![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara |
nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, este parerea mea pe care mi-am si argumentat-o, dc vrei o accepti dc nu nu, am prieteni cu n95 si stiu cum se comporta slide-ul in timp, ai dreptate 30 sec l-am tinut in mana (ma repet mai multe exemplare) si jocul slide-ului este de neacceptat, eu nu pot da atatia banii pe un lucru facut prost, dc pe tine nu te deranjeaza e optinunea ta
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | juma de mm? asta a auzit-o din review-uri, eu am testat 3 modele noi(made in finland)si e vb de milimetri , dar ce deranjeaza si mai mult e ca are joc chiar si deschis, am citit review lui monkY si ma facuse foarte hotarat sa-l iau, pana cand l-am tinut in mana, atunci totul s-a schimbat cu 180 de grade, in rest telefonul e chiar frumos
| ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
pai hai sa va spun de ce nu-mi fac eu probleme. am avut n80 mai mult de 1 an. un telefon f bun, insa cu slide-ul varza. de cand l-am luat se misca (mai mult decat n95-ul) si nu cred ca s-a accentuat mai mult pana sa-l vand. n95 8gb folosesc de vreo 4-5luni si stiu cum functioneaza slide-ul dupa o anumita perioada. cand au aparut pe piata, la putin timp, mi-am luat. de asemenea am folosit n95-uri simple mult timp. dupa cateva saptamani de folosit intens jocul slide-ului s-a intensificat, capacul de la baterie cadea singur (se rup piciorusele), apoi bateria cadea singura. display-urile au suferit "leziuni" din cauza faptului ca nu sunt protejate n82-urile normal sa se comporte cel mai bine, insa am intalnit la ele ceva mai multe crash-uri/freeze-uri, insa in niciun caz ca la vechile symbian-uri (n73, n80 &co) in concluzie, n82 e clar telefon mai rezistent decat n95 8gb, care este un telefon rezistent, mult peste n95 (evident, dpdv al constructiei). L.E. @dandaniel240 eu n-am intalnit joc mai mare de 1mm la niciun n95 8gb | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
tiberiu69 - eu pot compara o camera low end cu n82 ... nu la programe dar la claritate pot ... si la rezolutia video - clariatatea video dandaniel240 - da intradevar asa este cum zici tu am stat 2 saptamani pana sa ma lamuresc intre n82 si n95 de 8gb - dupa cum se vede am ales n82 bennyben - n95 8gb imi ofera un hard de 8gb care pot sa il suplinesc cu un card de 8gb care e 200ron - precizez in afara (sua,uk etc)... dar pot sa il mut pe orice telefon , pot sa il bag intr-o camera video/foto si pot sa il adaptez unui pc - printr-un adaptor - Cand o sa apara n82 de 8gb le i-a piata la ambele n95 uri. Eu zic ca am dat destul de bine pe n82 - 1500ron - cu tot la el garantie verbala 1an. Zic eu ... ca o mai scadea pretzul la 1300ron peste 1 an asta e sau mai putin ... asta e. Mega bafta si spor la cumparaturi !
__________________ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Id : nt89sax@yahoo.com Tel : 0746 146 981 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
n95 8gb n-are hard... oricum, pt mine nu e niciun plus memoria aia. muzica nu ascult pe telefon, film am bagat de proba, iar ce filmez (destul de rar) si ocupa mult spatiu oricum copiez pe calculator. asa ca mi se cam rupe de aia 8gb eu l-am luat pt display-ul mare si pt ca este destul de compact pt ce stie sa facan82-ul l-am luat (adica maine il iau) din simplul motiv ca n-am reusit sa dau de nimic capabil de la alta firma care sa ma satisfaca, si cu care sa inlocuiesc k800-le. in topul meu personal de telefoane, dupa n95 8gb il am foarte aproape pe n82. deci alegerea a fost simpla | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Eu as avea o prima intrebare, pentru posesorii cu state vechi. A reusit cineva sa instaleze vreuna din aplicatiile pentru accelerometru? Ma refer in special la cele de aici http://www.bysamir.fr/ Din punctul meu de vedere, ar merita incercat, dar fiindca am telefonul nou, as vrea sa stiu daca exista ceva riscuri! De asemenea, pentru gps-ul integrat, a instalat cineva alt software in afara pachetului Nokia Maps? Merita incercat? Eu de exemplu as incerca http://www.mio-tech.be/en/MioMap-2008.php dar am inteles ca nu merge cu N95! Alte sfaturi?
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! Last edited by georgerusu79; 13-01-2008 at 17:41.. | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
[QUOTE=georgerusu79;37879160]Eu as avea o prima intrebare, pentru posesorii cu state vechi. A reusit cineva sa instaleze vreuna din aplicatiile pentru accelerometru? Ma refer in special la cele de aici http://www.bysamir.fr/ Din punctul meu de vedere, ar merita incercat, dar fiindca am telefonul nou, as vrea sa stiu daca exista ceva riscuri! De asemenea, pentru gps-ul integrat, a instalat cineva alt software in afara pachetului Nokia Maps? Merita incercat? Eu de exemplu as incerca http://www.mio-tech.be/en/MioMap-2008.php dar am inteles ca nu merge cu N95! Alte sfaturi? te intereseaza pt n95 sau pt n82? ai postat la sectiunea n82, aplicatia rotateme este integrata in soft la modelul n82 | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Pai, asa o intarziere minora are si al meu. 1-2 secunde uneori, depinde de dimensiunea pozei. Chisr si in alte meniuri tot are aproape 1 secunda intarziere, doar nu vrei instantaneu! Eu cred ca e normal. Alte pareri?
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! Last edited by georgerusu79; 13-01-2008 at 21:48.. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
la mine trece instant din normal in landscape, dar uneori cand intru in galerie mai are o intarziere de o sec max doua, am incercat si nokmote nu ma incanta, de fapt e chiar inervant, miscarile sunt cu delay si uneori chiar nu se mai opreste, cel putin la mine asa face, in schimb softurile de navigatie( route66 si garmin xt) se misca ok si sunt destul de precise (peste unele echipamente de navigatie dedicate)
| ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
, ci la tastele 1, 3, 5. Citeste aici primul post sa vezi mai exact. Intrebam din pura curiozitate, spuneai ca telefonul tau e Made By Nokia si de obicei "Made By Nokia" sunt copiile alea chinezesti .Nu la alea ma refeream. Cele pentru arabi si chinezi au caractere specifice. Astea sunt niste simple semne (vezi link-ul dat de mine mai sus un pic). | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |