou,abia lansat ca si design(design care nu e placul tuturor) eu l-am ales pt ca nu mi-a placut un tel cu slide.e destul de incomod la volan, clar mai sensibil,si pare mai gros. maine daca ar fi sa mai aleg ,tot n82 ar fi.plus ca l-am zarit cu 18mil,la liber la vodafone din omnia, in ploiesti. inca nu se pot compara poze facute cu un telefon )fie n82,n95 sau orice alt tel cu camera similara) cu o camera digitala. sunt satul de aceeasi discutie,posturi de genul pe care l-am citat mai sus,cand apare un telefon mai performant.mereu exista un gica contra,care posteaza sa-si spuna parerea ,dar fara sa argumenteze. -------------------- Editare ulterioară -------------------- [QUOTE=apioLo;37859316]este foarte slaba poza parerea mea :|[/QUOTE tu ai cumva monitoru alb-negru?spune-mi si mie de ce e proasta? data viitoare o sa fac o poza cu un 6680. atunci sigur o sa spui ca se vad pixeli.sau mai bine o sa fie cu 7250 Last edited by tiberiu69; 09-01-2008 at 17:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
sincer eu vroiam sa-mi cumpar n95 8gb, am verificat 3 modele de n95 8gb toate cu joc la slide, nu pot accepta sa dau 20 de milioane pe un telefon care scartaie din toate incheieturile, credeam ca e imbunatatit fata de n95 dar nici vorba, dimpotriva n95 simplu mi s-a parut ceva mai compact, ultima comparatie am facut-o la vodafone, mi-au scos n95 8gb din cutie eram cu banii pregatiti dar cand am vazut ca si acel model avea joc la slide (si inchis si deschis) m-am razgandit, dupa cateva zile am vazut n82 la media galaxy, credeti-ma in mana arata cu totul altfel, e ca o bijuterie, symbianul se misca admirabil, ma felicit pt alegerea facuta si pt ca nu m-am lasat dus de val, recomand n95 8gb doar dc nu aveti de gand sa-l folositi mult timp(jocul slide-ului se va accentua cu timpul) si va incanta un display mai mare cu aceeasi rezolutie dar fara poze seara
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 | Quote:
sau ca are constructia mai proasta decat un n95 simplu? tind sa cred ca ai comparat cect n95 cu cect n82 ![]() la nokia n-am dat de niciun telefon cu slide de samsung, sau mai nou lg si moto, insa e ultima mea preocupare ca se misca juma' de mm. pana una-alta, maine o sa intru si eu in posesia unui n82. sa vedem cum o sa se inteleaga cu n95 8gb | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |