![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
@at-ti - de obicei nu imi place protectia ecran, asa ca am dezactivat-o din start. Totusi acum de test am reactivat-o si am pus la 5 secunde. Am incercat cu protectie ecran ceas digital si apoi ceas analog. Apare protectia ecran, sta un timp aprinsa dupa care lumina se stinge (protectia tot se vede) apoi sa stinge de tot si apare in partea de sus a ecranului sata si ceasul. Mi se pare comportament normal, nu vad nici un bug aici. Ce am observat eu - daca sta mai mult (cateva minute) in stand by gasesc ecranul negru in totalitate, fara a afisa data si ora, si ca sa ma uit cat e ora trebuie sa apas o tasta - asta mi se pare ciudat. Poate e o setare pe care am facut-o sa economiseasca energie, oricum nu mi se pare cine stie ce issue. Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
damn.. aia cu NSS am facut-o si eu la Nokia 5200, dar am bagat inapoi codu orange, am reinstalat softul si cred ca mai bine o sa ma duc la GSM dupa ce se termina garantia, pentru ca daca pierd lb romana, pierd si T9 romana => nu mai stiu scrie mesaje )
__________________ | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | o nedumerire
Am abon de un an la orange si as vrea sami iau un alt telefon si mam oprit la un 5310 sau un w880i la pret e dif de 20 de Ron deci nu conteaza dar ca si telefon ce imi recomandati ???ca luni merg sa imi iau unul. Va multumesc anticipat | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai bine este sa te duci la un Orange Shop si vezi care iti place mai mult ! Eu iti recomand w880i ! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Ai facut alegera buna - ecran mai mare, mai bun, card de 2 giga in pachet, aspect mai frumos (chestie de gust), meniu mai configurbil in opinia mea, mufa de casti de 3.5, butoane de play(pause) next si previous, 2 culori disponibile (red, blue - Forza Steaua )Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti - Pitesti |
m-am jucat cu amandoua telefoanele .SE si Nokia intradevar sunt singurii care mai fac telefoane . Sunt fan Sony si Walkman-urile lor , dar cu plecaciune Nokia a reusit sa se intreaca cu 5310 (71 grame , 9.9 mm grosime) . Se aud la fel de bine amandoua recomand 5310 pentru ca poti baga casti de 3.5 mm standard . eu am vreo 10 perechi de jartele prin casa nici nu ma intereseaza pe care le iau . pentru ca se aud la fel de bineee si tare . Eu il tin pe post de Walkman pentru ca este pe orange si inca nu prea stie lumea sa decodeze
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Felicitari pentru achizitie. Vad ca incet incet ne strangem mai multi posesori pe topicul asta. Poate mai schimbam ceva recomandari de aplicatii, setari, teme, etc. Sunt din ce in ce mai multumit de telefon. La prima incarcare m-a tinut 2.5 zile butonat la greu. Dupa a doua incarcare au trecut deja 5 zile si inca mai merge. Mai are o liniuta. In aceste 5 zile am vorbit 40 de minute (conform reg de apel pe care l-am resetat dupa incarcare) si am ascultat aproximativ 1 ora muzica. In rest butonare normala - transfer BT 2-3 chestii, alarma zilnic, un memo, un joculet. . Sunt curios sa vad daca mai tine si a sasea zi ![]() Bafta!
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Pentru cei care ati ascultat muzica de pe sony ericsson , cele cu w si acest model de nokia , cat de tare se aude in casti ? Se aude mai tare sau mai incet decat un sony ericsson w950i (care se aude super incet) sau w850i? Si basul il are puternic ca la sony ericsson sau ,,sec, ca la n73? Multumesc.
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
@weeppi o sa pun cand ajung acasa ca acum nu am cablu de date. La poze treaba sta cam asa: cele facute la exterior pe lumina naturala puternica ies binisor, cele la interior cu lumina artificiala sau lumina slaba ies prost (cu mult zgomot - puricei )Testul de baterie s-a terminat: A doua incarcare 5 zile si jumatate: am vorbit 1 ora si 3 minute (conform reg de apel pe care l-am resetat dupa incarcare) si am ascultat aproximativ 1 ora muzica. In rest butonare normala - transfer BT 2-3 chestii, alarma zilnic, un memo, un joculet. Urmeaza a treia incarcare (deja am resetat contoarele de apeluri) - va tin la curent. Bafta!
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Eu recunosc ca nu prea folosesc camera de la telefon. Am un Canon A530 pentru poze, pe asta de tel o folosesc numai cine stie cum, cand e ceva deosebit si nu am Canonul la mine. Vezi ca pozele astea sunt facute afara, la lumina naturala. Cele facute in casa sau la luimina slaba (nor, seara) ies mult mai slabe. Bafta!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |