![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Concret vreau sa stiu de la cineva care a avut sau are soft de GPS pentru Symbian . Am un n71 si vreau sa stiu daca exista (eventual un link de download) un soft bun pentru el ,sa il pot folosi drept navigatie ! (si cum merge,daca este gen igo pt windows mobile, cu voce sau fara, daca are harta romaniei si la ce nivel >>>nr strada etc. ) Merci
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
tom tom, route 66. trebuie sa cauti ceva pentru o versiune care sa si mearga, dar reusesti pana la urma ![]() problema e ca nu sunt hartile asa actualizate ca si cele de iGo. si cum N71 nu are GPS integrat, iti trebuie un receptor GPS separat. se gasesc pt nokia cred.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
poti folosi www.google.com/gmm aplicate bazata pe identificarea pozitiei prin celula cu precizie 200-1000 m
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
1. stiu ca imi trebuie gps receiver lol , merci oricum 2. stiam ce aplicatii imi trebuiesc (tom tom &route 66 ) insa nu merg cele de pe odc si sunt n si n variante ,sau ma deconecteaza userii cand downloadez de la ei , concret le vroiam de la voi...de la cineva care le-a testat si stie ca merge sigur harta de romania,dak are voce etc 3. merci tuturor pt interesul aratat...astept cineva care are kitul complet care functioneaza ...
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E mai complicat de postat aici ce vrei tu , pt ca numai harta are 200MB + programul inca vreo 14 MB.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
merci boys..deja am primit private cu "ajutor" ...contra sumei de 100 ron
|
| | #11 (permalink) | ||
|
astia sunt in stare sa ia bani pe sfaturi .. am reusit sa instalez route66,astept si alte idei
|
| | #12 (permalink) | ||
|
da un pm si iti dau tomtom si niste sfaturi cum sa il instelzi ..gratis evident.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ai pm... astept help :P 10x alot
|
| | #16 (permalink) | ||
|
TKD, tomtom merge doar cu gps extern, nu este compatibil cu gps-ul intern din n95. Doar la aparitia seriei 7 se va rezolva problema
__________________ tel 0740232275 YM gemini_othello E8200, MSI P35 NEO2-FR, 4GB ADATA CL4 ,XFX8800GT ALPHA DOG EDITION,WD 160GB, LCD ASUS MB19TU, LOGITECH X-230 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
da cine ti-a spus tie ca noi nu am cumparat programele? Cumva ne acuzi de incalcarea drepturilor de autor
__________________ tel 0740232275 YM gemini_othello E8200, MSI P35 NEO2-FR, 4GB ADATA CL4 ,XFX8800GT ALPHA DOG EDITION,WD 160GB, LCD ASUS MB19TU, LOGITECH X-230 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
PM pt mai multe detalii..ca vad ca pe unii deranjeaza discutia..
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |