Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-01-2009, 19:08   #201 (permalink)
Registered User

NU STIU CE VERS ERA SINCER NU MA INT..! avea romana pe el...bah bine ca lam dat ca muream de nervi cu el....

mircea15 is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2009, 20:42   #202 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mircea15 View Post
concluzi nokia 5800 ...! parerea mea e ca..doar cine poate sa stea cu stilusu" in mina toata ziua e ok pt el" la atingerea cu degetu e puturos tre sa apesi mai tare ..nu ca la iphon care cred eu ca e peste cu mult rau" ( doar cine a avut iphon si nokia 5800 poate sa mi dea dreptate ! ) la partea cu tv out ...daca vrei sa vezi un film pe tv il vei vedea in freamuri...( lam testat pe lcd samsung 82" si pe normal aceiasi buba ) poze varza fata de iphon ..nu laud iphon * _sunt fan nokia dar e cam praf tel asta pe touch de la nokia ( am avut si iphon ..singura chestie naspa la iphon ... parerea mea e ca nu filmeaza pe masura displayului adica un vga 640*480 in rest era cel mai tare ) despre 5800 filmeaza ok super ..deocamdata nu sunt aplicatii pt el ! tel se misca repede foarte bine . enervat si meniu apeluri ,nu sunt implementate optiuni gen apeluri recente ratate in acelasi meniu tre sa iesi sa intri in altul...cam trist..! iar in meniu de asteptare doar 2 iconite apel si agenda..nu le poti schimba personaliza dupa tema ..ca un cur ( in afara de tema bara iconite ) vb doar de cele doua iconite de jos !

LAM vindut urgent ! CURIOZITATE mare ...deja mai sunt citva tipi cu aceiasi parere...ideea e sa va luati ........dar nu inainte de a al butona la cineva...sa va convingeti ca e cea ce cautaTI SAU ASTEPTATI de la NOKIA !

PAREREA MEA nu conteaza !!!

trebuia să mi-l vinzi mie...

axxa84 is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2009, 22:36   #203 (permalink)
Registered User

mai este unu la vinzare .....la fel 2 ore vb impecabil parca 13,4 mil... e plin de 5800 mai bine mai gindestete.......! un esec de la nokia ...... inca reuseste sa dea cu m..in fasole" cind trebuia sa dea clasa la alte terminale touch.ca doar e nokia....totusi ramin fan_nokia"

Old 03-01-2009, 12:00   #204 (permalink)
Registered User

eu am fost la un dealer d'asta de telefonane... nu stiu ce era... nici nu intereseaza... si am cerut si eu 5800-le sa ma joc pe el. Mie mi sa parut super fainutz... si m-am descurcat cu degetu', nu de alta da eram obisnuit de pe ipod touch si am uitat sa scot stylusu.
O singura chestie care nu mi-a placut am observat vizavi de touch... e aiurea navigarea in meniurile gen pop-up cand tre sa dai scroll in jos/sus cu scroll-bar-u, noroc ca merge sa tii degetu pe o optiune si dai in sus sau in jos... k altfel ala ar fi un mare BAD. In rest am testat: camera -ok, mai puteau lucra la flash, da' tinand cont ca e XpressMusic, s-au scos-, meniuri/taskmanager -peste ok-, browser -n-am incercat pagini gen Youtube... dar chestii mici le deschidea fara probleme-, ca si constructie parea ok... era solid asha...
(odata cu browseru am testat si minunatele tastaturi... lasa un pic de dorit, dar te obisnuiesti), la partea audio n-am apucat sa-l testez.

Nota mea pt telu asta
functii(onalitate): 8/10
aspect: 8/10

Sincer sa fiu... mie personal imi place telefonu asta.
Iar pretu... a ajuns la 1400 ron si ceva nou cu garantie.

bighost is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 13:03   #205 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mircea15 View Post
mai este unu la vinzare .....la fel 2 ore vb impecabil parca 13,4 mil... e plin de 5800 mai bine mai gindestete.......! un esec de la nokia ...... inca reuseste sa dea cu m..in fasole" cind trebuia sa dea clasa la alte terminale touch.ca doar e nokia....totusi ramin fan_nokia"

fiecare cu pererile si asteptarile lui de la un tel. Eu nu astept prea multe. Dak am fost multumit un an de n82, cu asta o sa fie la fel. As vrea totusi sa-l iau de nou k sa fiu eu impacat cu gandul in caz k e vreo problema.

axxa84 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 13:47   #206 (permalink)
Registered User

te intreb daca ai untel sil folosesti 2 zile..in doua zile ai vb cam 2 ore ala nu este tel nou?

Old 03-01-2009, 14:27   #207 (permalink)
Registered User

5800 este:

- mai usor
- mai simplu
- nikia

Xpress este:

- mai inzestrat cu functii
- mai complex
- mai fun
- mai scump

Luci76 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 21:05   #208 (permalink)
Registered User

off-topic: ce conteaza cat ai vorbit la un tel atata timp cat de fiecare data cand ai raspuns l-ai scos din cutie, iar cand ai inchis, l-ai bagat inapoi in cutie?! (ipotetic vorbind evident) daca ai avut grija de el... nu inteleg care e problema cu vorbitu... ce?! i s-a consumat ceva?!
decat sa cumpar un telefon de la unu care l-a tinut in buzunar... si l-a lovit de toate colturile meselor si de pereti...si are lifetimer 0, mai bine cumpar de la unu al carui telefon are lifetimeru cat timpu petrecut scos din cutie(aici nu ma refer sa-l bagi dupa fiecare convorbire, ci in sensul de foarte mult tinut la ureche).

Iar 5800... mie unul nu mi se pare foarte scump pentru ce stie...

Old 03-01-2009, 22:22   #209 (permalink)
Registered User

bighost eu ziceam ca un tel la 2 ore vb e un tel nou!pot sal tin la ureche 120 min ...imediat ce lam scos din cutie pt mine e tot un tel nou asta am zis !

eu nu am zis nici unde ca nusi merita bani .. am precizat doar ca: nu isi face treaba cum trebuie touch ul ! daca vei pune unu linga altul ( iphon vs 5800 ) vei vedea diferenta de la 1 km * 10 : 1 pt iphon partea cu touch ! cei care vor sasi ia sa mai astept 1 saptamina pretul scade spectaculos" si va rog sa comentati dupa cel butonati..eu lam avut si e varza la touch.asta sustin ! de asta exista forum pt a spune pareri despre diverse modele ... personal daca as avea okazia ias ruga pe cei care au contribuit la realizarea acestiu model...sa mi demonstreze cum utilizeaza tel fara sa dea rateuri..gen mai insista tel nu a sesizat atingerea, apasa mai tare ! Sa nuti mai spun la poze pina se deschide o poza te ia draci..sta si gindeste si iar gindeste...e sami spuneti voi daca nu e asa.... si nu incepeti ca e simbian ca e...e trist va zic eu ! si la partea cu conexiunea wlan ..se conecateaza repede ce sa zic e super dar...sa dai zom ...pe pagina ... e lasa ca va veti convinge voi ! bafta si numai bine ..nu mi o luati in nume de rau va precizam doar la ce sa va asteptati si eu lam luat tot din curiozitate.. si tot asa de repede lam dat !

PT UNI UN TEL DE NOTA 10 !

Old 04-01-2009, 11:12   #210 (permalink)
Registered User

La browsing se poate rezolva... iti iei opera... care mi se pare ca este java, si merge si pentru pda-uri care au touch (implicit ar merge si pt subsemnatu 5800) si din cate tin eu minte zoomul era ca la iphone.

Mi se pare ca am vazut si eu un filmulet cu unu care se chinuia cu tochu... si sa deschida meniu ala de media... cand m-am dus in magazin fix asta am facut, am apasat pe ala sa vad daca merge din prima, si a mers... touchu m-a ajutat urmatoarele 5 minute in care l-am butonat.

Din ce am observat eu... pe toate symbianurile se deschid pozele greu prima data. de ce? pentru ca acest minunat sistem de operare are nevoie de previewuri ale fiecarei poze, la dimenisuni diferite, iar pentru a face asta ii ia cam mult (mai ales daca nu sunt pozele lui.... si sunt niste poze de pe un aparat foto mai calumea) pozele astea redimensionate le gasesti in folderul unde sunt poze (nu mai stiu denumirea) si este hidden. inauntru gasesti toate pozele tale la rezolutie mica. Asta ar fi singura explicatie pentru care se deschid pozele greu (pe orice nokia)

Old 04-01-2009, 12:23   #211 (permalink)
Registered User

Bighost, ai zis ca ai fost la un dealer, nu stii care nici nu te intereseaza... spune-ne noua ca pe noi ne intereseaza unde este. m-as duce si eu sal butonez, ca sami fac si eu o parere inainte sa-l iau(dak il iau pana la urma), ca asa dupa forumuri am auzit si eu multe pareri.

ADitect is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 20:42   #212 (permalink)
Registered User

bighost zoomul nu e ca la iphone e varza ! eu cred ca tu vb doar din ce ai vazut pe youtube filmulete...nu te supara eu la avut la discretie 5 zile nu 5 min ! iar pt el aplicatii nu sunt decit citeva si alea le poti nr pe degete....deocamdata ! ADITECT dute duminica in tirg la vitan acolo poate ai noroc sa gasesti la cineva..ai ai sa te convingi singur de ce vb lumea pe forumurii .

xpressmusic is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 20:59   #213 (permalink)
Registered User

Phone: Nokia E52
fiind cu symbian, nu ii merg toate aplicatiile pt symbian? ca eu asa am impresia

sau vrei sa zici, aplicatii specifice pt 5800? din astea normal ca nu sunt, stai sa apara. ce, la iphone au fost din prima zi? sau la alea cu Windows mobile? a durat ceva.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 21:07   #214 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Quote:
Originally Posted by xpressmusic View Post
iar pt el aplicatii nu sunt decit citeva si alea le poti nr pe degete....deocamdata
Orice aplicatie pentru Symbian 9.2 merge foarte bine, atat timp cat nu necesita butoane hardware specifice si se rezuma la cele standard . Cred ca ai tinut telefonul ala degeaba 5 zile.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 02:42   #215 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

Phone: Nokia 5800 XpressMusic
chiar, are cineva idee cand in ianuarie apare telefonul in magazine ?

klau is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 10:48   #216 (permalink)
Registered User

klau a aparut deja in magazine, e la 1900 ron (nu stiu daca a mai scazut)
ADitect l-am butonat undeva in Brasov... si ai dreptate... chiar nush cum se numea magazinu. Cert e ca nu era Vodafone,Orange,Cosmote,Germanos,Internity... era unu d'ala care pur si simplu vinde telefoane, carcase, accesorii... parca era unu pe la unirea... nu stiu daca mai este...
xpress... chiar eu am postat acum vreo saptamana tot pe threadul asta un link cu aplicatii... poti sa intrii sa te uiti si acolo... poate mai gasesti cateva de pus pe degete

Old 05-01-2009, 11:46   #217 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

5800 aduse din afara la supra pret gasesti pe oriunde, chiar si cu 1900 Ron cum a zis bighost, daca ai rabdare sa apara in magazine autorizate il vei gasi la pretul standard anuntat de nokia.

P.S.: pe internet gasesti si cu 1500 RON pe siteuri precum NOKIA 5800 TUBE PRET PROMOTIE si NOKIA 5800 XpressMusic
asta daca ai incredere sa cumperi ceva fara sa vezi.

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 13:47   #218 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

bighost, eu sunt curios cand apare "oficial" si la pret ok, ca la supra pret nu ma incanta (desi mirceagsm a mai coborat pretul, parca tot e mult)

plus ca parca as vrea sa il butonez putin, inainte sa il cumpar :P

klau is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 15:24   #219 (permalink)
Registered User

eu mam referit la aplicatii speciale pt 5800 nu la cele care nu rasspund la touch si da chir dupa o zi mam sictirit de el....luativa voi si vb dupa bafta eu nu mai spun nimic numai bine !

xpressmusic is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 15:39   #220 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Slava Domnului ca nu ne mai zici nimic.

Forum rule no 233: nu te astepta sa-i pese cuiva de opinia ta atat timp cat nu esti in stare sa scrii corect in limba materna.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules