![]() |
| | #365 (permalink) | ||
| senzor Cum am spus, verifică dacă problema apare şi dacă telefonul nu este închis ci este pus în mod DECONECTAT
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #369 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: BUCURESTI |
o intrebare ...si vreau sa stiu daca la toate telefoanele este asa ma refer la E71 , daca apasati pe ecran in partea de jos nu conteaza daca stanga sau dreapta se aude un pacanit si daca se observa k ecranul se duce putin in jos?
| ||
|
| | #371 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
Numa de bine! | ||
|
| | #372 (permalink) | ||
| Quote:
Cu siguranta nu, calitatea constructie este, sau ar trebui sa fie unul din punctele forte ale lui E71, cred ca ceva nu este in regula telefonul tau. | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #374 (permalink) | ||
|
Salut o data cu versiunea de firmware 200.21.118 am sesizat la telefonu E71 urmatoarele: Pozitive: - bateria tine mai mult, gps-ul se conecteaza MULT mai repede pe garmin xt si nokia maps, blocari mai rare ,au mai bagat o theme noua sau nu am observ eu "white steel" Negative: - am sesizat ledul de notification pt apeluri/msg ratate nu se mai opreste din clipit nici dupa vizualizare apelurilor/msg sau inchiderea tuturor progreamelor deschise anterior din task manager original sau din taskman(aplicatie alternativa instalata) ,bug-ul cu garmin xt 50.00.20 inca rulz si pe firmware-ul 200.21.118 cel cu "batery killer" Cam atat de cand am instalat noau vers de firmware Astept sesizarile voastre Bafta!! | |||
|
| | #375 (permalink) | ||
|
Acumulatorul rezistă mai mult, dar GPS-ul e tot slăbuţ fără AGPS activat. Vezi aici o temă frumoasă pentru E71
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #376 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Stie cineva cum se demonteaza E 71?...ca eu n-am reusit,cu toate ca,aparent,ai zice ca scotand cele 4 suruburi ai rezolvat problema. Last edited by senzor; 26-01-2009 at 14:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #377 (permalink) | ||
|
iti trebuie un T5 sa desfaci suruburi-le alea + ceva de bagat si fortat carcasa ai grija ca nu e fier/tabla bruta este doar o foicica de tabla care imbraca tot o carcasa de plastic ca la e51 -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Mai are cineva problema clipirea ledului de apel ratat descrisa mai sus? Last edited by sorin-uif; 27-01-2009 at 13:19.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #380 (permalink) | ||
|
la mine inainte sa ii fac update-ul clipea numai cand avem apel ratat sau mesaj ratat sau cand aveam programe deschise in task manager cand vizualizam apelu sau msg-ul sau inchideam prog deschise nu mai clipea , acum orice as inchide sau dupa vizializ apelurilor si msg-urilor tot clipeste....DAMMMMMMMM. 10x pt replay-urile de mai sus!! | |||
|
| Advertisment | |
| |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |