Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2008, 15:04   #21 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

@at-ti - de obicei nu imi place protectia ecran, asa ca am dezactivat-o din start. Totusi acum de test am reactivat-o si am pus la 5 secunde. Am incercat cu protectie ecran ceas digital si apoi ceas analog. Apare protectia ecran, sta un timp aprinsa dupa care lumina se stinge (protectia tot se vede) apoi sa stinge de tot si apare in partea de sus a ecranului sata si ceasul. Mi se pare comportament normal, nu vad nici un bug aici.
Ce am observat eu - daca sta mai mult (cateva minute) in stand by gasesc ecranul negru in totalitate, fara a afisa data si ora, si ca sa ma uit cat e ora trebuie sa apas o tasta - asta mi se pare ciudat. Poate e o setare pe care am facut-o sa economiseasca energie, oricum nu mi se pare cine stie ce issue.

Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 15:15   #22 (permalink)
Registered User

at-ti's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andy_ACS View Post
@at-ti - de obicei nu imi place protectia ecran, asa ca am dezactivat-o din start. Totusi acum de test am reactivat-o si am pus la 5 secunde. Am incercat cu protectie ecran ceas digital si apoi ceas analog. Apare protectia ecran, sta un timp aprinsa dupa care lumina se stinge (protectia tot se vede) apoi sa stinge de tot si apare in partea de sus a ecranului sata si ceasul. Mi se pare comportament normal, nu vad nici un bug aici.
Ce am observat eu - daca sta mai mult (cateva minute) in stand by gasesc ecranul negru in totalitate, fara a afisa data si ora, si ca sa ma uit cat e ora trebuie sa apas o tasta - asta mi se pare ciudat. Poate e o setare pe care am facut-o sa economiseasca energie, oricum nu mi se pare cine stie ce issue.

Bafta!
Da, la tine se comporta normal. Deci la mine nu mergea nici prot ecran nici ceasul si data, nici stand by. Lumina se stingea si gata. Ecranul negru in totalitate e o chestie de setare, poti sa dezactivezi daca nu-ti place.

at-ti is online now    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 15:24   #23 (permalink)
7up
Registered User

7up's Avatar

damn.. aia cu NSS am facut-o si eu la Nokia 5200, dar am bagat inapoi codu orange, am reinstalat softul si cred ca mai bine o sa ma duc la GSM dupa ce se termina garantia, pentru ca daca pierd lb romana, pierd si T9 romana => nu mai stiu scrie mesaje )

7up is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 23:05   #24 (permalink)
Registered User

o nedumerire

Am abon de un an la orange si as vrea sami iau un alt telefon si mam oprit la un 5310 sau un w880i la pret e dif de 20 de Ron deci nu conteaza dar ca si telefon ce imi recomandati ???ca luni merg sa imi iau unul. Va multumesc anticipat

dragonx is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 11:45   #25 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Nokia 5310, normal

Bafta!

Old 11-04-2008, 15:06   #26 (permalink)
Registered User

dutzurel's Avatar

Quote:
Originally Posted by dragonx View Post
Am abon de un an la orange si as vrea sami iau un alt telefon si mam oprit la un 5310 sau un w880i la pret e dif de 20 de Ron deci nu conteaza dar ca si telefon ce imi recomandati ???ca luni merg sa imi iau unul. Va multumesc anticipat
Cel mai bine iti iei un SE w880i ! Dupa cum au mai spus si unii -> SE rulz !!
Cel mai bine este sa te duci la un Orange Shop si vezi care iti place mai mult !
Eu iti recomand w880i !

dutzurel is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 15:51   #27 (permalink)
Registered User

diferenta de calitate a auditiei muzicale este minima intre cele doua modele
eu te-as sfatui sa cumperi totusi nokia pt ca o sa-l vinzi mai usor cand te plictisesti de el

faramoora is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 21:09   #28 (permalink)
Registered User

va multumesc pt pareri am fost la orange azi leam butonat pe ambele am avut noroc sa fie deschise si cu destula baterie si am ajung la concluzia ca prefer un 5310 vad k si voi la fel. Va multumesc

dragonx is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 22:16   #29 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Ai facut alegera buna - ecran mai mare, mai bun, card de 2 giga in pachet, aspect mai frumos (chestie de gust), meniu mai configurbil in opinia mea, mufa de casti de 3.5, butoane de play(pause) next si previous, 2 culori disponibile (red, blue - Forza Steaua )

Bafta!

Old 12-04-2008, 19:37   #30 (permalink)
Registered User

at-ti's Avatar

normal ca 5310

Old 13-04-2008, 01:29   #31 (permalink)
Registered User

m-am jucat cu amandoua telefoanele .SE si Nokia intradevar sunt singurii care mai fac telefoane . Sunt fan Sony si Walkman-urile lor , dar cu plecaciune Nokia a reusit sa se intreaca cu 5310 (71 grame , 9.9 mm grosime) . Se aud la fel de bine amandoua recomand 5310 pentru ca poti baga casti de 3.5 mm standard . eu am vreo 10 perechi de jartele prin casa nici nu ma intereseaza pe care le iau . pentru ca se aud la fel de bineee si tare . Eu il tin pe post de Walkman pentru ca este pe orange si inca nu prea stie lumea sa decodeze

ingerulol is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2008, 11:18   #32 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Felicitari pentru achizitie. Vad ca incet incet ne strangem mai multi posesori pe topicul asta. Poate mai schimbam ceva recomandari de aplicatii, setari, teme, etc.

Sunt din ce in ce mai multumit de telefon. La prima incarcare m-a tinut 2.5 zile butonat la greu. Dupa a doua incarcare au trecut deja 5 zile si inca mai merge. Mai are o liniuta. In aceste 5 zile am vorbit 40 de minute (conform reg de apel pe care l-am resetat dupa incarcare) si am ascultat aproximativ 1 ora muzica. In rest butonare normala - transfer BT 2-3 chestii, alarma zilnic, un memo, un joculet. . Sunt curios sa vad daca mai tine si a sasea zi

Bafta!

Old 13-04-2008, 11:43   #33 (permalink)
Registered User

tibi008's Avatar

Pentru cei care ati ascultat muzica de pe sony ericsson , cele cu w si acest model de nokia , cat de tare se aude in casti ? Se aude mai tare sau mai incet decat un sony ericsson w950i (care se aude super incet) sau w850i? Si basul il are puternic ca la sony ericsson sau ,,sec, ca la n73? Multumesc.

tibi008 is offline    Send Message via Google Talk to tibi008 Reply With Quote
Old 13-04-2008, 21:06   #34 (permalink)

weeppi's Avatar

Phone: Nokia E51
Andy_ACS, niste poze facute cu 5310 poti pune te rog ?

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 10:03   #35 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

@weeppi o sa pun cand ajung acasa ca acum nu am cablu de date.
La poze treaba sta cam asa: cele facute la exterior pe lumina naturala puternica ies binisor, cele la interior cu lumina artificiala sau lumina slaba ies prost (cu mult zgomot - puricei )

Testul de baterie s-a terminat: A doua incarcare 5 zile si jumatate: am vorbit 1 ora si 3 minute (conform reg de apel pe care l-am resetat dupa incarcare) si am ascultat aproximativ 1 ora muzica. In rest butonare normala - transfer BT 2-3 chestii, alarma zilnic, un memo, un joculet.

Urmeaza a treia incarcare (deja am resetat contoarele de apeluri) - va tin la curent.

Bafta!

Old 14-04-2008, 12:40   #36 (permalink)

weeppi's Avatar

Quote:
@weeppi o sa pun cand ajung acasa ca acum nu am cablu de date.
Ok thx, astept .

Old 14-04-2008, 20:17   #37 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Iata cateva poze:

Bafta!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagine003.jpg
Views:	233
Size:	339.5 KB
ID:	333694   Click image for larger version

Name:	Imagine007.jpg
Views:	227
Size:	311.4 KB
ID:	333695   Click image for larger version

Name:	Imagine018.jpg
Views:	230
Size:	438.4 KB
ID:	333696  

Old 14-04-2008, 21:44   #38 (permalink)

weeppi's Avatar

Quote:
Iata cateva poze:
Bafta!
Hmm, multumitoare pozele, ma gandesc sa dau N73ul si sa-mi iau 5310, dar mi-e greu sa ma despart de camera si ecranul gigant .

Old 15-04-2008, 11:18   #39 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Eu recunosc ca nu prea folosesc camera de la telefon. Am un Canon A530 pentru poze, pe asta de tel o folosesc numai cine stie cum, cand e ceva deosebit si nu am Canonul la mine.

Vezi ca pozele astea sunt facute afara, la lumina naturala. Cele facute in casa sau la luimina slaba (nor, seara) ies mult mai slabe.

Bafta!

Old 16-04-2008, 17:34   #40 (permalink)
Registered User

at-ti's Avatar

Andy_ACS cat timp ai lasat telefonu la primele 3 incarc.?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules