![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
aprox 10 ore inchis. Stiu ca sunt discutii (daca li-ion se formateaza sau nu) dar eu asa fac la fiecare telefon pe care il iau - primele 3 incarcari le fac cu tel inchis cate 10 ore, si astept sa se inchida singur (ciclu descarcare incarcare complet). Dupa asta il incarc normal (cand da semne ca se termina bateria il bag la incarcat deschis si il las pana cand se incarca). Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
Resoftarea implica inlocuirea softului ala de Orange branduit cu unul "default". | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| A fost resoftat la service orange, si au pus soft original nokia, fara chestii orange. Daca faci update la soft nu pierzi garantia. Problema cu softul branduit e ca nu poti sa faci update cu NSU. Iti scrie ca nu are soft mai nou decat 3.63 sau ceva de genu, si asta pt ca telefonu are diferit product code de cel oroginal nokia.
__________________ | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Si tu cum ai facut, pur si simplu te-ai dus la Orange Shop si ai cerut resoftare cu softul original? Sau ai avut o problema si pentru rezolvare ai apelat la resoftare? Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo cat tine bateria la tine?
__________________ | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
prima incarcare m-a tinut 2.5 zile (butonat la greu) a doua incarcare 5.5 zile (o ora vorbit, putina muzica, BT, butonare normala) a treia incarcare - are 4 zile si mai are doar o liniuta deci cam 5 zile o sa tine (vorbit o ora, muzica la casti si butonare normala). Bafta!
|
| | #53 (permalink) | ||
|
ati vazut urmasul lui 5310 ? este 5320 : http://symbianworld.wordpress.com/20...image-gallery/ symbian, 2mpx ,flash....
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
: " mi-am luat si eu un 5310 de la vodafone. e rosu, are card de 2 GB. a venit cu versiune 3.6 de soft, i-am dat update, fara sa modific nimic, si a mers fara nici o problema la versiunea 5.81. mi-a ramas limba romana la el. are in meniu cateva link-uri spre vodafone live, dar nu sunt chiar asa de enervante, mai ales ca meniul se poate organiza. pictogramele din meniu sunt cele de la nokia nu cele de la vodafone." | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
daca vreti update aveti aici un tutorial...nu e asa greau sa dai un search pe google ![]() http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=517041...
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
ah, dupa resoftare trebuie sa dai restaurare setari fabrica ca sa dispara icon-ul musicstore Daca mai vreti si limba romana pe tel.folositi codul 0548725 in loc de cel de pe site. Bafta | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | 11
Mi-am cumparat si eu un Nokia 5310. Imi place, meniul este simplu si bine configurat. Cu bateria nu am probleme, ma tine in jur de 5 zile(convorbiri, joc, muzica). Dar sunt dezamagit de camera foto. Mi se pare....jalnica. Am comparat cu o poza pe care o face un Sony de 2 mp si am ramas...ce sa mai zic. Parca as avea camera de 1,5 cel mult. Nu stiu ce sa zic. In rest telefonul e ok. La finisaje nu il poti compara cu un Sony. Astept pareri in legatura cu camera foto. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si in legatura cu formatarea...Nu trebuie formatat. Are baterie Li-on. Eu nu l-am formatat, in schimb il incarc numai dupa ce se inchide. Last edited by crazylegs; 25-04-2008 at 11:30.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Mi-am luat si eu un 5310 de la Orange. I-am pus softul v05.81, si calitatea sunetulului a crescut si se aude mai tare. Insa am o problema. Nu mai stiu daca era dinainte sa bag softul sau dupa, dar dupa cum s-a mai spus pe aici, am si eu cativa pixeli blocati la camera (albastru, verde, rosu). Sincer, nu prea este deranjant, dar ar fi ok sa arate cum trebuie. Dupa ce fac poza, pe poza nu apar pixelii blocati, deci este o chestiune de realtime..
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
mi-am achizitonat si eu un 5310 de la vodafone am facut update la v05.81 se aude mult mult mai bine ![]() In alta ordine de idei: teme misto a gasit careva? -------------------- Editare ulterioară -------------------- am gasit un site cu extrem de mult teme pt toate telefoanele, ba chiar au si un theme maker http://www40.ownskin.com/indexenjoy!
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! Last edited by pufulete; 27-04-2008 at 15:12.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |