![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
am gasit si yo un site cu teme,jocuri etc. pt 5310 - http://www.my5310.lasyk.net/ | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
mi-am cumparat si eu de vreo 2 saptamani un Nokia 5310 red si a mers super pana ieri knd din greseala l-am scapat pe jos dar nu am avut nimica si nu a picat de la mare inaltime sau ceva de genu,dar de atunci si din acea cauza banuiesc nu mai am semnal, nu mai pot da apel sau sa fiu apelat, nu pot trimite mesaje.am selectat opt. revenire la setarile din fabrica dar nimica, l-am restaurat total a mers 30 de min si dupa aia iarasi nu a mai mers.imi puteti da un sfat? va rog mult de tot
| ||
|
| | #84 (permalink) | ||
am putea trage o concluzia despre acest telefon ? doresc achizitionarea lui si din cate am citit aici ... si in alte parti .. este un telefon bun. In acelasi timp am observat ca la cel cu soft 3.0 sau gasit mai multe "buguri" decat la cel cu soft 5. ce spuneti... se merita sa renunt la un nokia 6300 pentru acest telefon ? multumesc anticipat
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
La mine trece peste 4 zile in orice situatie )
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Atata stres pus pe baza sunetului si pe baza pozelor. Se aude pe nu stiu ce telefon mai bine fara casti decat pe asta, dar tu asculti muzica pe strada ca toti manelistii? vrei sa iesi in evidenta prin asta? castile sunt pentru muzica. Pe langa faptul asta ce atata mare bataie de cap pe muzica? cumpara-ti un mp3/4/ipod ce vrea sufletu tau si lauda-te pentru volumul extra-mega-supe tare... Cu pozele la fel, cumpara-ti un aparat foto daca tot vrei sa devii fotograf, pozele facute cu telefonul reprezinta oarecum solutia de moment sau poze pentru arhiva ta, doar nu vei trimite pozele la nasa si trebuie sa fie calitate superioara...
| |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
eu am cumparat telefonul de pasti de la orange si am observat ca a venit direct cu softul 5.81 .eu zic ca pt un telefon de dimensiunile astea se aude bine difuzorul,camera nu exceleaza dar este suficienta pt. mine.cred ca este un telefon bun pt pretul sau,dar daca vreti un telefon asemanator si cu o camera decenta recomand nokia 5610.
| |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Se poate decoda la un service modelul asta?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |