![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Voi incepe prin a spune ca de cand a aparut seria E, de la producatorul finlandez de telefoane Nokia, orientata spre clientii business nu au fost prea multi oameni nemultumiti de telefoanele acestea. Au tot ce are nevoie un om de afaceri mereu pe fuga. Tastatura qwerty, pachet de programe complet, posibilitate de conectare la internet prin wi-fi, durata bateriei peste medie si nu in ultimul rand un partener de nadejde cum greu gasesti in lumea de afaceri din ziua de azi. Si aici vine cireasa de pe tort pe langa toate acestea inchipuiti-va ca se adauga elementele unui telefon multimedia combinat cu un AIO device: camere cu autofocus si de apel video, wi-fi cu noi standarde de criptare si conexiune, GPS si forta ultimei versiuni a sistemului de operare symbian S60 cu pachetul de programe imbunatatite, cizelate si bibilite la extrem. Ce obtinem? Ei bine noile succese ale gamei E de la Nokia, o gura de aer proaspat pe piata telefoanelor mobile. I give to you Nokia E71 and E66 in a larger scale presentation. Enjoy
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
BGR zice: Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sper ca am reusit sa adun toate informatiile disponibile momentan pe net despre acest uber-terminal. asadar, noul meu telefon. cum stiu ca prototipuri au ajuns deja si pe la noi, iar review-urile sunt f.f.bune, putem sa aflam de la baietii initiati cand apare in magazine? pretty please? pretul, din cate am citit, in tarile cu apa calda va fi cam 350 euro. la noi va fi probabil: 350+tva adica undeva intre 1350-1500 roni. Last edited by dan7; 18-06-2008 at 01:04.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Arata foarte bine, in comparatie cu E61.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
in nici un caz e71 nu va concura cu e61i ![]() va incerca sa "se bata" cu alde: BlackBerry Bold 9000, Apple iPhone 3G, Sony Ericsson XPERIA X1...ramine de vazut ce sanse va avea cu pretul care se zvoneste.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ce treaba are smarphone-ul de la Nokia cu iPhone? Unde se bat? La rapiditatea in scrierea SMS-urilor?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
CBR, stiu ce e aia smartphone.. DAR: - toate ofera acces mobil wifi - toate au suport de tastatura full (reala ori touch) - toate stiu sa suporte aplicatii 3`rd party - e drept ca nu toate suporta acces la mailu` "corporatist" (la iPhone`ul ala ma refer).. dar jucaria lui Jobs va compensa mult prin pret daca va fi asa cum se zvoneste... acuma judecind la rece: in afara de ce e mai sus (si pret off course) mai conteaza autonomia & rezolutia (+ diagonala reala a) ecranului... per total (citeste state nebananiere gen UE Vest ori USA..) eu cred ca e71 va pierde la pretul >500$. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
la urma urmei depinde ce vrei, dar si daca e sa comparam mere cu pere un e71 mi se pare mai echilibrat si mai util per total decat bb bold, iphone 3g sau xperia. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| ok, hai sa comparam "la rece" atunci: BlackBerry Bold 9000 114 x 66 x 14 133 g 65K colors 480 x 320 pixels 128 MB flash memory 1 GB storage memory 624 MHz Li-Ion 1500 mAh Apple iPhone 3G 115.5 x 62.1 x 12.3 mm 133 g Touchscreen, 16M colors 320 x 480 pixels, 3.5 inches 8/16 GB shared memory 620MHz ARM chip Li-Po 1400 mAh Sony Ericsson XPERIA X1 110.5 x 52.6 x 17 158 g touchscreen, 65K colors 800 x 480 pixels, 3 inches 400 MB internal memory 256MB RAM, 512MB storage memory Qualcomm MSM7200 528MHz processor Li-Po 1500 mAh Nokia E71 114 x 57 x 10 mm 127 g TFT, 16M colors 320 x 240 pixels, 2.36 inches 110 MB internal memory 128 MB SDRAM Memory ARM 11 369 MHz processor 1500 mAh & legat de "divizii", "publicul tinta", "mere cu pere"... intreb si eu (stiind clar ca exchangeul nu e tot aia cu RIM`ul): de ce Iphone http://www.apple.com/iphone/enterprise/ ori X1 (WM 6.1 ring any bell?) nu`s in acelasi target? ce, pe ele merg mai bine manelele "cartelarilor"? ![]() hai sa fim seriosi: http://blogs.techrepublic.com.com/it-numbers/?p=137 e71 are display slab si procesor mult in urma concurentei iar daca n`o va ajuta nici pretul... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
minusuri la e71 - fara touchscreen, ecran mic, procesor mai slab ca celelalte, jack de 2.5mm minusuri la iphone - fara tastatura fizica (sa fim seriosi cu on-screenul ala de toata jena), n-are slot de card, bt doar pentru headset, fara suport adobe flash, fara copy-paste (suntem in 2008 pt d-zeu), fara flash la camera, fara autof, fara filmare video, fara camera secundara, fara radio, bateria nu se poate schimba, autonomie mica, pretul minusuri la xperia - e greu, tipul tastaturii (sunt subiectiv dar qwerty traditional mi se pare superior), ecranul are culori putine pentru rezolutia aia mare, n-are jack audio, pret minusuri la bb bold - e mare, fara touchscreen, doar 65k pt rezolutia aia sunt putini, camera fara af, fara camera secundara, fara radio, autonomie mica, pret e71 are un procesor absolut arhisuficient pentru ce software ruleaza pe el. symbian nu se compara cu bbos, osx sau winmo la cerinte. si nici programele care ruleaza pe ele. uite aici comparatie la rece: Last edited by dan7; 19-06-2008 at 00:29.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
nice work.. o sa studiez miine tabelul pe indelete. doar 2 completari as avea: - BGR anunta Bold`ul in intervalul (mare, stiu) 300-500$; - m`am inselat in privinta procesorului din iphone: http://www.engadget.com/2007/07/01/i...nd-620mhz-arm/ datele erau de la modelul initial.. ![]() http://www.pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a8900 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |